Hej cure!! Evo ja sam smještena u bolnici. Sutra ooet urinokultura, kompletna krvna slika i ctg. U srijedu ultrazvuk pa cemo vidjeti sto ce reci... Jao mene uzasno uzasno nerviraju trnci u rukama koji su konstantni.. neznam kaj da vise radim. Jel vi imate problema sa njima u ovim tjednima i jel ti uopće normalno? Stvarno mi je vise za poludjeti. Ne mogu ni spavati. Kako da si pomognem? Reci cu im sutra
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Joj kolko sam glupa pa Iva se danas udala,sta ne?
Jaivanpa ja sam ih imala pod kraj u prvoj trudnoci,negdje sam citala da je normalno... podsjeti me zašto si u bolnici🤔
Ako me trudnički mozak dobro služi, naša Iva4 danas ima vjenčanje,a mislim da i rođendan. Ili sam ja to nešto pobrkala.
Slazem se da se u tekstu misli na limitirani iznos. Nema smisla da ja kojoj je osnovica 8000kn i netko kome je osnovica 4000kn dobijemo isto. Mislim to vi bilo suludo. Onda cu u firmi rec da mi snize placu odmah pa necu ni ja drzavi davat svoje pare radje nek mi kroz bonus daju to. Mislim da je to sa novinarsko izmedju redaka objava.
Goga hvala za info o BabyD prenesite joj pozdrave vi koje ste na wts s foruma.
Jaivanpa sretno
Juno sam nek je sve ok. "malom" sretan rođendan ☺️
Pa zato mi nema smisla da netko tko ima 6, 7 i vise tisuca placu. Ima odjednom 5600kn
A da smo mi koji imamo 3, 4 tisuce, zakinuti za povecanje.
Zato ja kazem kako pise.
To znaci da cu ja do lipnja 2020 imat i dalje 3000kn i poslije ce doc na 5600.
A oni koji imaju visoke place i naknade, nece bit promijenjeno.. jedino mi to ima smisla.
U obrazloženju izmjene zakona stoji da naknada plaća nije primjerena kategoriji zaposlenih i samozaposlenih roditelja s višim primanjima jer odstupa od njihove stvarne plaće, što rezultira gubitkom dijela dohotka nakon odlaska na roditeljski dopust nakon korištenja porodiljskog dopusta (prvih šest mjeseci).
Simic
Joj kolko sam glupa pa Iva se danas udala,sta ne?
Jaivanpa ja sam ih imala pod kraj u prvoj trudnoci,negdje sam citala da je normalno… podsjeti me zašto si u bolnici🤔
Visak plodne vode.. jel si ih imala konstantno? Ja stalno, e dan i noc vec 6 tjedana... poludjet cu... Neznam pila sam magnezij direkt, ali nije bas pomogao i kao ne bi se smio koristiti nakon 36 tjedna i nisam sad pametna sta da radim. Reci cu im sutra na viziti. Naoticem i u nogama i u rukama tj sakama ..koliko me pere strah od poroda iskreno jedva cekam da vise sve te tegobe odu. :(
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Pa zato mi nema smisla da netko tko ima 6, 7 i vise tisuca placu. Ima odjednom 5600kn
Zato ja kazem kako pise.
A oni koji imaju visoke place i naknade, nece bit promijenjeno.. jedino mi to ima smisla.
U obrazloženju izmjene zakona stoji da naknada plaća nije primjerena kategoriji zaposlenih i samozaposlenih roditelja s višim primanjima jer odstupa od njihove stvarne plaće, što rezultira gubitkom dijela dohotka nakon odlaska na roditeljski dopust nakon korištenja porodiljskog dopusta (prvih šest mjeseci).
Mislim da si krivo skužila . Ako imas placu cca 4000 kn i manje ti taj iznos na porodiljnom i dobiješ ,umanjen naravno za prijevoz (i neke ostale dodatke - to ovisi o firmi kako je prikazala ) dok netko tko ima placu vecu od tog iznosa dobije max 4000 kn , i zato se govori o povećanju . Ako ti je npr plaća 6000 kn , po sadašnjem zakonu bi dobila 4000 kn po novom 5600 ,ako ti je plaća 5000 kn ,po starom znaci isto 4000 a po novom 5000. Znaci ,sve ovisi kolika ti je plaća
Jaivanpa sad si tamo.pod kontrolom.pa ce vidjeti zasto naotices. Ovo za trnjenjem sam citala da se zna javiti jer beba pritisce neki zivac te se to tako manifestira. Navodno da se kod dosta zena javlja. No pitaj doktore tamo, mozda imaju neko rijesenje ili savijet.
Jaivanpa sad si tamo.pod kontrolom.pa ce vidjeti zasto naotices. Ovo za trnjenjem sam citala da se zna javiti jer beba pritisce neki zivac te se to tako manifestira. Navodno da se kod dosta zena javlja. No pitaj doktore tamo, mozda imaju neko rijesenje ili savijet.
Mislim nije to nista jako... Kak zene znaju jako naoteknuti i u licu se izmjeniti...al ovo s rukama me polako izluđuje. . hoću roditiii!!! Haha
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Zato ja kazem kako pise.
Pa nije primjerena onima s višim primanjima od tih famoznih 5600 jer je limitirana na 5600. Al je primjerena onima koji imaju 4500 kn placu i zasad mogu primiti mac 3991kn (trenutna naknada). Sigurno nije nastimano da bude primjerena onima koji imaju 3500kuna placu da im se odjednom daje 5600. Vjerujem da se slazes da to nije fer ni logicno.
Jaivanpa joj da,sad se sjetila. Ajd javi sto kazu kolko je vode sad.. Zadnjih cca dva tjedna (rodila sam sa 39+5,inducirana) me mucilo..
Sortiraj odgovore
Najstariji