ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hani
    04. Studeni 2019. 21:07

Aaaaaa, čekamo BabyD, znači 🤗🤗🤗

PetraB
    04. Studeni 2019. 21:09

Da, tocno kak je LoSa napisala, na zalost tebi, ako se to izglasa, nece ova mjera pomoci. Osnovica place je bez prijevoza, bonusa, regresa, bozicnica...tako je svima...i da LoSa definitivno nama konima je placa veca je bolje radit nego radjat, pronatalitetna politika nam je usmjerena krivo na zalost... Ok, vecina ce se naravno odluciti na djecu bez obzira na financije al da nam pomazu, ne pkmazu... Jer kad pogledas, sto ti je veca placa, veca su davanja drzavi ali i sve ostalo skuplje placas... Doslovce te "kaznjavaju" jer dobro zaradjujes... No dobro, opet teske teme zapocinjem 😅

url=https://lilypie.com][/url

• Hani
    04. Studeni 2019. 21:10

Dobro si ih podučila, Lavice, svaka čast😁😁😁

PetraB
    04. Studeni 2019. 21:11

Lavice 💪🏼😎😘 nece me vise niti s jednog saltera vratit zbunjenu 🤣🤣🤣

url=https://lilypie.com][/url

Frajla
    04. Studeni 2019. 21:14

Grizli

Aha ok. Znaci bitno samo da je zaposlen nevazno di nego da ne prekida radni odnos. 👍
    MSimic ja idem na prvih 6mj do djetotovih 6.mj, a mm ide na drugih 6.mj do navrsenih djetetovih 1 god., a onda cemo vidit mozda iskoristi i ona 2mj sto daju ako oba roditelja koriste dopust. Ako placa veca od naknade osnovica place samo se gleda onda se dobiva taj maksimalan iznos.
    Nadam se da ce zaista to izglasat jer to nije mala razlika za one koji imaju normalna mjesecna primanja

Prvih 6 mj je tvoje (mozes prenjeti dio na muza), a onda iza toga ide 4 tebi, 4 ocu. Od ta 4 samo 2 su prenosiva na drugog roditelja. Ne moze on koristiti 8, isto kao sto ne moze ni majka....
    Prvi  dio je rodiljni dopust, a drugi roditeljski i njega treba oboje koristiti da bi bilo ukupno 8 mj
    Pisem cist da se znas organizirati na vrijeme 

Frajla
    04. Studeni 2019. 21:15

Kengurica

Ajmo BabyD! Sretno!
    Grizlih&m su mi super. Lidl mi malo prejako stegnute u cicama.

I meni su bolje h&m
    Kod lidlovoh mi je ona guma sto dode ispod sisa prejaka, iako mi nisu male 🙄

MSimic
    04. Studeni 2019. 21:23

https://www.tportal.hr/biznis/clanak/od-1-travnja-vece-rodiljne-naknade-za-drugih-sest-mjeseci-20191104 
    Meni ce prvih 6 mj bit i dalje 3000kn ..a onda drugih 6 mj tako kak su napisali, ak se provede ..

Simic

Grizli
    04. Studeni 2019. 21:23

Reserved ajme ti još malo u terminu. Bebica je vec velika. Super za uredan pregled.
    MSimic tvoja osnovica place je 3000 kn i toliko sad dobivas kako su cure vec objasnile. Bozicnicu ti hzzo ne isplacuje nego tvoja firma ako da, to je do firme, kao i dar za rodjenje djeteta. A hzzo kad podneses zahtjev daje naknadu za rodjenje djeteta nekih 2300 kn i to imaju pravo svi na novorođenče. A provjeri si i u svom gradu ili opcini dal daju sto za novorođenče.
    Bratec koliko salterusa u grupi! 😂

04. Studeni 2019. 21:26

Ja sam inace loša s tom administracijom no ovo oko tih naknada sam proučila  Naravno da zbog naknade nisam trudna niti je to utjecalo na moju odluku no to da limitiraju naknade me bas zivcira i slazem se sto je Lavica rekla da ne bi imalo smisla da netko tko ima 3 000 i 30 000 kn placu ima istu naknadu.

04. Studeni 2019. 21:27

MSimic

https://www.tportal.hr/biznis/clanak/od-1-travnja-vece-rodiljne-naknade-za-drugih-sest-mjeseci-20191104
    Meni ce prvih 6 mj bit i dalje 3000kn ..a onda drugih 6 mj tako kak su napisali, ak se provede ..

Isto ce ti biti 3000 kn 😊 5600 ce imat zene koje imaju prosijek 5600 kn ili veci.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.