Mole se sve trudnjace da drze figice na najjace i da salju vibrice nasoj BabyD koja je od 15 sata na ctgu, pregledima...!!!!
🤞🤞🤞🤞🤞
Btw malo dobrih vijesti:
https://www.rtl.hr/vijesti-hr/novosti/hrvatska/3592813/dobre-vijesti-od-1-travnja-vece-porodiljne-naknade-za-drugih-sest-mjeseci/?utm_source=sprajcFB&utm_medium=post&utm_campaign=organic
Cure cestitam vam svima na super pregledima. Sad su to sve skolski pregledi u ovim tjednima al pumo znace kad cujemo da je sve ok 😍
Jos jednom moram pohvalit ovaj forum, to je cudo. Petra s ovim info danas si mi ustedila nahodavanje zivkanje, hvala ti od srca ! ❤️
Ja danas doslovno provela dan na kaucu, s obzirom da uzasno vrijeme veci dio dana nisam ni dosla u napast pomaknut se. I mogu sa sigurnoscu rec da je danas isto tako najaktivniji dan u mom trbuhu 🙈. Ili je fo jednostavno dokaz da uz posao trcanje i obavljanje tisucu stvari u danu stvarno nisam obracala paznju i bila svjesna tih udaraca, a danas ga doslovno osjetim svako malo cijeli dan ❤️😊
Samo da znate protestiram protiv te vase WA grupe,mi tu zadnje saznajemo ha?!
Drzimo fige BabyD🤞🤞🤞
U vezi sklopive kade, meni se to čini super.
Mi nismo ni mislili kupovat kadicu no susjeda je jedva čekala da ju donese- s jedne strane ima ležaj za bebe, s druge utor za sjedenje. Sve je u jednom komadu lijevano. Nije da poklonjem konju gledam zube, no živimo u stanu i meni te stvari koje se koriste jako kratko stvarno smetaju. Ja sam planirala preko njuškala uzeti korištenu stokke kadicu...ali sada ništa od toga..
Samo da znate protestiram protiv te vase WA grupe,mi tu zadnje saznajemo ha?!
Drzimo fige BabyD🤞🤞🤞
Ne protestiraj nego se fino pridruzi 😘😘
Zenske neznam da li znate od 15.11. Do 17.11. Je sajam za bebe i trudnice u Weast Gate :)
Pa ako jos niste isle u shooping eto dobre prilike
Simic
Petra ma da kao ako ja hocu dat ce ona ventolin. A ja necu. Ja hocu znat uzrok da ga mogu maknut a ne ga sopat 'na slijepo' sa svim i svacim. Neznam kud ide to kad se mi trebamo cupag i boriti za adekvatnu pretragu ... drago mi je da je malac bolje.
Ma ja se veselim svim bebama i svim urednim trudnocama i najgore mi kad procitam da nesto ne ide kako treba. Uvijek bi da je sve uredno i da sve docekamo svoje bebe
Jos jednom cestitke svima neka bebe samo rastu i napreduju
Čestitke svima na dobrim pregledima i rezultatima 🤗
Imam još dva mjeseca al kako se već bliže prvi termini i mene hvata euforija 🙂🙂
Kengurice tnx za info..bas sam jucer razmisljala o potkosuljama..vecinom i zato sto su mi moje trenutno male xD Trbuh mi sve podigne gore.
BabyD 🤞🤞🤞 sretno!
Lucille moze fotka te kadice sto si dobila ja isto trazim neku sklopivu.
Di mi je nasa salterusa sa Hzzo... 😁 Ili ako neka druga zna. Jel znate koliko ugovor o radu mora trajat da se dobi naknada na roditeljskom dopustu onih drugih 6 mj.? I da li je nuzno da je to na istom radnon mjestu ili moze biti i na nekon drugom samo da je osoba zaposlena neprekidno? Naime mm sad radi u sestrinoj firmi, a sad sa 1.12. ce prec raditi u moju firmu na moje radno mjesto. Dakle stalno ce biti zaposlen samo mjenja firmu poslodavca i ugovor dal je to ok za naknadu ili mora bas u istoj firmi raditi neprekidno 9 mj ili koliko vec da mu naknada bude onih 4200 odnosno tih najavljivanih mozda 5600?
Sortiraj odgovore
Najstariji