ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    04. Studeni 2019. 18:25

Mole se sve trudnjace da drze figice na najjace i da salju vibrice nasoj BabyD koja je od 15 sata na ctgu, pregledima...!!!! 
    🤞🤞🤞🤞🤞

Macutica
    04. Studeni 2019. 18:28

Btw malo dobrih vijesti:

https://www.rtl.hr/vijesti-hr/novosti/hrvatska/3592813/dobre-vijesti-od-1-travnja-vece-porodiljne-naknade-za-drugih-sest-mjeseci/?utm_source=sprajcFB&utm_medium=post&utm_campaign=organic

mrgud_zg
    04. Studeni 2019. 18:30

Cure cestitam vam svima na super pregledima. Sad su to sve skolski pregledi u ovim tjednima al pumo znace kad cujemo da je sve ok 😍 
    Jos jednom moram pohvalit ovaj forum, to je cudo. Petra s ovim info danas si mi ustedila nahodavanje zivkanje, hvala ti od srca ! ❤️
    Ja danas doslovno provela dan na kaucu, s obzirom da uzasno vrijeme veci dio dana nisam ni dosla u napast pomaknut se. I mogu sa sigurnoscu rec da je danas isto tako najaktivniji dan u mom trbuhu 🙈. Ili je fo jednostavno dokaz da uz posao trcanje i obavljanje tisucu stvari u danu stvarno nisam obracala paznju i bila svjesna tih udaraca, a danas ga doslovno osjetim svako malo cijeli dan ❤️😊

Lavica27
    04. Studeni 2019. 18:33

Samo da znate protestiram protiv te vase WA grupe,mi tu zadnje saznajemo ha?!
    Drzimo fige BabyD🤞🤞🤞

• lucille9
    04. Studeni 2019. 18:45

U vezi sklopive kade, meni se to čini super.
    Mi nismo ni mislili kupovat kadicu no susjeda je jedva čekala da ju donese- s jedne strane ima ležaj za bebe, s druge utor za sjedenje. Sve je u jednom komadu lijevano. Nije da poklonjem konju gledam zube, no živimo u stanu i meni te stvari koje se koriste jako kratko stvarno smetaju. Ja sam planirala preko njuškala uzeti korištenu stokke kadicu...ali sada ništa od toga..

• Sarita15
    04. Studeni 2019. 18:50

Lavica27

Samo da znate protestiram protiv te vase WA grupe,mi tu zadnje saznajemo ha?!
    Drzimo fige BabyD🤞🤞🤞

Ne protestiraj nego se fino pridruzi 😘😘

MSimic
    04. Studeni 2019. 18:52

Zenske neznam da li znate od 15.11. Do 17.11. Je sajam za bebe i trudnice u Weast Gate :) 
    Pa ako jos niste isle u shooping eto dobre prilike 

Simic

• Sarita15
    04. Studeni 2019. 18:56

Petra ma da kao ako ja hocu dat ce ona ventolin. A ja necu. Ja hocu znat uzrok da ga mogu maknut a ne ga sopat 'na slijepo' sa svim i svacim. Neznam kud ide to kad se mi trebamo cupag i boriti za adekvatnu pretragu ... drago mi je da je malac bolje.
    Ma ja se veselim svim bebama i svim urednim trudnocama i najgore mi kad procitam da nesto ne ide kako treba. Uvijek bi da je sve uredno i da sve docekamo svoje bebe  
    Jos jednom cestitke svima neka bebe samo rastu i napreduju

MaRe
    04. Studeni 2019. 19:09

Čestitke svima na dobrim pregledima i rezultatima 🤗
    Imam još dva mjeseca al kako se već bliže prvi termini i mene hvata euforija 🙂🙂
    Kengurice tnx za info..bas sam jucer razmisljala o potkosuljama..vecinom i zato sto su mi moje trenutno male xD Trbuh mi sve podigne gore.

Grizli
    04. Studeni 2019. 19:30

BabyD 🤞🤞🤞 sretno!
    Lucille moze fotka te kadice sto si dobila ja isto trazim neku sklopivu.
    Di mi je nasa salterusa sa Hzzo... 😁 Ili ako neka druga zna. Jel znate koliko ugovor o radu mora trajat da se dobi naknada na roditeljskom dopustu onih drugih 6 mj.? I da li je nuzno da je to na istom radnon mjestu ili moze biti i na nekon drugom samo da je osoba zaposlena neprekidno? Naime mm sad radi u sestrinoj firmi, a sad sa 1.12. ce prec raditi u moju firmu na moje radno mjesto. Dakle stalno ce biti zaposlen samo mjenja firmu poslodavca i ugovor dal je to ok za naknadu ili mora bas u istoj firmi raditi neprekidno 9 mj ili koliko vec da mu naknada bude onih 4200 odnosno tih najavljivanih mozda 5600? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.