ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MSimic
    04. Studeni 2019. 19:38

Ja mislim da naknada ne moze ic preko 4200. 
    Meni su uzeli sve dodatno na naknadi za komplikacije. I ostala sam samo na 3000kn 
    Ti ne dobivas naknadu ? Nego mm ( decko, muz )? 
    Za to sad prvi put cujem, pa me zanima :)

Simic

04. Studeni 2019. 19:41

Grizli mislim da je bitno da nema prekida,nevazno jel u istoj firmi.

• Kengurica
    04. Studeni 2019. 19:44

Ajmo BabyD! Sretno!
    Grizli h&m su mi super. Lidl mi malo prejako stegnute u cicama.

MSimic
    04. Studeni 2019. 19:46

Joj tek sad vidim za taj novi zakon. Nadam se stvarno da ce se i provest, a ne da obecaju pa opet nis :) 
    Samo me zanima da li je to tih drugih 6 mj koji spadaju u tu 1 god koju imamo doma s bebacem ? 
    🤔

Simic

Lavica27
    04. Studeni 2019. 19:51

Grizli, tako je kako LoSa kaze. 3991kn dok nendonesu 5600.
    MSimic zbunilo me tvoje pitanje?

MSimic
    04. Studeni 2019. 19:55

Pise za drugih 6mj ..
    Znaci to je za tih drugih 6mj koji spadaju u 12mj kolko smo doma s bebacem nakon poroda..
    Ako sam dobro skuzila ..
    Il ti ga glupo pitanje jer jedino za to moze i bit 😄😄

Simic

Grizli
    04. Studeni 2019. 20:08

Aha ok. Znaci bitno samo da je zaposlen nevazno di nego da ne prekida radni odnos. 👍 
    MSimic ja idem na prvih 6mj do djetotovih 6.mj, a mm ide na drugih 6.mj do navrsenih djetetovih 1 god.,  a onda cemo vidit mozda iskoristi i ona 2mj sto daju ako oba roditelja koriste dopust. Ako placa veca od naknade osnovica place samo se gleda onda se dobiva taj maksimalan iznos.
    Nadam se da ce zaista to izglasat jer to nije mala razlika za one koji imaju normalna mjesecna primanja 

MSimic
    04. Studeni 2019. 20:19

Ta 2 mj poslije 1 god daju samo ako oba roditelja koriste dopust?
    Uf, ak je tak, hvala na info ! 
    Moj je lud za poslom pa znam da nece htjet doma dadiljat 6mj malenog..a i ne isplati nam se jer je njegova placa ionako veca i od toga kaj ce se izglasat. 
    Al ako to provedu, spaseni smo mi koji dobivamo samo 3000 naknadu 

Simic

MSimic
    04. Studeni 2019. 20:20

Koja je fora sa onim novcima kaj se dobe za prvo djete? 
    To se mora slat zahtjev neki il je to pod normalno da svatko dobi? 

Simic

Omerta
    04. Studeni 2019. 20:22

MSimic

A mogu si zamislit napor hehe.
    Moj dragi veli da je najbolje mozda prvih par rockasa doma slavit nista previse, a onda ostale u rodendaonicu, da se iskacu svi a da starci opet imaju neki mir 😄🎉🎊

Ajme 20 stranica imam za procitat!! 
    Samo da se nadovezem.. mi cemo sad 5.rockas proslavit u jednoj lokalnoj igraoni/rođendaoni.. bit ce animatora, raznih igra, grickalice, torta, svasta nesto... otprilike 10ak klinaca, valjda ce im bit dosta 3 sata ludovanja! A mi starci cemo negdje na klopu i cugu.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.