Ajde drago mi je da nisam onda jedina na svetom duhu 😊 mozda se i sretnemo 😊 do sad su moja iskustva super, jedino je na odjelu patologije trudnoce malo bila guzva za kupaonu jer je jedna kupaona za cijeli odjel, a babinjace su ok kolko sam vidjela. Sto se tice doktora imam samo pozitivna iskustva, nadam se da bude tak i ostalo.Frajla i Red fox to sam si i ja mislila zasto niko ne zeli na sv duh, kaj ne valja s njima… A jos bolje da nije guzva 🙈🙈
Red fox imas za preporuku nekog odredenog doktora kad krenem tamo u trudnicku ambulantu na preglede?
Frajla jesi ti vec krenula s obzirom da si vec u terminu?
Prvu trudnocu sam isla cijelo vrijeme tamo u trudnicku na preglede i rodila (prije godinu i pol)
Danas sam bila u radoni na pregledu (hitna kao), a od uto idem ovaj put prvi put u trudnicku.
Doktori su po danima u ambulanti i koliko znam ne mozes birat, jedino ako nesto smuljas da odredeni dan ne mozes....
Zadnji put su me narucili tocno 4 tjedna od pregleda kod mog gin koji je bio cetvrtak, tako da sam do kraja isla cetvrtkom uvjek na preglede.
A sad su me narucili u uto (iako sam htjela cet jer mi je ta dr bila dobra), e sad, taj dan cu biti tocno punih 38 tt, a i zadnji pregled kod mog gin je bio u uto, pa neznam koja je logika...
Petrameni se nije tao brzo stvorilo mlijeo. Tek treci dan nabujale cice tako da sam ga ja prvu noc dala bez posljedica. Nisam prije toga 48 sati spavala, prvo mi dijete pa mi je dobrodoslo.
Zbilja dosta ovisi o samoj rodilji kako ce ti biti u bolnici i na porodu no naravno, nikoga ne omalovazavam i znam da ovisi i o jos nekim stvarima, ljudima, osoblju tocnije.
Grizlipa moza vec sutra, ali ne znam tocno. Pedijatrica kaze da ta fototerapija najcesce traje 24 sata. Ako je tako kod mog malog mozda smo sutra za doma. Mislim da ce mu ujutro raditi kontrolu.
Slazem se da puno ovisi o rodilji to si tocno rekla. Sto se tice fototerapije, barem je tak s nama bilo, nakon sto zavrsi s terapijom 24 sata jos mora biti bez i ako bilirubin nastavi padati idete kuci ako ne nastavlja se s terapijom. Samo da se ne zacudis ako te ne puste doma sutra ak mu je danas zadnja kura terapije 😉... Ja sam se posteno isplakala ta 2-3 dana sto smo duze ostali jer nisam imala pojma kak to ide. Al ja drzim fige da i kod tebe bude to najkrace sto moze 🤗🤗🤗🤗
url=https://lilypie.com][/url
Ja mislim rodit u petrovoj. Zivim na nekom kao istoku grada pa mi je bilo logicno petrova il merkur. A prije sam zivjela na salati, i na bivsem poslu sam suradivala s petrovom pa mi je to bio neki logicni izbor. Vidjet cemo
Simbalija ako te tjesi ja isto nisam nista spakirala. 🙈 danas sam namontirala as sa svim opranim dijelovima. A mm je poceo gletat djecju sobu. Tek kad zavrsimo s farbanjem krecemo slagat ormar a prije toga mi je sulido pocet prat. Al imam najbolju volju kroz tjedan dva nakupovat kozmetiku i stvari za rodiliste. Kako mi je sutra napokon prvi neradni dan nadam se da cu sve po malo stic 😁
Cini se da ce nas bas dosta biti na Merkuru 😁 ja se isto za njega odlucila.
Petra, uh nisu mi to objasnili. A hebiga ako je tako neka bude tako. Sad sam ti vec od 28.10. navecer, ali sve cu ja to izgurati samo neka je micek ok.
Hvala ti na objasnjenju
Vecer cure, sve procitala nis zapamtila po obicaju 🙈 ugl ne dezificiram nis osim wca i one daske koju mali koristi ko nastavak na obicnu wc dasku da moze obavljat posao bez da upadne u skoljku 😂
U rijeckom rodilistu je bika karantena kad sam ja rodila zbog gripe i to nema ni tata ni nitko ni k rodilji a pogotovo ne k bebi ako treba nesto izvana da donesu daju sestri i ona preda rodiljama. I kad smo se spremali za kuci su nas stavili u posebnu sobu i tamo su dosli po nas. Tako da ja nikog svog nisam vidila 6 dana. Da budu dozvoljeni posjeti ovaj put muz svakako i to je to. Hrpa ljudi u sobi sa rodiljama mi uzas jos su mi i te cimerice i njihove bebe bile previse. Svi trube odmori dok si u bolnici ma da kako kad citav kat tuli vrusti i place 0-24 i nikog da bi ti pomogao...
Čitam kako ste sve oprale, spakovale… ne znam treba li me uhvatiti panika, ali ja još ništa ni oprala ni speglala. Nemam ni kolica, ni torbu za rodilište. Pomalo :D
Tako i ja..majke mi kao da nisam trudna. Hc posao, selimo, od četvrtka nisam stala apsolutno, 10-12 sati bar, jutros opet od 9 do 21.. Planiram negdje od srijede, četvrtka posvetit se sređivanju stana pa se nadam da će do kraja mjeseca ličiti na stan i onda se posvetit konačno stvarima za bebu. Inače od 1.11. sam otvorila komplikacije da se natjeram da usporim
Pročitala sam sve al mozak mi je kaša.. Od svega sam zapamtila da je netko uspavao pse jer planira dijete, ja bi takve ljude tukla, evo ne znam, na to baš imam 0 tolerancije
[/url
Vecer zenske.
I ja cu na Merkuru, sto se tice poroda i odnosa prema rodiljama, po svim nedavnim pricama, odlicni su.
Nadam se da ce i nama bit koje smo odlucile ic na Merkur.
Moj deckic je veceras jako uplasio tatu, jer mi je nanio jake mucnine odjednom i uzasno jaki umor, al malo je i do vremena vani.
Zaspala sam a dragi se tolko uplasio da me htio u bolnicu odpeljat, kad sam se probudila, maleni se tolko jako i vidljivo micao na donjem dijelu da sam imala osjecaj, nis sad nek voda iscuri i ajmo maleni van..
😄😄
Def.smo nakon ovog odlucili ovaj tjedan kupit sve odjednom i za bebu i za mene. Jer kak je krenulo moglo bi nas sve iznenadit ..
Simic
Čitam kako ste sve oprale, spakovale… ne znam treba li me uhvatiti panika, ali ja još ništa ni oprala ni speglala. Nemam ni kolica, ni torbu za rodilište. Pomalo :D
Tako i ja..majke mi kao da nisam trudna. Hc posao, selimo, od četvrtka nisam stala apsolutno, 10-12 sati bar, jutros opet od 9 do 21.. Planiram negdje od srijede, četvrtka posvetit se sređivanju stana pa se nadam da će do kraja mjeseca ličiti na stan i onda se posvetit konačno stvarima za bebu. Inače od 1.11. sam otvorila komplikacije da se natjeram da usporim
Pročitala sam sve al mozak mi je kaša.. Od svega sam zapamtila da je netko uspavao pse jer planira dijete, ja bi takve ljude tukla, evo ne znam, na to baš imam 0 tolerancije
Da, moja sogica, dva psa, jer smatra kao i njena majka da beba i zivotinje, nejdu zajedno, pogotovo ne dok je beba skroz malena. Plus da su financije velike da bi se uz bebu i pse uzdrzavalo. Al eto mj.ima dat soma kn za benzin jer ne zeli nac blize posao, ima za kupovat si zoe tajice i markirane trenirke, platit si program treninga od 2 soma...itditditd
Simic
Mikio ja sam ti u visokorizicnij ambulanti i mene vodi dr.Habek, al on ti je samo za specijalne slucajeve kolko sam skuzila. Na porodu mi je bila dr. Marton i zbog njenog pristupa sam zapravo odlucila da cu svaku iducu trudnocu voditi kod njih jer je pokazala tolko topline i ljudskosti da sam joj dan danas zahvalna jer mi je neizmjerno pomogla u teskoj situaciji. Ona mislim da nije nikad u trudnickoj ambulanti nego obicnoj ginekoloskoj. Ostale sam vidala na viziti i ne znam im bas imena, al su svi stvarno jako pristupacni. A i frendice koje su isle na sv.duh su sve zadovoljne. Znam da je dr.Hafner strucnjak za tlakasice, a dr. Miskovic za najkompliciranije slucajeve. Mozda negdje na forumima nades koji dan je koji doktor. Tam kod njih zna pisati na vratima koji dan je ko u ambulanti.
Sortiraj odgovore
Najstariji