ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gogaa_V
    04. Studeni 2019. 11:06

Jutro/dan curke sretno na pregledima. 🌸 ja kasnije zovem za rezultate ogtt pa cemo vidjeti,  nadam se da su uredu.

Nasty
    04. Studeni 2019. 11:06

Tonkice također kao Mrgud guštaj u neradnim danima :) ja sam se već naviknula na teški nerad.. 

Angie1205
    04. Studeni 2019. 11:08

Helou ekipa! 
    Ja jutros vec obavila vadjenje krvi, s L bila kod pedice i sad odmorkoooi! Mm danas kuha ❤️
    Netko je spomenuo lupanje bebe i raniji porod...inace se bebe pred sam porod umire...tako da dok lupaju, dobro je. 😊
    Atica nezz odakle si al ja imam sve pohvale za pol.Vili u ZG.

MSimic
    04. Studeni 2019. 11:10

Da li ima tko iskustva s tim KB Merkur? Da li moze dragi samnom bit na ultrazvuku? Za porod znam da moze i bez tecaja. Beba se gleda navodno samo preko prozorcica iz sobe, a majke smiju malo otic na hodnik ? 
    Itd..ak je vec netko radao tamo, da nas malo pripremi :) 

Simic

• atica
    04. Studeni 2019. 11:10

Ups, zaboravila napisati, iz Zg sam :)

Red Fox
    04. Studeni 2019. 11:33

Dobro jutro svima i sretno na pregledima 😊 ja obavila setnju sa psom i danas vise ne mrdam od doma. Misila sam peglati robicu al nije jos suho pa sam prebacila unutra da se osusi jer ova kisa cini se da nece stati.
    Kaj mislite o cijepljenju protiv gripe? Ja se nekak dvoumim, nikad u zivotu nisam imala gripu, a i sad sam stalno doma. Mislila sam sutra pitati jos svoju gin kad cu ici na bris.

MaRe
    04. Studeni 2019. 12:05

Lavice sve perem 😂 Robicu,deke,posteljinu,navlake od ogradice..sve sta se da. Robicu sam samo ubacila kak sam dobila puno tak mi je sve izmjesano...izdvojila sam ovo do 62 pa cu opeglati i poslagati da vidim dal mi fali još šta od ovih brojeva ispod 62 jer za 62 znam da je hrpa. I netko je jednom spomenuo da ne gledamo previse brojeve jer se razlikuju od trgovine do trgovine pa cu to isto gledat da se ne zeznem pa kao maknem u 62 a ono zapravo manji model.

Grizli
    04. Studeni 2019. 12:07

Joj kod nas napokon suncan dan. Prvo oprala smao jednu masinu al kad sam vidila vrijeme oprala i drugu. Odmah sam bolje.
    Za udarce meni je bebacka okrenuta glavom dolje vec duze, al ja i dalje najjace udarce osjetim od pupka na nize, gore ih rijesko osjetim. Cak se i vidi kako donji dio trbuha se jako mice a gornji samo malo. Pa ne kuzim dal to tako jako rukama udara ili se nogama odgurne pa me glavom lupa. I tocno osjetim kad fino se smjesti na moj mjehur. 🤪
    Red fox ne znam ja mislim da se necu cjepiti. Nisam nikad, a uvijek mi dr nudi zbog astme. Da pokucam o drvo nisam gripu imala godinama. Al se je se bas bojim. Nekako ne znam dal bi bilo pametno strah me da mi poslije od toga ne bude jos gore. 

Gogaa_V
    04. Studeni 2019. 12:10

Samo da javim da je nalaz  Ogtt uredan. Nisam ni pitala koje su vrijednosti, vazno  da je sve ok. Provjerit ću kad budem na pregledu cisto  informativno.

PetraB
    04. Studeni 2019. 13:58

Evo nas sa pregleda... Dakle, cure su super... Sve ide po planu za sada. Anomaly scan mi je radila i sve je uredno 😊... Okrenute obje glavicom dolje, pitala sam jer osjecam pretezno s desne strane udarce i to od stidne kosti pa svo do iznad pupka pa sam bas pitala jer imamosjecaj da su jedna na drugoj 🤣... Al ne, curke se gledaju, jedna do druge glavicama dolje... Naravno, znam da ce se jos okrenut sto puta al i ovo je bilo lijepo za cut. Uglavnom, sve mjere su super, max 5 dana odstupaju al veli to je zanemarivo, preslatke su 🙈 (covjek bi pomislio da te uzv u trecoj trudnoci ne moze bas toliko raznjezit al jbg, ocito moze 🤣)... Potvrdjeno da su cure
    Uglavnom, 15.11. vaginalni, 18.11. sljedeci uzv, 22.11. fetalna ehokardiografija i kaze u 24. tjednu ogtt...i to je to... Sretni idemo dalje, neka samo tako nastave curke 💪🏼😎
    Pstatku takodjer zelimo uredne preglede 😘

url=https://lilypie.com][/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.