ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Studeni 2019. 15:54

Pozdrav! Sta se tice pranja kolica... moj muz je cisto-freak i sve pere te kad smo se raspitivali oko kolica, u Bubamari cini mi se, je on pitao jel se moze sve prati. Žena je rekla da neka kolica imaju navlake koje su potpuno perive u masini, a neka ne, odnosno kod nekih se ne mogu svi djelovi skinuti i staviti u mašinu. Zato ste možda neke uspijele sve oprati, a neke ne. 
    Neka od novih cura je pitala za preporuku za kolica. Mislim da ima preporuka koliko je nas ovdje jer to sve ovisi o ukusu ali i o tome na kakvom ce se tetenu upotrebljavati kolica i sl. Meni je najbitnije da su kolica lagana, lako sklopiva te da i taj donji dio i kosara stanu u bunker auta. Prema tome,meni ona tvrda kosara ne dolazi u obzir vec ona sklopiva. Vecinom cu biti sama s malim i puno koristim auto. Ako je on iza u autu u jajetu, velika kosara na zadnji sic ne stane... ako ne stane ni u bunker to mi radi problem. Takoder moram moc to sama bez problema sklopit i utrpat u auto. Zbog toga ja ne kupujem kolica po dizajnu vec koja budu to sve imala. Vjerujem da druge imate drugacije prioritete  srecom da ima stotine modela pa svako moze naci sto trazi
    Na HZZO-u svako ima svoju pricu... ako pitas dvije zene koje tamo rade lako moguce da ce drugacije reci 

Nasty
    03. Studeni 2019. 16:01

Tkaninu s autosjedalice mi je oprala sveki prije neg je donjela.. Nadam se da će biti tako dobra i kasnije😃🙃 Prija koja je rodila prije 40tak dana mi se baš požalila da joj je sveki prestala pomagati kao prije poroda i na početku.. Nema više ručka ni pranja robice i čišćenja.. 

Gogaa_V
    03. Studeni 2019. 16:18

Lavica27

Goga sad si me zbunila,dvoja kolica🤔? Nisam upratila bas😂

Muž po svom gustu, ja po svom 🤣 

Angie1205
    03. Studeni 2019. 16:47

Nasty meni da svekrva 40 dana hoda po kuci i ordinira da meni “pomogne” ja bi poludjela 😂😂
    Kad sam rodila E, sveki je bila 3 dana kod mene i sprasili je doma...kad sam rodila L dosla mi je mama i bila jedva tj dana, sprasili i nju doma...mogla sam sama, mm je pomagao naravno, al ja jednostavno ne volim da meni neko redi po kuci kad to nije onak kak bi ja napravila. 😬
    Samo da se sad ne ureknem pa da poslije poroda ne bum mj dana mogla nist, onda cu ih se obje nagledat 🙀🙀

• Kengurica
    03. Studeni 2019. 16:56

Petra ovako. U 6 bebe donose ako nisu bile s tobom. U sobi su s nama za vrijeme vizite. Razmisljam kako ih nose, ali moj je saf na fototerapiji, prvi dan nis nisam zapamtila pa sad nisam sigurna. U 22 ih se nosi kupati. Jednom su mi ga tek u ponoc vratili, vecinom vec nakon pola sata. Kad su posjete ih uzmu i od 16:30-17:00 ih se moze vidjeti samo na vratima sobe za novorodjencad i to samo jednom dnevno. Nema diranja. Nema ulazenja u sobe. Kad si umorna mozes zamoliti da ti uzmu bebu/e. Ako bas zelis uzet ce ih i nocu. 

Red Fox
    03. Studeni 2019. 17:03

Bok svima, nadam se da uzivate u nedjelji 😊 bas ste danas dosta tema preletile. Ja sam vec u prosloj trudnocu kupila kosi jastuk za kinderbet pa cu vidjeti kak ce to funkcionirati. Jucer sam oprala svu robicu i sutra krecem na peglanje i slaganje i spremam torbu za bolnicu jer me strah da budem uskoro isla ponovno na terapiju, a onda me mozda i ostave do termina pa je bolje da sam spremna.
    Inace nocas sam sanjala da sam na treningu 😂 bas mi to fali jako, prije prve trudnice sam bas redoviti trenirala kruzni trening s girjama, a sad nisam gorju primila u ruke skoro godinu i pol pa nisam mogla zaspati jer sam smisljala redoslijed vjezbi i ponavljanja 😂 bas me zanima hoce me drzati ta nabrijanost i nakon kaj rodim 🤦🏼‍♀️

• Kengurica
    03. Studeni 2019. 17:05

E da, ako netko jos nije odabrao bolnici i pomogne mu moje iskustvo, evo.. Čula sam ruzne stvari o Petrovoj i nisam bila sigurna u svoj odabir. Da idem opet radjati opet bih tu. U radjaoni svi preljubazni i susretljivi. Anesteziologica mrak, glavna dr i mladi dr. Babica takodjer. Dobila epiduralnu bez ikakvih izmotavanja, sami ju nudili. U boxu vrlo opusteni, imali smo grickalica kao da je film. Ja nisam jela ni pila, al na kraju mi doktor davao vode i pitao da si pojedem cokoladicu. Muz je cak i na kavu dva puta isao. Gore u sobama je cisto i uredno. Mozes zvati sestre za sebe ili bebu kad zelis. Meni au svi ljubazni. Vidim da npr cimerica nema isti dojam kao ja, ali meni se cini da je dojam malo subjektivan jer je ona frustrirana oko neuspjega dojenja pa ima dojam da ju se osudjuje itd. Mozda neka sestra i da, al ja sam tu kraj nje i meni se ne cini tako. Sve u svemu ja bih preporucila bolnicu. 

Nasty
    03. Studeni 2019. 17:15

Angie1205

Nastymeni da svekrva 40 dana hoda po kuci i ordinira da meni “pomogne” ja bi poludjela 😂😂
    Kad sam rodila E, sveki je bila 3 dana kod mene i sprasili je doma…kad sam rodila L dosla mi je mama i bila jedva tj dana, sprasili i nju doma…mogla sam sama, mm je pomagao naravno, al ja jednostavno ne volim da meni neko redi po kuci kad to nije onak kak bi ja napravila. 😬
    Samo da se sad ne ureknem pa da poslije poroda ne bum mj dana mogla nist, onda cu ih se obje nagledat 🙀🙀

🤣🤣🤣 Ma nema razloga, kako si i do sada tako ćeš i sa ovim bebačem.. Ja ne znam još što me čeka, možda budem baš snalažljiva, a možda i ne.. Oko bebe mi ne bi trebalo pomagat, samo oko kućanskih poslova dok ne uhvatim neki ritam.. A ovaj moj je uredan očisti, ode kupiti i odradi što mu se kaže.. A mene doduše nervira što mu uvik moram ponavljat pari da je malouman🤦‍♀️, al se ne mogu u njega pouzdati što se tiče ručka..a vjerujem da ćemo se već nekako ušemiti.. 

PetraB
    03. Studeni 2019. 17:18

Kengurice drago mi je da ti je takvo iskustvo jer ja znam da sam ja sa petrovom vec dosadna svima oko sebe... Zato me eto i treci put tu 😊. Znaci za bebice je isto kao prije dvije godine, ok, ta mi je info super. Ovo po noci sam se ja zeznula prvu noc i trazila da ga uzmu pa sam do ujutro imala cice pune kvrga, vise nisam trazila da ga nose i moram priznat da je bilo ok, spavao je dosta a onda isto zavrsio na fototerapiji treci dan tak da mi je uzasno falio i jedva sam cekala da ga donesu.
    Nadam se da cete brzo kuci 🤗🤗🤗

url=https://lilypie.com][/url

• Stelle123
    03. Studeni 2019. 17:25

Nasty

Stelle ovi kod nas fakat nisu normalni, nonšalantno vraćaju trudnice pred porodiljni, a ono što reći.. Koje će tek zavrzlame biti kad se dite rodi pa budemo predavali zahtjev za novce. To ću se idući put kad budem išla 16.11. obavezno raspitat unaprijed..

Ma bez veze. Mogla je uzet ta tri papira. No dobro. Sto se tice naknade taman sam minjala osobnu i sad imam jaki certifikat za e-gradjane. Dakle sve cu ishodit on line, od prijave djeteta pa nadalje i odmah zahtjev za naknadom :)

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.