ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nasty
    03. Studeni 2019. 14:56

Hani pisala sam ti nakon tvog zadnjeg javljanja, pretpostavila sam da nisi vidjela. Nadam se da nije ignore. Nisam te prije vidjela na zimskim bebama, drago mi je da si tu😊🙃 Zašto carski? 

• Stelle123
    03. Studeni 2019. 15:08

Ja cu isto samo materijal iz kosare zavrtit u masini, a ostalo preci vodom ili sprejem. Kemikalije ce izvitrit do termina. Sportski dio perem na proljece, kad se bude moglo przit na  suncu. Za hranilicu sam vidila da mozes narucit izradu novog materijala, prva je bila roza, a sad je musko pa bi mogla to. Ostaje AS koju kupujemo u srijedu😁

url=https://lilypie.com]

• Stelle123
    03. Studeni 2019. 15:10

Pliba i ja sam se neki dan zivcirala oko toga, a na kraju dosla na HZZO a oni nonsalantni. Ista situacija ko u tebe s time sa meni porodiljni pocinje od 2.11., al me vratilo da dodjem 16.11.

url=https://lilypie.com]

• Hani
    03. Studeni 2019. 15:24

Nasty, placenta previa pa je carski. Nadam se da bi se mogla malo dignit, iako su rekli da nece kad nije dosad.
    Ljuljacka mi se cini korisna, to cu nabavit.

🙋‍♀️37 (hipoHashi, hiperprolaktinemija)
    pokušavanje od 2009.
    KBC St
    🧑2020. iz 5.
    👶2022. Iz 4.
    Beba br. 3
    7./'25.- prirodni fet- odbila vraćanje
    8./'25.- ⏳️

Gogaa_V
    03. Studeni 2019. 15:34

Poz  svima cure. Nisam baš sve ispratila, ali što se tice  pranja kolica ja sam oprala sve iako su nova, a tako ću i druga  kad kupim ovaj tjedan. Ne volim  miris "kupovine" na bilo cemu.  Tako da sam oprala, osusit ću malo vani na zraku malo u stanu  do-susiti, okvir prebrisati  dezinfencijskim, zastititi p.folijom i neka cekaju do poroda. Ne mislim da je to kompliciranje, da nisam oprala nekako mi kao da sam kupila sebi garderobu i obukla bez pranja 🙈 Što bi rekla Lavica al to sam ja.

Lavica27
    03. Studeni 2019. 15:46

Goga sad si me zbunila,dvoja kolica🤔? Nisam upratila bas😂

Nasty
    03. Studeni 2019. 15:54

Ja sam dobila kolica 2u1 neka koja mogu i za trčanje po makadamu, mili bože..sigurno ću trčat kad rodim, pogotovo prvih 40 dana 🤣🤣 a možda će muž🤔Kupili smo i kišobran maclaren.. Mislila sam velika koristi nekih 2 miseca zbog zime i košare pa preći na manja.. Ništa to još nisam oprala, poskidat ću što se može, a ostalo dezinficirat ručno i očistit..
    Stelle ovi kod nas fakat nisu normalni, nonšalantno vraćaju trudnice pred porodiljni, a ono što reći.. Koje će tek zavrzlame biti kad se dite rodi pa budemo predavali zahtjev za novce. To ću se idući put kad budem išla 16.11. obavezno raspitat unaprijed.. 
    Ok Hani sretno! 

03. Studeni 2019. 15:54

Pozdrav! Sta se tice pranja kolica... moj muz je cisto-freak i sve pere te kad smo se raspitivali oko kolica, u Bubamari cini mi se, je on pitao jel se moze sve prati. Žena je rekla da neka kolica imaju navlake koje su potpuno perive u masini, a neka ne, odnosno kod nekih se ne mogu svi djelovi skinuti i staviti u mašinu. Zato ste možda neke uspijele sve oprati, a neke ne. 
    Neka od novih cura je pitala za preporuku za kolica. Mislim da ima preporuka koliko je nas ovdje jer to sve ovisi o ukusu ali i o tome na kakvom ce se tetenu upotrebljavati kolica i sl. Meni je najbitnije da su kolica lagana, lako sklopiva te da i taj donji dio i kosara stanu u bunker auta. Prema tome,meni ona tvrda kosara ne dolazi u obzir vec ona sklopiva. Vecinom cu biti sama s malim i puno koristim auto. Ako je on iza u autu u jajetu, velika kosara na zadnji sic ne stane... ako ne stane ni u bunker to mi radi problem. Takoder moram moc to sama bez problema sklopit i utrpat u auto. Zbog toga ja ne kupujem kolica po dizajnu vec koja budu to sve imala. Vjerujem da druge imate drugacije prioritete  srecom da ima stotine modela pa svako moze naci sto trazi
    Na HZZO-u svako ima svoju pricu... ako pitas dvije zene koje tamo rade lako moguce da ce drugacije reci 

Nasty
    03. Studeni 2019. 16:01

Tkaninu s autosjedalice mi je oprala sveki prije neg je donjela.. Nadam se da će biti tako dobra i kasnije😃🙃 Prija koja je rodila prije 40tak dana mi se baš požalila da joj je sveki prestala pomagati kao prije poroda i na početku.. Nema više ručka ni pranja robice i čišćenja.. 

Gogaa_V
    03. Studeni 2019. 16:18

Lavica27

Goga sad si me zbunila,dvoja kolica🤔? Nisam upratila bas😂

Muž po svom gustu, ja po svom 🤣 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani