ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samojed
    04. Studeni 2019. 09:35

Jutro cure, baš ste se raspisale
    Angie odjelce je odlično nešto slično sam ja zapikirala za svog malca i posteljina je slatka

Vidim sve kažete što su bebice dole okrenute glavicom da osjetite visoko udarce moja je na svim do sad pregledima glavicom dolje ali ja samo dole i osjetim pokrete zapravo najvisocije do pupka a najviše kod ruba gaćica mogu slobodno reći da ga samo i osjetim u donjem djelu
    Eh danas idem po nalaze urinokulturu nadam se da će sve biti ok

• njurko
    04. Studeni 2019. 09:47

Kengurice hvala ti puno na informacijama, ja ću u Petrovu, najbliže mi je i do sad su svi bili jako ljubazni, i na tečaju i na pregledima. A kako si ti? Jel ti bolje? Jel ti zatrebalo nesto sto nisi imala, a dobro bi ti doslo? 

Lavica27
    04. Studeni 2019. 09:47

Hvala lala27 i sarita,tako sam i mislila,budem svejedno spomenula danas na pregledu. 
    Tockice,kao sto je netko rekao,ovisi o firmi. Moja bez uvjeta isplacuje i to je fer jer božićnica je namijenjena svim zaposlenicima kao dar za Bozic, ispada ako si na bolovanju bilo kakve vrste da ne trebas imat dovoljno bogat blagdanski stol ili sta? Tuzno.. raspitaj se na poslu. Ne znam koliko ti se isplati prekidati komplikacije?
    Mare,4 masine? Kaj peres😂 Savjet, operi 50/56, tetre i to sto koristis u početku, 62 nema pptrebe jer ti moze cekat na red i dva mjeseca.

• njurko
    04. Studeni 2019. 09:51

mare i mene danas ceka peglanje i ciscenje i preslagivanje i izmisljanje prostora za pohranu kojeg u podstanarskom stanu nemam.😅 pomalo....

Točkica37
    04. Studeni 2019. 10:08

Zvala sam. Dobit cu bozicnicu i dar za djecu. Eto.super. regres se ne dobije ta su mi rekli .

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Tonkica1
    04. Studeni 2019. 10:17

Jutro svima! 
    Sretno danas na pregledima 🍀🍀🍀🍀🍀
    Mene ovaj mali otkad sam ustala toliko udara visoko, ne znam jel noga ili guza 🤣 jako mi je drago da ga osjetim, ali se on toliko rasteze da mi je bas neugodan osjecaj postao 🤷‍♀️
    Prvi dan doma, omg ne mogu se naviknuti da nemam taj teret sluzbenog moba i da ne moram dns na posao 🥳🥳🥳🥳
    Tko je ono isto sad prestao raditi? Mrgud?
    Voljela bih da mogu pripremati za bebana, ali kako zivimo sa svekrvom, cekam da ona do kraja isprazni sobu da ju mozemo urediti i u nju se useliti... a to traje vec vise od mjesec dana 😒 ali dobro, ja cu se potruditi da imamo bar privremeno rjesenje... bar imam zanimaciju sada haha

mrgud_zg
    04. Studeni 2019. 10:48

Tonkica da 😁 ja danas prvi dan doma 😁 savrsen osjecaj. Jos ova kisa. Izlezavala sam se u krevetu skoro do 10 🙈. Misim da ce mi danasnji dan bit krevet-kauc 😂. Cak sam i izvadila smrznuti bolonjez da ne moram nis kuhat, tolko sam se odlucila nagradit (uopce ne racunam da je bio vikend i da vec 3 dana nisam na poslu 😂)
    Sretno svim curama danas na pregledima 💪💪

MSimic
    04. Studeni 2019. 11:00

Lavica27

Redfox, moja prijateljica ide dr. Marton i njena seka je privatno isla kod nje,sjecam se kad je sestra obolila od karcinoma (ginekoloski)i preminula nazalost žena je plakala skupa s njima. Jasno mi je da se oni tog nagledaju al rijetki "pokazuju" tu ljudskost.
    MSimic, slazem se s Grizli, al to sto su aktivniji ti nenznaci da ce ranije van,eto nam Angie,nju mali bomba cini mi se od prvog dana🙈..
    Curke koje su sad u pripremama, stici cete sve, samo za sebe da poslozite stvari do tipa 35.tjedna i bude ok, a djecje vam i stigne netko ak zagusti. Mi smo rjesili pred koji tjedan sobu i namjestaj (jer smo od male prepustili braci a njoj novo kupili, da se navikne da ima krevet novi i da je nismo "izbacili" iz njega) pa me sad stigne svakp tolko oprat panika da nemam dovoljno robe il ne znam sta mi fali…

Zato cemo mi ovaj tjedan sve u miru kupit i poslozit. Da ne moramo brinut :) Znam da maleni nece vec van, vec sam tako rekla, zato kaj nisko lupa. 
    A jucer me valjda jaki umor copio i ovo sugavo vrijeme. 
    Jer sam se probudila u super stanju :)

Simic

Nasty
    04. Studeni 2019. 11:03

Sretno cure na pregledima! Mrgud uživaj u neradnim danima😊 Točkice j ja sam na duphastonima perventivno u početku zbog hormona a kasnije zbog prijevremenog poroda, pila sam 3x1, a prije 2tj mi je dr smanjio na 2x1, do 34 ili 35tt. Preći ću na 1x1 zadnji tjedan.
    Danas idem vidit bebicu od prijateljice staru 45 dana.. Baš se veselim😊

• atica
    04. Studeni 2019. 11:04

Pozdrav cure! Zanima me ima li neka od vas preporuku za 4d ultrazvuk? To mi je najdrazi pregled iz prve trudnoce, taj moment kad sam prvi put vidjela lice svoje curice ... neprocjenjivo. Sad u drugoj trudnoci, iako idem privatno na preglede, svaki put me pregledava u klasicnom 2d uzvu...Bas mi fali taj neki "emotivniji" pregled, zelim otici negdje gdje cu vidjeti svog malog, gdje se nece pozurivati pregled, dobiti slikice...tako te stvari koje nama mamama puno znace :) pa ako ima netko preporuku, tu sam :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.