ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunica
    04. Studeni 2019. 08:00

jutro cure..sretno na pregledima.. 
    ja nekako vec treci dan slabije osjetim bebu. ne mogu reci da je ne osjetim ali puno manje..nisam sama pametna dal da odem na pregled il pricekam jos...redovni mi je tek za 9 dana...ah uvijek neka briga..

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

04. Studeni 2019. 08:06

Dobri vam ovo tmurno jutro Moja mams isto ima psa koji je stalno s njom, no on je pametan pa mislim da nece biti problema da se navikne na bebu. Jedino bude mozda ljubomoran u pocetku... pasji. Sad je ljubomoran na nasu malu macu ako je moja mama draga  ali da, definitivno psi brze nauce sto smiju sto ne, nedavno sam citala da i macke mogu puno upamtiti ali ne žele 
    Ja sam na utrogestanima od 7 tt. Prvo zbog hematoma 3×2, pa mi je oko 18 tt smanjio na 3×1 i onda u 28 tt opet digao na 3×2 zbog kontrakcija. Oni navodno sprecavaju kontrakcije i prijevremeni porod, a i sprecavaju rast mioma. Bilo bi mi cudno da vise ne stavljam te utrogestane  Sta se mora nije teško.

04. Studeni 2019. 08:08

I odkad opet uzimam tu vecu dozu utrogestana uopce nemam BH kontrakcija... a prije sam znala osjetiti barem jednu dnevno, cesce i vise 

Lavica27
    04. Studeni 2019. 08:15

Tockice prvo zbog krvarenja 3×2, onda s 15 tjedana skracen cerviks i uloziva al kako se stanje nije mijenjalo do 23.tjedna po pitanju ulozivosti,smanjena mi je doza na 2×2.. iskreno ppstaje mi sve teze cucat zbog male i raznorazna pikanja i probadanna😣.  I jicer mi se desilo prvi put u "pozadini" od oziljka da me pece,kao unutra,nemam pojma kako objasniti. Cure koje su imale npr carski imate kad isti osjecaj kad se preforsirate?

• Lala27
    04. Studeni 2019. 09:03

Jutro cure, sretno na pregledima danas. 

Lunice Možda se beba okrenula drugačije pa je slabije osjetiš. Moja kad je glavom dole onda visoko osjetim jake udarce, a kad se okrene onda je skroz slabo osjetim dole nisko i jedva čekam da se okrene, da bolje osjetim 😂 Sad je već neko vrijeme glava dole, pa me baš lupa. 

Lavice Nisam imala carski, ali jesam operisala slijepo crijevo, znači rez mi je dole desno i već neko vrijeme me stomak boli tako nisko, a kad me udari tu desno onda kao da me uvrijedi u nešto, pa sam pomislila da je to možda zbog reza 🙈

• Sarita15
    04. Studeni 2019. 09:05

Jutro cure. Sretno na pregledima cetvorki neka bude sve ok🤞🤞 
    Mi opet put pedijatrice pa cemo valjda konacno dobit odgovor za taj nesnosi kasalj. 
    Lavice da peklo me iza reza i sam rez me bockao neko vrijeme, sad kako mi posteljica visoko vise ne. Siri se to rezano tkivo i to moze biti bas neigodno jer su uz rez priraslice i sve je jos tvrde no sto je netaknut dio zato boli i pece tako je meni objasnila gin

• thinkpink1
    04. Studeni 2019. 09:06

Jutro curke i sretno danasnjoj cetvorki na pregledima!
    Moram vas pohvatat, nisam bila nekaj aktivna na temi pa cu imat sta za citat sad uz ☕ na ovo tmurno i kišno jutro...
    Ovo sto sam uhvatila u hodu, Tockice i ja sam na Duphastonima 3x2, i ostajem na njima bar do 35tt

Točkica37
    04. Studeni 2019. 09:10

Lavice ako sam.na kompl da li dobijem bozicnicu? Pretpostavljam da ne.
    A ako npr 20.12 prekinem komplikacije i 9.1 idem na porodiljni da li onda dobijem bozicnicu? I vjerovatno u tom slucaju oept bih norala za otvaranje porodiljnog onaj r1 iz firme?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Stelle123
    04. Studeni 2019. 09:30

Zasto ne bi dobila bozicnicu? Nisam sigurna koliko ti je pametno zatvarat sad komplikacije i ponovo otvarat jer bi ti sigurno sad trazili novi R1.

url=https://lilypie.com]

MaRe
    04. Studeni 2019. 09:34

Dobro jutro svima :) 
    Evo ja dns odlučila da je dan za pranje i peglanje al mislim da će mi ipak trebati više dana  Stavila sam prvu turu robice prati i čini mi se da bi mogla imati još nekih 4 mašine  Dobro nisam je pretrpala zbog sušilice. Dan je baš šugav i bolje mi kad se s nečim zabavljam. 
    Točkice to ti sve zavisi od firme do firme...kod nas npr. ne dobiješ regres,božićnicu i sl. ako imaš više od 30 dana bolovanja u 6 mjeseci.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.