Hm pas ili macka, macku sam imala kao klinka a psa nedavno. U kontakt s bebom bi dovodila definitivno psa. Nepojmljivo mi je te dvije zivotinje staviti u isti rang. Pas je pas zna se. Vjeran prijatelj bez obzira na sve dok s mackom nije bas tako,ona je tu dok joj je lijepo. To je moje zapazanje.,nek se nitko ne uvrijedi tu.
A u toj sogorici se izgleda krije jedna jako losa osoba cim joj je prvi potez to bio uraditi,bez darivanja nekome ili kojim slucajem ostavljem na brdima kako se i radi kad nemas gdje s zivotinjama. Pustit u zivot.
Jutro. Sretno svima. Cekamo lijepe vijesti.
I pitanje . Ima li koja da pije dupastone i dalje? Do kad se piju?

11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Red fox, moja prijateljica ide dr. Marton i njena seka je privatno isla kod nje,sjecam se kad je sestra obolila od karcinoma (ginekoloski)i preminula nazalost žena je plakala skupa s njima. Jasno mi je da se oni tog nagledaju al rijetki "pokazuju" tu ljudskost.
MSimic, slazem se s Grizli, al to sto su aktivniji ti nenznaci da ce ranije van,eto nam Angie,nju mali bomba cini mi se od prvog dana🙈..
Curke koje su sad u pripremama, stici cete sve, samo za sebe da poslozite stvari do tipa 35.tjedna i bude ok, a djecje vam i stigne netko ak zagusti. Mi smo rjesili pred koji tjedan sobu i namjestaj (jer smo od male prepustili braci a njoj novo kupili, da se navikne da ima krevet novi i da je nismo "izbacili" iz njega) pa me sad stigne svakp tolko oprat panika da nemam dovoljno robe il ne znam sta mi fali...

Tockice,ja sam jos uvijek na utrogestanima,2x2,vaginalno. Za sto si ti na duphastoneu?

Čitam kako ste sve oprale, spakovale… ne znam treba li me uhvatiti panika, ali ja još ništa ni oprala ni speglala. Nemam ni kolica, ni torbu za rodilište. Pomalo :D
Tako mi je i samoj. Sve stignem, stignem ...a nase su sve vrijedne a ja 🙈🙈
Tockice,ja sam jos uvijek na utrogestanima,2x2,vaginalno. Za sto si ti na duphastoneu?
Radi hematoma s pocetka. Od19 tjedna sam uloziva pa je rekao nek cugam i dalje i aad sa 24 jos malo gori nalaz al ja ga zaboravila pitat da li da pijem i dalje ili ne. Svakako cu mu danas poslati poruku al da vidim da li ima jos netko da pije. Zasto ti pijes?

11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Dobro jutro ☺ Sretno svima na pregledima danas!! Kod nas je kisa, a od juzine jucer me bolila glava i cijeli dan sam prelezala. Mm je radio rucak tak da sam imala odmoooor 😉
jutro cure..sretno na pregledima..
ja nekako vec treci dan slabije osjetim bebu. ne mogu reci da je ne osjetim ali puno manje..nisam sama pametna dal da odem na pregled il pricekam jos...redovni mi je tek za 9 dana...ah uvijek neka briga..
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Dobri vam ovo tmurno jutro Moja mams isto ima psa koji je stalno s njom, no on je pametan pa mislim da nece biti problema da se navikne na bebu. Jedino bude mozda ljubomoran u pocetku... pasji. Sad je ljubomoran na nasu malu macu ako je moja mama draga
ali da, definitivno psi brze nauce sto smiju sto ne, nedavno sam citala da i macke mogu puno upamtiti ali ne žele
Ja sam na utrogestanima od 7 tt. Prvo zbog hematoma 3×2, pa mi je oko 18 tt smanjio na 3×1 i onda u 28 tt opet digao na 3×2 zbog kontrakcija. Oni navodno sprecavaju kontrakcije i prijevremeni porod, a i sprecavaju rast mioma. Bilo bi mi cudno da vise ne stavljam te utrogestane Sta se mora nije teško.
I odkad opet uzimam tu vecu dozu utrogestana uopce nemam BH kontrakcija... a prije sam znala osjetiti barem jednu dnevno, cesce i vise
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji