ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    03. Studeni 2019. 17:25

Lavice hvala za sprejcek! To budem kupila pa n kraju sve fino sprejala. I muza cu vec vidim. 😂 Taj kao neki umetak kod mojih prvo je podloga za bebu, a poslije provuku se pojasevi i to bude onj jastuk na kojem sjede klinci. Taj dio je odvojiv, kao i kupola mogu ju skroz maknut al ne i zice iz nje. A donji dio na koji su nasiveni remeni za vezanje ne mogu skinut kao i materijal okolo sportskog dijela/kosare. Al mislim da budem sad cekala koji dan da opali bura jer trenutno nam nalijeva kisa pa nista od toga, al cu oprat sve tim tekucim za bebu i staviti van na buru to se onda brzo susi. A onda s tim sprejem pospricat prije upotrebe prve i gotovo. Jedino sto meni to motanje u foliju nije bas. Ja ju ni za hranu ne koristim tu plastiku fuj mi, pa ne znam u sta umotat da zastitim?🤔
    Kengurice bas mi je drago procitat da imas lijepo iskustvo iz rodilista. I da je osoblje dobro. Jel znas vec kad bi vas mogli otpustiti doma?

Nasty
    03. Studeni 2019. 17:26

Red Fox

Bok svima, nadam se da uzivate u nedjelji 😊 bas ste danas dosta tema preletile. Ja sam vec u prosloj trudnocu kupila kosi jastuk za kinderbet pa cu vidjeti kak ce to funkcionirati. Jucer sam oprala svu robicu i sutra krecem na peglanje i slaganje i spremam torbu za bolnicu jer me strah da budem uskoro isla ponovno na terapiju, a onda me mozda i ostave do termina pa je bolje da sam spremna.
    Inace nocas sam sanjala da sam na treningu 😂 bas mi to fali jako, prije prve trudnice sam bas redoviti trenirala kruzni trening s girjama, a sad nisam gorju primila u ruke skoro godinu i pol pa nisam mogla zaspati jer sam smisljala redoslijed vjezbi i ponavljanja 😂 bas me zanima hoce me drzati ta nabrijanost i nakon kaj rodim 🤦🏼‍♀️

🤣🤣🤣🤣 Da trening s girjama i smišljala redosljed vježbi i ponavljanja.. Koja si ti legenda!
    I ja sam na peglanju.. Oprala sam sve i malo i malo veče.. Al me blaga jeza hvata oko spremanja torbe.. Stoji torba ispred police a na polici su sve potrepštine za mene i bebu za početak. Uh, još odgađam.. Al morat ću prije sljedećeg profila jer nikad se ne zna kad bi me mogli zadržat u bolnici.. Nisam baš ažurna oko dijete u zadnje vrijeme, ne jedem nešto što ne smijem, ali zabušajem s količinama..budem baš gladna. Ne mogu više. I još me paranoja hvata oko težine bebe. A što bude bit će.. 

Nasty
    03. Studeni 2019. 17:27

Stelle123

Nasty

Stelle ovi kod nas fakat nisu normalni, nonšalantno vraćaju trudnice pred porodiljni, a ono što reći.. Koje će tek zavrzlame biti kad se dite rodi pa budemo predavali zahtjev za novce. To ću se idući put kad budem išla 16.11. obavezno raspitat unaprijed..

Ma bez veze. Mogla je uzet ta tri papira. No dobro. Sto se tice naknade taman sam minjala osobnu i sad imam jaki certifikat za e-gradjane. Dakle sve cu ishodit on line, od prijave djeteta pa nadalje i odmah zahtjev za naknadom :)

Blago ti se.. Kod mene je još stara osobna😢

• Kengurica
    03. Studeni 2019. 17:48

Petra meni se nije tao brzo stvorilo mlijeo. Tek treci dan nabujale cice tako da sam ga ja prvu noc dala bez posljedica. Nisam prije toga 48 sati spavala, prvo mi dijete pa mi je dobrodoslo. 
    Zbilja dosta ovisi o samoj rodilji kako ce ti biti u bolnici i na porodu no naravno, nikoga ne omalovazavam i znam da ovisi i o jos nekim stvarima, ljudima, osoblju tocnije.
    Grizli pa moza vec sutra, ali ne znam tocno. Pedijatrica kaze da ta fototerapija najcesce traje 24 sata. Ako je tako kod mog malog mozda smo sutra za doma. Mislim da ce mu ujutro raditi kontrolu. 

Lavica27
    03. Studeni 2019. 18:15

Kengurica bas mi je drago da si to napisala...ja sam istog stava kao ti, da je to subjektivan dojam,osim izuzetaka naravno. Drago mi je da vam ide!
    Goga o sve sam cula al to jos ne😂😂😂😂
    Grizli,ja sam kolica i krevetic prekrila sa plahtom kad sam sve oprala..
    Nasty nama je moja mama tjedan dana donosila rucak i iskreno uvrh glave... al nismo svi isti,istina.

Nasty
    03. Studeni 2019. 18:39

Kengurice sviđa mi se tvoje iskustvo iz bolnice i što je epi dostupna. Kod nas u St. je to malo drugačije. Ali vidit ćemo. Drag o mi je da uspjepno dojiš, sretno dalje s malenim😊😊
    Lavice ja se toliko veselim da mi netko kuha da ću ih molit na smjene da mi dođu mater pa sveki. Ne moraju ništa radit samo nek kuhaju što duže to bolje🤣🤣

Red Fox
    03. Studeni 2019. 19:12

Nasty ja imam u planu to sve sloziti da onda mogu samo odmarati i da me ne uhvate nespremnu. A i cekam sad rezultate tih briseva pa bi se moglo desiti da kad dodu odma zavrsim opet u bolnici.
    Inace cure iz zagreba za koju ste se bolnicu odlucile? Znam da su Angie i Iva na merkuru ak se ne varam? 

Damnarexx 🌺
    03. Studeni 2019. 19:20

Ja sam danas 15str zaostataka procitala 😂😂 i upila sam sve savijete oko toga kako poleci bebu 😃😃

Obavili smo shopping u Primarku, malo sam se razočarala sa ponudom/velicinama. Ipak mi je drazi u Austriji, mada je ovaj uredniji i nekako lijepse raspoređen.
    Nasla sam super spavacice, al nije bilo brojeva 🙁
    Tako da sam sebi 2 stvari uzela, ostatak sve bebi 💞

Red Fox mislim da cu i ja u Merkur 😊
    Doduse, jos se uvijek dvoumim između Vinogradske i Merkura.

Frajla
    03. Studeni 2019. 20:12

Red Fox

Nastyja imam u planu to sve sloziti da onda mogu samo odmarati i da me ne uhvate nespremnu. A i cekam sad rezultate tih briseva pa bi se moglo desiti da kad dodu odma zavrsim opet u bolnici.
    Inace cure iz zagreba za koju ste se bolnicu odlucile? Znam da su Angie i Iva na merkuru ak se ne varam?

Ja budem na sv duh
    Ovaj put mi se cini da malo zena ide tamo (iz ove tri grupe na koje bacim oko povremeno)
    Sto je bolje za mene jer je zadnji put bila bas guzva 🤪

Lavica27
    03. Studeni 2019. 20:14

damnarexx

Ja sam danas 15str zaostataka procitala 😂😂 i upila sam sve savijete oko toga kako poleci bebu 😃😃

Obavili smo shopping u Primarku, malo sam se razočarala sa ponudom/velicinama. Ipak mi je drazi u Austriji, mada je ovaj uredniji i nekako lijepse raspoređen.
    Nasla sam super spavacice, al nije bilo brojeva 🙁
    Tako da sam sebi 2 stvari uzela, ostatak sve bebi 💞

Red Foxmislim da cu i ja u Merkur 😊
    Doduse, jos se uvijek dvoumim između Vinogradske i Merkura.

Da to sam i ja komentirala za primark ljubljana,bolje je otici u tjednu jer za vikend hrvati i bosanci doslovce sve raskupusaju🙈 Spavacice sam ja jedva jednu S uhvatila (a ja sam M ali si vidjela da su ogromne,aj rasirit cu se😂) i jednu sam onda M uzela...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.