ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • piba7
    03. Studeni 2019. 20:19

Ja ću isto na Merkur. 
    Doktor mi je tamo, pa je to logičan izbor. 

Red Fox
    03. Studeni 2019. 20:19

Ajde drago mi je da nisam onda jedina na svetom duhu 😊 mozda se i sretnemo 😊 do sad su moja iskustva super, jedino je na odjelu patologije trudnoce malo bila guzva za kupaonu jer je jedna kupaona za cijeli odjel, a babinjace su ok kolko sam vidjela. Sto se tice doktora imam samo pozitivna iskustva, nadam se da bude tak i ostalo.

Damnarexx 🌺
    03. Studeni 2019. 20:23

Lavica27

damnarexx

Ja sam danas 15str zaostataka procitala 😂😂 i upila sam sve savijete oko toga kako poleci bebu 😃😃

Obavili smo shopping u Primarku, malo sam se razočarala sa ponudom/velicinama. Ipak mi je drazi u Austriji, mada je ovaj uredniji i nekako lijepse raspoređen.
    Nasla sam super spavacice, al nije bilo brojeva 🙁
    Tako da sam sebi 2 stvari uzela, ostatak sve bebi 💞

Red Foxmislim da cu i ja u Merkur 😊
    Doduse, jos se uvijek dvoumim između Vinogradske i Merkura.

Da to sam i ja komentirala za primark ljubljana,bolje je otici u tjednu jer za vikend hrvati i bosanci doslovce sve raskupusaju🙈 Spavacice sam ja jedva jednu S uhvatila (a ja sam M ali si vidjela da su ogromne,aj rasirit cu se😂) i jednu sam onda M uzela…

Zaprepastila sam se koliko su veliki brojevi! Pa sta je ono? 🤯😂 Jedan S sam otvorila i pojede me na mojih 164/58.
    Definitivno preko tjedna, al mi nismo mogli ovaj put.
    Zeljela bi ici jos jednom prije Bozica, to bi nekako organizirala u toku radnog dana i via Austrija😊

Lavica27
    03. Studeni 2019. 20:23

Frajla

Red Fox

Nastyja imam u planu to sve sloziti da onda mogu samo odmarati i da me ne uhvate nespremnu. A i cekam sad rezultate tih briseva pa bi se moglo desiti da kad dodu odma zavrsim opet u bolnici.
    Inace cure iz zagreba za koju ste se bolnicu odlucile? Znam da su Angie i Iva na merkuru ak se ne varam?

Ja budem na sv duh
    Ovaj put mi se cini da malo zena ide tamo (iz ove tri grupe na koje bacim oko povremeno)
    Sto je bolje za mene jer je zadnji put bila bas guzva 🤪

Meni se urezalo 2015.,ljeto,frendica rodila,nas dvoje il troje dodjemo u posjetu,njih 5 u sobi, svima sve posjete istovremeno  u toj prostoriji skupa s tek rodjenim bebama,srpanj,osamsto stupnjeva znaci kaaaos. Naravno moj kratki posjet se ne moze mjeriti s nekim tko je tamo bio,al eto tog se sjecam...

• Tonkica1
    03. Studeni 2019. 21:30

I ja cu Merkur 😊
    Sogorica je oboje rodila na Sv.Duhu jer je svojevremeno tamo bila operirana i zadovoljna je

03. Studeni 2019. 21:35

Imam frendice koje su rodile u sva četira Zg rodilišta i ni jedna se nije na ništa žalila... tako da mislim da to ovisi kako naletis a ne u kojem si rodilistu. A i ovisi o ocekivanjima, nisu naše bolnice kao klinike iz filmova, a ni doktori i sestre kao iz Uvoda u anatomiju 
    damnarexx da u Primarktu su velike veličine jer su Britanske, a bome i nekad čudni krojevi pa je teško skužit veličinu. Recimo imam neki njihov S kaput koji mi je ok, a inace sam 40/42. 

Grizli
    03. Studeni 2019. 21:43

Mikio omg... Cistis s time kvaka, wc nakon gosti??? 🤪 Ja se osjecam ko sporkulja sad. Ne steriliziram nista. Moja mama sve cisti do iznemoglosti ja tek kad sam se od doma odselila sam prestala imati problema sa razno raznim deratititsima. Ispalo na kraju od njenih spricanja, sprejeva, sredstava, alkohola... Tako da doma nis od toga pretjerano ne koristim vec zivim zdravo seljacki sa bakterijama i moram priznat nikad zdravija nisam bila. Cistim samo redovito i to je to nikakve sterilizacije.
    Pulsko rodiliste ne dozvoljava posjete nikom osim tati, eventualno starijoj djeci ako se to najavi. Koliko sam shvatila i to mi super. Te upohode po rodilistima bi ja zabranila, nece nista se dogoditi ako se mamu i bebu pusti na miru tih par dana u rodilistu. Cak i da moze doc hora ja sam odmah rekla da zabranjujem svima osim muzu tih pola sata posjeta nemaju sto dolaziti. 

Lavica27
    03. Studeni 2019. 21:52

Grizli ak ti zabranis dzaba ak ovih cetiri u sobi ne zabrani. Ja se ne  bunim sto kod nas nisu dozvoljene posjete u sobi vec rodilja ide ispred pa bebu pokazu sestre.. Ja spricnem wc skoljku kad odu gosti jer mala ide na wc,ne na tutu pa svasta dira...

Simbalija
    03. Studeni 2019. 22:03

Čitam kako ste sve oprale, spakovale... ne znam treba li me uhvatiti panika, ali ja još ništa ni oprala ni speglala. Nemam ni kolica, ni torbu za rodilište. Pomalo :D

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Grizli
    03. Studeni 2019. 22:12

Mene bas raduje sto u puli ne moze niko osim tate doc. Nadam se da nece nis mjenjat dok ja dodjem na red. A ovo sto Lavice kažeš da problem je ako nekoj drugoj dodje horda, al ja se ne bi libila fino im rec da se maknu ako bi mi bilo previse. Pa makar ispala cangrizava briga me. Nazalost nagledala se svacega po bolnicama sa sestrom. Mi nikad nismo isli ju vidit u hordama uvije max. 2 osobe, a nekoj njenoj cimerici doslo bilo njih 7. Disat se nije moglo u sobi, derali se tamo ko da su u birtiji, jeli kolace sve pobacali po sobi. Kad sam vidila da mi je sestra probljedila i postala mrzovoljna, fino sam im rekla da su nepristojni jako i da ako ce festat nek izadju na hodnik jer nisu svi zainteresirani za tuđe drkarije. I taman dosla sestra ih isto upozoriti jer su bili preglasni. Ispricali su se i otisli ispred bolnice. Mislim nisu bolnice birtije niti nasi domi, ljudi su tamo s razlogom.
    Mikio i dalje duboki naklon za takvu higijenu. Ja sam ocito preljena za to. 🤭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.