Mame, pozz🙆🙋🙆!!
Angie, super odjelce. Bas pravi gospon beba🤗, meni bi to bilo i za krstenje dobro😁
Posto cu zasad na carski, mislila sam nabavit steznik, cula sam samo preporuke. Ne znam kako ide nakon vaginalnog poroda🤔
Bočne jastucice sam dobila, mada nisam ni znala čemu služe🙈😁, kao ni podloga (tobogan) za kupanje. Tek sam u ovom katalogu vidila šta se sve nudi (obod za kupanje glavice, wtf😁), na gnijezdo dosad nisam ni pomisljala. A otkinula sam na onaj ogrtač za kupanje životinje😂😂😂
Btw, kakve ste to pletenice spominjale?🤔
Što se imena tiče, ispada da sam isto pomodna, ali ne strane verzije, nego one stare. Zasad su u igri Jere i Grgo. U nasoj sredini na moderno ime nitko se ne obazire, malo bi se zafrkavali, a onda ga preimenovali u neko pamtljivo, tako da bih odustala i da mi se svida neko tipa Noel. Nisam mislila da je tako teško usuglasit se oko imena s mm, vidjet cemo sta ce bit na kraju.😊
Grizli mi smo uzeli polovna kolica tako da smo sve prali. I odmah cu ti reci, posteno smo se namucili. Jako malo dijelova se skida bez odgovarajuceg alata. Prakticki smo morali rastavljat kolica da bi sve navlake izvukli i oprali. Sve se pralo u masini na 30 stupnjeva a onaj krovic gdje su zice sam namocila u kadi (zapravo moja mama jer mi je tesko biti nagnuta mad kadom) i onda rucno oprala. Al opet da se taj krovic skine trebalo je odsarafit dio kolica. E sad ne znam jesu li sva kolica takva
Piba ja mislim da se nemoras uzrujavat, vec par puta se pisalo da nema veze to sto pise 15 dana ranije. Nema smisla jer ionako nosis doznake s rokom 5.12. Za protekli mjesec. Nece te niko vratit na posao,chill :)
Stelle123 sorry nisam te skuzila..kako je preporuka drzat najbolje u zraku? Kako da mi spava po noci? Sta sa bljucanjem ako je na ledjima? Sarita,ja se nekako slazem s tobom.. po instinktu pa kako bude..
Grizli daj ne brij,sta bi skidala kupolu s kolica,pa ne valja se beba po njoj😂 ja sam oprala onaj madrac u kosari (iako mi je stalno tetra bila preko te podloge), bocnu tkaninu, ostatak kolica prebrisala i pospricala onim dezinfekcijskim sredstvom iz dm-a.
Angie jako slatko odjelce! Kod mene prevladava sivo, zuto i bijelo, nisam fan plave boje🙈🙈 Ja imam medo odjelce 56 jer znam da ranije idem na carski pa cu trebat manji broj, frendica mi je isto takvo posudila u 62 velicini i imam skafander hm dvobroj 62/68.
Lavice, pise da beba prirodno okrece glavicu ako joj se bljuca ili prema svjetlu. Ili da se tetrica malo omota pa stavi pod rame, ali ne da bude na boku. Nemam pojma i meni nejasno. Ko i za svedske pelene. Hoces neces, ovisi o tebi jer se ni strucnjaci ne mogu dogovorit.
url=https://lilypie.com]
A da sto se tice drzanja u zraku, preporuka im je da se beba vise nosa, a spava samo kad spava sa se izbjegne zalezana glava. Inace, po njihovom misljenju te kosti se formiraju kad dijete pocinje sjedit tako da bi trebalo izbjegavat lezanje u vrticima, viperima i sl.
url=https://lilypie.com]
Ma ne to, nego ne kuzim ako beba spava i na ravnom je i krene bljucat pa ugusi se🤔 Il ja nesto ne kuzim... Da? to kad krenu svi stručnjaci sa svojjm teorijama... da te glava zaboli🙈
Kengurice super, hvala... Iako mi je treci put u petrovoj nikad nisam ziher jel se kaj mijenjalo. Jel jos uvijek bebice odnose u 6 ujutro i vracaju nakon vizite? I jel ih uzimaju prije posjeta? U prvoj (2011) su bebe bile s nama u sobama za vrijeme posjwta pa je muz mogao normalno si primit kcer a s malcem (2017) su ih odnosili tak da je mm malca primio tek kad smo isli kuci kad ga je stavljao u sjedalicu (ostavili su nas u onoj sobi da ga podojim posto imamo sat vremena voznje do doma, zato ga je miz smjestao u jaje, a i drugo nam je dijete pa nam nisu sad nesto oni objasnjavali i pokazivali.
Kolica sam prala kao i Lavica, ono na cemu lezi sam oprala u masini a ostatak pospricala isto s tim sredstvom i bok... Kad smo ih prestali koristit i spremali onda sam ih skroz razmontirala i sve oprala, u strech foliju i na tavan. A ovak bi prala tu podlogu, s vremenom prespricala i prebrisala okvir, nemojte si komplicirat gdje ne treba, pogotovo jer (bar kod nas) vrijeme vise nije toplo pa da se to sve susi na suncu brzo. Za malu sam recimo ostavila kolica na najvecem suncu (8 mjesec bio) cijelo jutro da ih dobro sprzi 😅
url=https://lilypie.com][/url
Angie odjelce je skroz slatko. Gledaka sam u ktc imaju zgodna odijelca i haljinice za krstenje ..oko 200kn.
Kolica jos nisam prala ali sam namjeravala za jednog ovakvog dana kad je vjetra i visokih temp. oprati slaufom vani i tekucim detergentom jer dugo stoje u foliji.
Vi imate toliko stvari za bebu da me sram 🙈🙈
Lavica koje sredstvo iz dm? S time znaci sve pospricas i pustis samo da upije? Meni se na mojim kolicima ne da skinuti taj dio kosare jer to je nama zapravo i sportski dio (daytripper kolica) tako da definitivno moram smislit nacin kako oprat bez da satrem kolica. Malo mi nezgodno Anna ovo sto ti kazes da ih sva odvidam i rastimam, jer nemaju bas takve opcije koliko sam vidila, a i imaju garanciju koju pretpostavljam vjerojatno ne bi uvazili da ih ja sad polomim sva. Konstrulcija je bas od komada sva, pa cu mirat nešto smisljat. Ako nista u kadu komplet s njima pa ih oprat. Ili nac neko sredstvo za suho pranje ako postoji za takve stvari. 🤔
Hani pletenica umjesto ogradice. https://www.e-baby.hr/posteljnina/obrobe-za-posteljice/obrobe-kitke/bela-kitka-za-otrosko-posteljico-190cm.html
Grizli,to je ovaj sprej. 15ak kn. https://www.dm.de/denkmit-desinfektionsspray-p4010355487094.html
Koristim ga za svasta. Za hranilicu dok je bila mala,kad obrisem podove to spricnem,kad dodjem od dr potplate na cipelama s tim spricam🙈🙈🙈🙈(iako se izuvamo u hodniku doma). Sad sam ih isla promotriti, nazalost nemogu skuziti sto im je to kao podloga,na slici mi izgleda odvojivo. Npr moja kosara ima bas mali madrac i sportsko sjedalo ima na sjedalu u obliku sjedala kao jos podlozak obostran,periv u ves masini. Ako ti nije odvojivo kod tebe je jos lijepo vrijeme,probaj povrsinski proci s toplijom vodom i blagim detrdzentom,isprati povrsinski i kad se posusi eventualno jos pospricaj sa sredstvom i to je to.
Sortiraj odgovore
Najstariji