ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    03. Studeni 2019. 11:04

Ovo odjelce je 56 a medo nam je 62...

• piba7
    03. Studeni 2019. 11:06

Vezano uz otvaranje porodiljnog, mislim da se čak jučer pisalo o tome, ali sad sam opet googlala pa sam u panici.
    Porodiljni (45 dana prije) mi službeno počinje 16.11. Nisam na komplikacijama/bolovanju. Ginekolog mi je rekao da po doznake mogu doći najranije 2, 3 dana ranije.
    Tako da sam ja mislila sve potvrde nositi na HZZO 15.11., a sad opet vidim po internetu da piše da se mora prijaviti najkasnije 15 dana prije 😱😱 netko je ovdje pisao da je zvao HZZO i da se ne mora tako pa samo ako može potvrda toga i info na koji broj mogu nazvati i provjeriti. Trenutno sam na godisnjem i stvarno se ne zelim vracati na posao, a ako necu moci prijaviti porodiljni necu imati izbora.

JelenkoPelenko
    03. Studeni 2019. 11:12

Moja prasica cuva bebu, i ne bi je minjala ni za sta. Triba pripazit, ka i za sve, al' ne triba pretjerivat. 
    Angie1205 a ja zaljubljena u tog Winnie Pooha od pocetka, iako sad sam zaljubljena i u to sta ti imas, a i u sve sta sam vidila do sad. 🙈
    Nasty evo sam i temu Splitsko rodiliste procitala, sad jos manje znam sta da mislim pa sam zakljucila da je najbolje ne mislit nista, a ni ocekivat. Nadam se samo da cu moc izgurat sve bez vikanja jer ne volim vikat 😂 
    Supergirl cini mi se da su cure spominjale za medo odijelce vel. 62, u pocetku je mrvicu vece ali bude dosta robe ispod, a moze se duze koristit, ja cu tako uzet onda. Mi smo za kolica odabrali Bebetto Holland, jer nam se svidaju, ugodna su nam za vozit i sklapanje nam izgleda jednostavno. Iako mislim da smo ih izabrali najvise zato jer nam se svidaju. Mislim da ce ostali imat puno konkretnije i pametnije savjete vezano za kolica. 

MSimic
    03. Studeni 2019. 11:15

Vec sam tri puta ucitala sliku. I nijednom nije ucitana. 
    A vidim da neki uspiju objavit 🤔🤔

Simic

• Sarita15
    03. Studeni 2019. 11:19

Dobar dan, koliko tema 😁 
    Macu imam mali ju obozava titraj na toksoplazmozu sam imala u prvoj T i odgovarajuci broj antitijela gin kaze maca moze ostat. Nikad se nebih rjesavala zivotinje jer eto stize beba onda zivotinju radije necu imat.
    Sto se spavanja tice, preporuca se svasta i stalno nesto drugo na trzistu je svega, prvi mi je bio na boku i povisen madrac malo i to mi najlogicnije sto moze biti. Sad bi si narucula taj jastuk za bok al no mogu i bez toga, druge jastuke gnjezda dodatke ja ne preferiram tko hoce samo neka da :) 
    Pametovanja okoline sam sita za cijeli zivot, svi sve znaju i svi su jako pametni dok se radi o nekom drugom a kad treba pamet dokazat na djelu nema tko. Lako se herojem drzat a da bitke vidio nisi. Oko beba i djece svi imaju svoje "mudrosti" ja kazem drzite se svog instikta za svoje dijete a savjete odvagnite prema tome tko vam ih daje 
    Kod nas je kisurina i ruzno a trrba svasta odraditi a najradije bi ostala u krevetu do daljnjeg 

JelenkoPelenko
    03. Studeni 2019. 11:19

MSimic

Vec sam tri puta ucitala sliku. I nijednom nije ucitana.
    A vidim da neki uspiju objavit 🤔🤔

Mislim da nesto ne radi na forumu za objavljivanje slika, mozes preko postimg.cc i kopiras link za forum.  

MSimic
    03. Studeni 2019. 11:22

http://online-letak.buba-mara.eu/Katalog-JZ-Bubamara-2019/79/ 
    Brdo stvari za bebe :) :)

Simic

MSimic
    03. Studeni 2019. 11:37

Hvala Jelenko  
    Evo moje curice kraj mojeg deckica. I tak svaku vecer  ♡♡

Simic

C1M4
    03. Studeni 2019. 11:42

piba7

Vezano uz otvaranje porodiljnog, mislim da se čak jučer pisalo o tome, ali sad sam opet googlala pa sam u panici.
    Porodiljni (45 dana prije) mi službeno počinje 16.11. Nisam na komplikacijama/bolovanju. Ginekolog mi je rekao da po doznake mogu doći najranije 2, 3 dana ranije.
    Tako da sam ja mislila sve potvrde nositi na HZZO 15.11., a sad opet vidim po internetu da piše da se mora prijaviti najkasnije 15 dana prije 😱😱 netko je ovdje pisao da je zvao HZZO i da se ne mora tako pa samo ako može potvrda toga i info na koji broj mogu nazvati i provjeriti. Trenutno sam na godisnjem i stvarno se ne zelim vracati na posao, a ako necu moci prijaviti porodiljni necu imati izbora.

Nades na internetu broj HZZO-a svoje podrucne sluzbe, ako si npr. u Sisku trazis kontakt broj HZZO-a Sisak, ako si u Ivanicu, onda broj HZZO-a u Ivanicu i tako to jel😊

Nasty
    03. Studeni 2019. 11:54

Cure koliko pišete.. Onaj podatak da se porodiljni mora prijaviti na hzzo 15 dana prije nije točan. Nosi se poslodavcu potvrda koji dan ranije a na hzzo se nosi kao i za komplikacije ne prije 16.u mjesecu. Ja otvaram 11.11. porodiljni. Nosila sam 29.10 zajedno sa komplikacijama za 10mj i na šalteru su mi vratili papir i rekli ne prije 16 u mj. Prosjek plaća se gleda i ako se djelomično radilo taj mj., ne preskače se mjesec. Tako su mi rekli. Gledaju se plaće zadnjih 6 mj. Samo se preskaču mjeseci na kojima su cijeli mj. komplikacije. Meni su rekli da donesem i novi prosjek plaća, u tom novom prosjeku bi ušao i 9.mj kada sam radila samo 10 dana. Ali da će mi za porodiljni računati onaj s najvećum koeficijentom. Ja sam imala prekid komplikacija nakon mj. ipo dana, pa sam ih opet otvorila nakon 3mj.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani