Stelle meni nema smisla taj za spavanje s amazona obzirom je preporuka da bude na boku🤔 Mislim nije fleksibilno nego beba iskljucivo može lezati na ledjima kolko kuzim?
Nadam se da sam pomogla Mrgud,držim fige🤞
Msimic, LoSa mi isto imamo macu i mislim da ću izluditi od tih "savjeta" šta s njom nakon što se beba rodi. Jedan od jačih je: nemojte ju više puštati unutra, hranu i kutiju za spavanje joj stavite na terasu/dvorište 😤. Došlo mi je da im kažem da ću ubuduće njima poslužiti kavu isključivo u dvorištu.
MSimic mi imamo 3 mace i 1 pasa, svi cijepljeni, ocisceni od parazita i pregledani kod veterinara, tako da se uopce ne brinem po tom pitanju, a komenatara ce uvik bit, bas me briga 😎 Bitno je ovo sta LoSa84 kaze, ne cistit pijesak i pripazit kad dode beba da se ne uvali maca u krevetic jer im je to najdraze, posebno kad je hladno, a mislim da cemo svi bez obzira na zivotinje stalno imat bebe na oku 😊
A za tu sogoricu nemam komentara, niti mogu razumit, prosle godine nam je uginija pas, plakala san 3 dana u komadu, a i dan danas zaplacem. Ako vec ne mos brinit o zivotinji ima puno normalnijih nacina za zbrinit je 😐 Ufff
Lavice nije vise preporuka da bude na boku zbog SIDS-a, o ovo ko pomaze da se glava ne zalezi. Uglavnom ne preporucuju se nikakva pomagala, cak niti da se madrac malo nakosi, al ono kako tko odluci. Cak vidim da je preporuka sto vise dijete drzat u zraku da de izbjegne zalezana glavica. Moja prva je bila spavac, visit cemo sad.
url=https://lilypie.com]
Dobro jutro cure!! Nove cure dobro dosle ;))
U zaostatku sam 15ak stranica. Mene glava boli, sva sam neka...samo mi se spava. Tlak ili prehlada nemam pojma. Jucer smo isli na picokolju kod kumova, kisa rosuljala. Mozda i to malo.. od 8h sinoc sam u krevetu. Nikako doci k sebi..
Drzte se, idem citati dok ne zaspem...
Muz danas kuha kavu i rucak pa mogu duze biti u krevetu. Pusa svima 😘
E da, mi u obitelji imamo Noela ❤ predivan je, njezan i dobrica, inteligentan i poseban !!
Pa eto moj dragi ne zeli nazalost cistit njen wc. Al nema veze. Rekao je doktor da nije problem, al da obavezno imam rukavice za svaki slucaj i sve ce bit ok. Ja mislim da je sve to oko zivotinja postalo previse napuhano, kako su prije zene i bebe bile u dvoristu sa svakakvim zivotinjama i na kraju sve super i bez ikakvih alergija.
Od bratica zena je macku spidirila van iz kuce jer je maleni dobivao nekakve plihove, a na kraju pedijatar rekao da je mali alergican na laktozu i ima reakciju..
Isto poznanica dala psa ljudima jer je malena curka imala stalno neke crvene fleke, i oni mislili od psa..a na kraju psorijaza koja se dobi od jakog streptokoka..
A ja samo slusam ( brdo dlaka, opasna za djete, kaj ako ga ogrebe, kak ces moc kupovat i bebi hrane i macki, to je puno novaca), blablabla. A ja ih samo pogledam i velim eto kak vi imate za cigare tak ja imam za macku..sam koj moja macka je mjesecno sve skupa, hrana, pijesak, poslastice. 300kn..a vama je to par dana :)
Simic
MSimicmi imamo 3 mace i 1 pasa, svi cijepljeni, ocisceni od parazita i pregledani kod veterinara, tako da se uopce ne brinem po tom pitanju, a komenatara ce uvik bit, bas me briga 😎 Bitno je ovo staLoSa84kaze, ne cistit pijesak i pripazit kad dode beba da se ne uvali maca u krevetic jer im je to najdraze, posebno kad je hladno, a mislim da cemo svi bez obzira na zivotinje stalno imat bebe na oku 😊
A za tu sogoricu nemam komentara, niti mogu razumit, prosle godine nam je uginija pas, plakala san 3 dana u komadu, a i dan danas zaplacem. Ako vec ne mos brinit o zivotinji ima puno normalnijih nacina za zbrinit je 😐 Ufff
Ma mislim zvucat ce bezobrazno, al sve ima svoje razloge, barem ja tak velim da je to kaj nemre zatrudnit vjv i neki razlog zbog ta dva neduzna i zdrava psa. Jer ima takvu majku koja je sve nekaj puno i prevec pametna i koja samo govori " ne jest meso, to nije zdravo, samo variva i brdo povrca " .
Di ces to meni govorit koja sam odrasla uz dedu lovca i divljac 😄😄😄😄
Simic
Dobro jutro ekipa!!
Nisam uspjela sve zaostatke procitat...bome ste se natipkale!
I nas muci kasalj, jucer smo cak malo i temp imali al svladali smo je...L je bas uhvatilo kasljanje!
Nego da se pohvalim malo...imamo odjelce za izlazak a konacno i prvu posteljinicu ❤️
https://postimg.cc/gallery/1d1wqluqc/
Ma to s macama je malo prenapuhano. Ukoliko mačku posjedujete duže vrijeme, i da je nosioc toxoplazme, vi ste već imuni i imate protutijela. Male mace su problem u prvom trimestru. Ono što znam, djeca znaju imati okrugle flekice po glavi, gljivičnog porijekla koje se dobiju od maca ali to se tretira šamponom i prođe.
Što se hrane tiče- sve je to pretjerivanje. Toliko smo sada sve zagrižene- nemoj jest tunu, piti sok od bazge, a prvom prililkom nudimo paštetu ili hrenovke. Moje iskustvo je da se dijetetu nesmije ponuditi izbor jela, jedu što i mi, pritom preferiram doma kuhano/pečeno/pirjano. I različiti su jelci, tu smo mi da ih malo usmjerimo, samo nesmijemo napraviti 'aha, nećeš jesti mahune, a evo onda čokolino, jadno moje malo gladno. Oni rano postaju mudri, kasnije je sve teže.
Sortiraj odgovore
Najstariji