Ajme Angie pa vi za izlazak imate bas neko ono sluzbeno odjelce 😍! Mi uopce taj dolazak iz rodilista nismo tako "ozbiljno" shvatili. Jedino sto smo odlucili to zadnje kupiti i da ce biti neka pidzamica vjerojatno u pitanju. Al ti gospona bas pripremas odmah da lovi komade. Slatko jako
Ajme, Angie, prekrasno je.
Mi smo ovo odabrali, sive boje, prekrasno uživo:
www.nextdirect.com/hr/en/g992304s5#542296
MSimic ako se drzi ovog “ ne jest meso, to nije zdravo, samo variva i brdo povrca ” zeni vjerojatno fale proteini i energija pa mw ne bi cudilo da joj ciklusi nisu redoviti. Vegetarijanstvo je ok no uz balansiranu prehranu i dovoljan unos proteina, a samo variva i povrce dovode do nedostatka potrebnih aminokiselina, masti i sl. No neki su ljudi jako "pametni" pa s njima ne valja raspravljati.
Maca moze smetati ako u trudnoci po prvi puta dodes u kontak sa toksoplazmom i zarazis se. Ja sam cijeli zivot s mackama, i kucnim i vanjskim te vjerojatno imam antitijela za tu bolest te se ne mogu ponovno zaraziti. Zato te i doktor pitao jel vec dugo imas macku. Odrasla sam na selu okruzena mackama, psima, kokosima, svinjama i nikad mi nusu branili da diram bilo kakve zivotinje. Sad kad gledam mozda je to ipak malo bilo preliberalno no parezivjela sam i sad nit sam na sto alergicna nit sam osjetljiva.
Dobro jutro svima :)
Angie mali ima da bude pravi gospodin na izlasku.😍
MSimic mi imamo mačka 3 godine,samo je u stanu i ne izlazi van i isto me sad svatko prvo pita a sta cete s Adolfom dok se beba rodi? Sam ih pogledam..sta bi s njime..pazila da ne ulazi po noći u sobu di ce beba spavat i da nedo bog legne na nju i gotovo.Jedino ako bas ne bude imao dobru reakciju na bebu onda ce jedno 3-4 mj ici kod mame na cuvanje dok beba ne ojaca i stekne imunitet al da razmišljam da ga se rijesim nema šanse.
Ja sam dobila gnijezdo na poklon i super je. Dosta je cvrsto, a uz njega sam dobila i jorgan dih dimenzija, jastuk za oblikovanje glavice i neku kocku igrackicu od mekih materijala...vjerujem da cu ga dobro iskoristiti u prvim mjesecima...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Ja imam dvije macke i psa, svi su cijeplijeni i ja testirana na TORCH, nalaz je bio uredan😊 Ne planiram se rijesiti ni jedne zivotinje jer su one i cijelu trudnocu uz mene i znam da su zdrave, a znam i ds ce beba uzivat s njima😁 Samo cu paziti da ne idu po bebi, u njegov kimbic i na njegove dekice😁
Jutro cure!
Ja sam isto nabavila gnijezdo i cini mi se da ce biti prakticno pa vjerujem da cu ga dobro iskoristiti.
Za vas koje ste kupovale medo odijelce, koju velicinu preporucate a da ce ga beba moci nositi bar mjesec dva? Nekako mi glupo uzeti najmanju velicinu a kad ih gledam uzivo izgldaju dosta velika 🤔
Za kolica jos ako imate neku preporuku jer ih iduci tjedan namjeravam uzeti a jos nisam sigurna koja 🤦♀️
Ma ja sam gledala nesto ovako
Al kad smo ugledali ovo zaljubili smo se, i da...puno je deblje nego ovo Winnie Pooh. Hlacice su bas tople i bodic je deblji. Ovo s medom je bas full tanko.
Iako ja sam pripremila i stramplice i carapice. Ak ne bude prehladno navucem mu carapice samo a ak bude bas brrrr onda mu navlacim stramplice i sigurna sam da mu nece biti zima. Naravno preko svega ide medo odjelce...a onda kad dodje sekama doma...tadaaaam, gospon beba is in the house 😂
Meni je mama uzela od Cartersa medo odjelce i pise od 0 do 3 mjeseca...pa sad...oni doduse imaju manje modele, al vjerujem da ce bit dobro...necu drugo kupovati jer moguce da cu dobiti od nekoga, a svakako zimi necemo puno izlaziti. Ako zatreba, lako kupim jos jedno...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Supergirl mi smo većinom kupovale 62...a neke su uzele i 62 i manji broj. :) Ja im ne mogu odoljeti tako da imam 4 ili 5 komada xD A neće ih sve nosit 100%
Angie ovog Winnie Pooha imam ja...dobila sam samo nisam sigurna dal ima i kapicu...mom dragom se žuto ne sviđa a meni tak slatko...ne bi da je mali sav u plavom il sivom...hoću žutu i zelenu :D
Za izlazak iz bolnice sam kupila neki plavi set s zvjezdicama al malo mi tanko izgleda sad pa možda ipak izađe u nečem drugom.
Sortiraj odgovore
Najstariji