ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    03. Studeni 2019. 09:42

Dobro jutro svima :)
    Angie mali ima da bude pravi gospodin na izlasku.😍
    MSimic mi imamo mačka 3 godine,samo je u stanu i ne izlazi van i isto me sad svatko prvo pita a sta cete s Adolfom dok se beba rodi? Sam ih pogledam..sta bi s njime..pazila da ne ulazi po noći u sobu di ce beba spavat i da nedo bog legne na nju i gotovo.Jedino ako bas ne bude imao dobru reakciju na bebu onda ce jedno 3-4 mj ici kod mame na cuvanje dok beba ne ojaca i stekne imunitet al da razmišljam da ga se rijesim nema šanse.

mala.le.90.
    03. Studeni 2019. 10:02

Ja sam dobila gnijezdo na poklon i super je. Dosta je cvrsto, a uz njega sam dobila i jorgan dih dimenzija, jastuk za oblikovanje glavice i neku kocku igrackicu od mekih materijala...vjerujem da cu ga dobro iskoristiti u prvim mjesecima...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

C1M4
    03. Studeni 2019. 10:25

Ja imam dvije macke i psa, svi su cijeplijeni i ja testirana na TORCH, nalaz je bio uredan😊 Ne planiram se rijesiti ni jedne zivotinje jer su one i cijelu trudnocu uz mene i znam da su zdrave, a znam i ds ce beba uzivat s njima😁 Samo cu paziti da ne idu po bebi, u njegov kimbic i na njegove dekice😁

Supergirl
    03. Studeni 2019. 10:40

Jutro cure!
    Ja sam isto nabavila gnijezdo i cini mi se da ce biti prakticno pa vjerujem da cu ga dobro iskoristiti.
    Za vas koje ste kupovale medo odijelce, koju velicinu preporucate a da ce ga beba moci nositi bar mjesec dva? Nekako mi glupo uzeti najmanju velicinu a kad ih gledam uzivo izgldaju dosta velika 🤔
    Za kolica jos ako imate neku preporuku jer ih iduci tjedan namjeravam uzeti a jos nisam sigurna koja 🤦‍♀️

Angie1205
    03. Studeni 2019. 10:40

Ma ja sam gledala nesto ovako
    Al kad smo ugledali ovo zaljubili smo se, i da...puno je deblje nego ovo Winnie Pooh. Hlacice su bas tople i bodic je deblji. Ovo s medom je bas full tanko.
    Iako ja sam pripremila i stramplice i carapice. Ak ne bude prehladno navucem mu carapice samo a ak bude bas brrrr onda mu navlacim stramplice i sigurna sam da mu nece biti zima. Naravno preko svega ide medo odjelce...a onda kad dodje sekama doma...tadaaaam, gospon beba is in the house 😂

mala.le.90.
    03. Studeni 2019. 10:47

Meni je mama uzela od Cartersa medo odjelce i pise od 0 do 3 mjeseca...pa sad...oni doduse imaju manje modele, al vjerujem da ce bit dobro...necu drugo kupovati jer moguce da cu dobiti od nekoga, a svakako zimi necemo puno izlaziti. Ako zatreba, lako kupim jos jedno...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

MaRe
    03. Studeni 2019. 10:54

Supergirl mi smo većinom kupovale 62...a neke su uzele i 62 i manji broj. :) Ja im ne mogu odoljeti tako da imam 4 ili 5 komada xD A neće ih sve nosit 100% 
    Angie ovog Winnie Pooha imam ja...dobila sam samo nisam sigurna dal ima i kapicu...mom dragom se žuto ne sviđa a meni tak slatko...ne bi da je mali sav u plavom il sivom...hoću žutu i zelenu :D 
    Za izlazak iz bolnice sam kupila neki plavi set s zvjezdicama al malo mi tanko izgleda sad pa možda ipak izađe u nečem drugom. 

MSimic
    03. Studeni 2019. 10:55

Meni je drago da je dragi prihvatio macku, jer dobro zna kolko smo vezane nas dvije. Ipak je to vec 15god. I sve dok je zdrava ne mislim ju ikom davat nit ju uspavat. 
    Da ne velim kolko sam sretna kad navecer dode posnjoskat trbuscic i zaspi kraj bebe, a maleni ju vjv osjeti kao i ona njega, pa odma krene sreca u trbuhu a i meni u srcu :) ♡ 

A to za meso, ma joj. Moj dragi zna radit nekad po 12, 13h i vec je bio lud na njenu hranu, dok se nisam doselila k njemu. I sad ne moze bez mesa kao ni ja. Jer nemamo energije za izdrzat dan. Pogotovo on. 
    A ona sam tupi svoje, nekad odustanem uopce s njom popit kavu jer znan kaj me ceka. 

A i da se vjere dotaknem i taj slucaj imam da pod obavezno beba mora bit krstena sto prije bar sa 2 mj. 🤔 
    Plus kako veli " bilo bi lijepo da prije poroda odem na ispovijed " i da krenem svaku Ned.u Crkvu da djete vec stekne naviku. Jer ce njega i baka vodit. Sve super al, po meni zena stvarno pretjeruje sa svime. 
    A da ne velim da je svaka druga rijec neka psovka 😁😁

Simic

Angie1205
    03. Studeni 2019. 11:00

Mare zato smo mi uzeli sarenu posteljinu, ionako ce sigurni sve dobiti plavo, a i vecina robe je plava koju do sad imamo, pa sad jos plava posteljina...previse mi je to. Sad su kolica zuta, jaje zuto, posteljina sarena sa zutim, narancastim, plavim, zelenim....i pase nam uz zavjese 😂

C1M4
    03. Studeni 2019. 11:03

Angie koju si velicinu uzela odjelca, zaboravila sam pitati😬

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani