ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MSimic
    03. Studeni 2019. 10:55

Meni je drago da je dragi prihvatio macku, jer dobro zna kolko smo vezane nas dvije. Ipak je to vec 15god. I sve dok je zdrava ne mislim ju ikom davat nit ju uspavat. 
    Da ne velim kolko sam sretna kad navecer dode posnjoskat trbuscic i zaspi kraj bebe, a maleni ju vjv osjeti kao i ona njega, pa odma krene sreca u trbuhu a i meni u srcu :) ♡ 

A to za meso, ma joj. Moj dragi zna radit nekad po 12, 13h i vec je bio lud na njenu hranu, dok se nisam doselila k njemu. I sad ne moze bez mesa kao ni ja. Jer nemamo energije za izdrzat dan. Pogotovo on. 
    A ona sam tupi svoje, nekad odustanem uopce s njom popit kavu jer znan kaj me ceka. 

A i da se vjere dotaknem i taj slucaj imam da pod obavezno beba mora bit krstena sto prije bar sa 2 mj. 🤔 
    Plus kako veli " bilo bi lijepo da prije poroda odem na ispovijed " i da krenem svaku Ned.u Crkvu da djete vec stekne naviku. Jer ce njega i baka vodit. Sve super al, po meni zena stvarno pretjeruje sa svime. 
    A da ne velim da je svaka druga rijec neka psovka 😁😁

Simic

Angie1205
    03. Studeni 2019. 11:00

Mare zato smo mi uzeli sarenu posteljinu, ionako ce sigurni sve dobiti plavo, a i vecina robe je plava koju do sad imamo, pa sad jos plava posteljina...previse mi je to. Sad su kolica zuta, jaje zuto, posteljina sarena sa zutim, narancastim, plavim, zelenim....i pase nam uz zavjese 😂

C1M4
    03. Studeni 2019. 11:03

Angie koju si velicinu uzela odjelca, zaboravila sam pitati😬

Angie1205
    03. Studeni 2019. 11:04

Ovo odjelce je 56 a medo nam je 62...

• piba7
    03. Studeni 2019. 11:06

Vezano uz otvaranje porodiljnog, mislim da se čak jučer pisalo o tome, ali sad sam opet googlala pa sam u panici.
    Porodiljni (45 dana prije) mi službeno počinje 16.11. Nisam na komplikacijama/bolovanju. Ginekolog mi je rekao da po doznake mogu doći najranije 2, 3 dana ranije.
    Tako da sam ja mislila sve potvrde nositi na HZZO 15.11., a sad opet vidim po internetu da piše da se mora prijaviti najkasnije 15 dana prije 😱😱 netko je ovdje pisao da je zvao HZZO i da se ne mora tako pa samo ako može potvrda toga i info na koji broj mogu nazvati i provjeriti. Trenutno sam na godisnjem i stvarno se ne zelim vracati na posao, a ako necu moci prijaviti porodiljni necu imati izbora.

JelenkoPelenko
    03. Studeni 2019. 11:12

Moja prasica cuva bebu, i ne bi je minjala ni za sta. Triba pripazit, ka i za sve, al' ne triba pretjerivat. 
    Angie1205 a ja zaljubljena u tog Winnie Pooha od pocetka, iako sad sam zaljubljena i u to sta ti imas, a i u sve sta sam vidila do sad. 🙈
    Nasty evo sam i temu Splitsko rodiliste procitala, sad jos manje znam sta da mislim pa sam zakljucila da je najbolje ne mislit nista, a ni ocekivat. Nadam se samo da cu moc izgurat sve bez vikanja jer ne volim vikat 😂 
    Supergirl cini mi se da su cure spominjale za medo odijelce vel. 62, u pocetku je mrvicu vece ali bude dosta robe ispod, a moze se duze koristit, ja cu tako uzet onda. Mi smo za kolica odabrali Bebetto Holland, jer nam se svidaju, ugodna su nam za vozit i sklapanje nam izgleda jednostavno. Iako mislim da smo ih izabrali najvise zato jer nam se svidaju. Mislim da ce ostali imat puno konkretnije i pametnije savjete vezano za kolica. 

MSimic
    03. Studeni 2019. 11:15

Vec sam tri puta ucitala sliku. I nijednom nije ucitana. 
    A vidim da neki uspiju objavit 🤔🤔

Simic

• Sarita15
    03. Studeni 2019. 11:19

Dobar dan, koliko tema 😁 
    Macu imam mali ju obozava titraj na toksoplazmozu sam imala u prvoj T i odgovarajuci broj antitijela gin kaze maca moze ostat. Nikad se nebih rjesavala zivotinje jer eto stize beba onda zivotinju radije necu imat.
    Sto se spavanja tice, preporuca se svasta i stalno nesto drugo na trzistu je svega, prvi mi je bio na boku i povisen madrac malo i to mi najlogicnije sto moze biti. Sad bi si narucula taj jastuk za bok al no mogu i bez toga, druge jastuke gnjezda dodatke ja ne preferiram tko hoce samo neka da :) 
    Pametovanja okoline sam sita za cijeli zivot, svi sve znaju i svi su jako pametni dok se radi o nekom drugom a kad treba pamet dokazat na djelu nema tko. Lako se herojem drzat a da bitke vidio nisi. Oko beba i djece svi imaju svoje "mudrosti" ja kazem drzite se svog instikta za svoje dijete a savjete odvagnite prema tome tko vam ih daje 
    Kod nas je kisurina i ruzno a trrba svasta odraditi a najradije bi ostala u krevetu do daljnjeg 

JelenkoPelenko
    03. Studeni 2019. 11:19

MSimic

Vec sam tri puta ucitala sliku. I nijednom nije ucitana.
    A vidim da neki uspiju objavit 🤔🤔

Mislim da nesto ne radi na forumu za objavljivanje slika, mozes preko postimg.cc i kopiras link za forum.  

MSimic
    03. Studeni 2019. 11:22

http://online-letak.buba-mara.eu/Katalog-JZ-Bubamara-2019/79/ 
    Brdo stvari za bebe :) :)

Simic

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.