Petrada razlika je godinu i pol. Moj ima tri i pol. I sve kako si ti opisala mi radimo sta se vrtica tice on ide i sretan se vrati ali ujutro bude tuzan koliko god ja radila spektakl ne place vise tete kazu da js super jede spava sudjeluje igra se ali svako malo pita kad ce mama doci i hoce li doci. I mene uvijek pita hocu li doci po njega. Jako se boji da ce ostat sam negdje i da nitko nece doc po njega iako mu se to nikad nije desilo mi ga ne plasimo ni sa cim niti radimo ono 'mi idemo' pa da bi krenuli kao bez njega. Ne ne ne pije antb nikad nije ni kapi popio samo kako je krenuo svako malo je nesto 5 dana vrtica 5 kuci 3 dana vrtica 2 kuci i tako u krug. A ja uvijek pazim da ozdravi skroz prije nego ide ne jurim k dr na svaki smrc ima redovne i zdrave obroke puno voca i povrca svaki dan jede sve mlijeko odavno ne pije navecer i svaki lijepi tren je vani na cistom zraku. Na povisenom spava od rodenja sve se redovno provjetrava. Rutinu imamo od uuuf oduvjek valjda. Svi mi se smiju koliko sam rigorozna oko kupanja odlaska u krevet jer ono pusti dijete nek se izmori a ja znam koliko je kvalitetan san bitan i odlazak u krevet na vrijeme. Moj u 9 spava svaku vecer 9 i pol max i to ljeti ili neki rodendan (moj njegov muzev..) Ali me muci koliko tih virozica je previse za djecji organizam eto. Znam i ja da se sve to nekako mora proci ali mi eto ko neki zacarani krug nit se stigne prilagodit skroz da ide u vrtic da to postane rutina i svako malo ga nesto srusi. A ja se vec cimam na svaki kasljuc i stalno se brinem da je opet nesto. Moj muz je puno cesce u pravu nego ja, on je realan i stabilan a ja zabrijavam cesto i panicarim ali psssst umislio bi se 🤣 hvala ti puno na razumjevanju. Ovakon trudnoj sve mi to jako tesko pada i na sve se lomim
Joj, nadam se da stvarno nisi moj post shvatila kao kritiku 🙈. Bas si sad mislim a jesam pametovala zeni 🤦🏻♀️. Oprosti mi. Naravno da si zabrinuta i da je to sasvim razumljivo. 🤗🤗🤗
Ne ne ma daaaj ne meni je toliko laknulo sto me razumijes ne mogu ti opisat. Sve si lijepo napisala i stvarno ti hvala. A sve i da jesi mislila pametovat ne smeta ni to ako imas pravo. Ne brini puno ti hvala. Mene se u mojoj okolini gleda kroz moj hendikep i kad sa malim nesto ne ide skolski krivi se mene jer eto ne vidim. Iako je muz max posvecen ja budem kriva. Pa mi lakse kad procitam da me netko razumije i da i kad radis sve kako treba bude ipak svega. Hvala ti 🤗🤗
Anchy meni porodiljni pocinje 14.11. i rekla mi je gin da dodem po papire dan, dva prije toga tak da mislim da je mozda bolje s odes npr. u cetvrtak ili petak prije. Budes vidjela kaj ce ti ostale cure jos odgovoriti.
Ena jedino kaj ti mogu reci je da je on na gubitku i sigurno ce mu biti zao kad skuzi kaj je napravio. Tebi je sad beba na prvom mjestu i naravno ti.
Bas citam kaj pisete i nemrem si uopce zamisliti kak cu jednom biti opet trudna i jos imati klinca jer se sad nemrem ni o sebi brinuti 😂 valjda to sve dode na svoje 😂 sad bi najradije prelezala i prespavala preostale tjedne 🤦🏼♀️ bas sam nekak lose raspolozena zadnjih dana, svi mi idu na zivce, jos se blizi i godisnjica kad sam rodila kcerkicu pa mi je valjda i zato jos teze.
Ena draga pa ja ne vjerujem. Angie je to jako lijepo rekla, bas se vidi iz tvog pisanja koliko si snazna i koncentrirana na bebu. Drzi se, budi i dalje tako jaka a on ce sigurno ovo jako zazalit. Sve smo tu za tebe, ako trebas ispusni ventil, tu smo. 😘🤗
url=https://lilypie.com][/url
ja bi veceras rodila samo da se rijesim 😂 scimam se na svaku najmanju bol
jutros kako me bolilo taman kad sam krenula da cu probudit mm-a prestalo je 😂😂😂
Redfox razumljivo je da ti je tesko em zbog godisnjice em zbog same tezine trudnoce kako se primicemo kraju. Zamisli kako ja sama sebi idem na zivce jer se osjecam nesposobno! Mm me tjesi, svi me tjese da je to normalno i ono daj se slezi, vec si to prosla, al ne mogu! Moj crv u dupetu je prezivahan da ja sad samo lezim a njih dve me trebaju....onda kad nekaj stvarno ne mogu se rasplacem, ma uzas sam! Sad cemo valjda samo kukat do poroda 🙈
Cure samo sam letimicno citala,dosla s puta.
Urezao mi se ovaj post od Ene. Jako mi je zao sto to prolazis. Primjetila sam da pises s vremena na vrijeme kako si tuzna, place ti se i slicno al nisam mogla zamisliti s kakvim se pi*darijama bavis( da prostis). Ne znam hocete li "izgladiti" (gorak okus ostane jako dugo alo ne zauvijek kad se razocaras) i vjerujem da ti je jako tesko ali... moj tata je meni jednu jako jako pametnu rekao "zivot je dovoljno tezak da vuces sebe kroz njega a ne jos jednog sa sobom". Tako da glavu gore, dolazi ti najveca sreca na svijetu!
PetraB letimicno sam pročitala s cim se sve muce tvoje klinci,,uf,zao mi je sto ide težim putem. Svala cast kako hendlas!
Ostalo sutra pročitam pa nesto suvislo napisem...
P.s. Redfox evo srce me stegne kod tvog posta. Daj si da odtugujes,najgore je drzat u sebi...šaljem puse😘😘😘
S obzirom da ste vi ovdje iskusnije trudnice i pri kraju molim vas za savjet
Trenutno sam 14+3
I od kako sam usla u 14 tjedan evo vec 2 dana osjecam neku neprijadnu cudnu bol u donjem dijelu trbula.Nije klasicna bol al osjetim nekako nekagodno.Da li je to oke??Bas me strah
A pregled tek za 2 sedmice
Na zadnjem pregledu 11+5 bilo sve uredu s bebicom
Molim vas iskustva vasa da li imam razloga a brigu
Joooj Petra sad je meni uzasan bed, ti ides mene tjesiti a totalni ste borci svi skupa 💪💪💪 sad ti jos vise hvala i kad citam ovako sto pises a i sto je Angie pisala o svojoj curici dode mi da jako zagrlin svoju mamu jer mi tek sad jasno kako je njoj bilo samnom i mojim diagnozama. Stvarno svaka cast na optimizmu i snazi i slozenosti u glavi. A ako ista mogu ponuditi za uzvrat i mi "problematicni" narastemo veliki budemo borci i ulovimo se u kostac sa svime i svakim tko kaze 'ne mozes' dokazemo da itekako mozemo. Ko mama razumijem tebe i zahvalna sam ti za razumjevanje a ko osoba sa problemima ti kazem da ce i oni biti dobro i biti ce jaki puno jaci i spremniji se boriti za svoje mjesto u odnosu na vrsnjake 🤗🤗💪💪💪
Cure samo sam letimicno citala,dosla s puta.
Urezao mi se ovaj post od Ene. Jako mi je zao sto to prolazis. Primjetila sam da pises s vremena na vrijeme kako si tuzna, place ti se i slicno al nisam mogla zamisliti s kakvim se pi*darijama bavis( da prostis). Ne znam hocete li "izgladiti" (gorak okus ostane jako dugo alo ne zauvijek kad se razocaras) i vjerujem da ti je jako tesko ali… moj tata je meni jednu jako jako pametnu rekao "zivot je dovoljno tezak da vuces sebe kroz njega a ne jos jednog sa sobom". Tako da glavu gore, dolazi ti najveca sreca na svijetu!
PetraB letimicno sam pročitala s cim se sve muce tvoje klinci,,uf,zao mi je sto ide težim putem. Svala cast kako hendlas!
Ostalo sutra pročitam pa nesto suvislo napisem…
Pa teško da se može riješiti.. zadnje što mi je rekao bilo je želim ti da umreš što prije....
Ja sam ga pitala što da i beba umre?on je rekao onda bi umro i ja i svi bi bili sretni..
Boli, strašno boli, razočarana sam u sve živo. Nemam snage ni jesti ni piti, ni truditi se oko ničega, ali moram..
Zbog nje, već sada srušiti sve planine ako treba, jednom rukom bi to učinila...
Samo da ona meni dođe i sve će proći!
Sortiraj odgovore
Najstariji