Meni su se pocele javljat BH kontrakcije i bas je neugodno malo jer mi se onak, kako je Mikio rekla, stvrdne i izoblici skroz trbuh😵 i zadnjih dana bas ruzno sanjam, stalno prijevremeni porod sanjam i bas me vec ovak lovi panika😅 em stalno bolovi neki, probadanja, grcevi, lazne kontrakcije pa se mali jos umirio ona 3 dana i onda ti snovi jos.. bas me sve vise hvata neki strah da nesto ne bude okej, ne znam, bedasta sam😤🙄😅
Njurko hvala na info. Vjerujem da je i u Zaboku tak nekak procedura.. samo mozda krace cekanje jer je ipak manja frekvencija trudnica.
Da ne zaboravim thinkpink SRETAN RODJENDAN! 🎈🎉🎈🎉🎈🎉
Cure mene vec 3.dan muci proljev, neznam koliko je to opasno za bebu😣. Neznam jel neka crijevna viroza, mozda sam nesto pokupila u ambulanti kad sam isla na ogtt. Jel se trebam javiti ginekologu ili dr.opce prakse?
Cure mene vec 3.dan muci proljev, neznam koliko je to opasno za bebu😣. Neznam jel neka crijevna viroza, mozda sam nesto pokupila u ambulanti kad sam isla na ogtt. Jel se trebam javiti ginekologu ili dr.opce prakse?
I mene je mucilo pred nekih mjesec dana.
Kupila sam u ljekarni Linex probiotik i proljev nestao netragom 😍 to mi je jedna od cura preporucila tu, a ja sam se savjetovala i sa tetom iz ljekarne.
Ja bi se javila dr.opce prakse 🧐
Thinkpink sretan rodendan i sve najbolje zelim 😘
Bok cure, vidim da nisam jedina kojoj je tak tesko sve 🤦🏼♀️ mene je tak prebacilo u tjedan dana. Mogla sam sve, a sad se navecer jedva krecem.
Sto se tice BH kontrakcija, ja nemrem skuziti jel ih imam. Zna me tak zategnut trbuh al cini mi se da to bude na dijelu di se beba protegne pa nastane krvga jer bas osjetim kaj je premjesta po tom dijelu. Jel vam se stegne cijeli trbuh ili? Jel to nekak osjecate na trbusnim misicima ili ko menga grcevi?
Podloge Violeta najbolje. Za njima dm-ove Babylove, onda lidlove, a sve ostale-Muller, Konzum, Plodine - žali Bože.
Jutro cure!
Ja sam nocas katastrofalno spavala i nema veze s promjenom sata… Cista nesanica 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ zaspala tek oko pola 7 ujutro…
Sarita nadam se da se nisi jako lupila, pogotovp u trbuh.
Imam pitanje, koje jednokratne one podloge za presvlacenje bebe su vam se pokazale najboljima i koje cete kupiti?
Vidjela sam cak na nekim popisima da ih treba nositi inu rodiliste za presvuc brbu ali i ispod mame ako prokrvari jer ne mijenjaju bas plahte dok smo tamo 🙄
Podloge uzimam metodom "sta je na akciji", najcesce sam u dm-u, pa uzmem ili njihove ili teta violeta i oboje su mi dobre. Imala sam i iz mullera njihovu marku, iste su mi ko dm. Lumpi (konzum marka) su mi cini mi se nesto tanje i manje izdrzljive, ali kad su na akciji uzmem i njih. Kad su bebe male ionako se dost toga trosi jer se cesto popiske/pokake dok presvlacis. Tek puno kasnije dode ono vrijeme da ti jedna potraje par dana.
U bolnici sam imala njihovu neporpusnu ispod guzice (koju nisu promjenili cijelo vrijeme 😏), ali sam nosila par kom za malog presvlaciti (na sv duhu mame presvlace).
Mikio, uzeli smo kolica sa silikonskim punim kotačima (ne zračnice). Kažeš da vam u Magic Babyju nisu pokazali sklapanje zajedno sa sportskim sjedalom pa sam se sjetila da imaju u ponudi dva modela Salsa 4 kolica, stari i novi. Stari model je meni bio ljepši jer je nešto manji ali ne sklapa se zajedno sa sportskim sjedalom. Gledali smo i maclaren daytripper kolica i prejednostavna su za rukovanje, manja, kompaktnija, sportsko sjedalo je prikladno i za novorođenče a ako želiš možeš dodatno kupiti košaru, međutim bili smo preslabi na dizajn pa smo se ipak odlučili za Salsu 4.
Meni je sama pomisao izbora kolica bila grozna i da muž nije inzistirao da to riješimo ne bi još uvijek sigurno jer mi baš ništa nije bilo jasno, čitam recenzije i kao da je sve bilo na kineskom. Ali nakon tri posjeta dućanu i 500 pitanja postavljenih ljubaznim prodavačicama ipak sam savladala osnove kineskog i mogla razabrati što mislim da mi odgovara a što ne.
Ja imam salsu 4, gurali smo ih godinu i pol s malim i bas su mi super.
Model je iz 2017 i moze se sklopiti sa sportskim sjedalom. Samo sto ako je sjedalo okrenuto prema onome tko vozi bezveze bude, zauzima i vise mjesta nego da se skine. Ako je tako da djete gleda prema van onda je vec bolje.
Kosara je presuper, ima cak neki certifikat da djete moze spavati u njoj i mi smo to koristili par noci (kad je muz bio u karanteni u spavaćoj i na moru kad nije htio biti u putnom kreveticu)
Imam i original zimsku vrecu, meni je presuper. Moze ici i univerzalna, samo si provjerite da je dovoljno debela, neke budu bas tanacke... i original torbu - njah, nist posebno, jednio sto se fino zakaci za one drzace i iste boje ko kolica je...i original suncobran-to zaobidite u sirokom luku, grozno nefunkcionalan, za svaku promjeni nagiba treba odsarafiti i zasarafiti 😳, bolje uzeti univerzalni kad dode vrijeme za to
Meni je najveca mana sto je to sportsko sjedalo tako u L i stvarno se bebica treba do kraja sama posjesti da bi joj bilo udobno, tako da smo imali jedno 2 mj "rupu" izmedu kosare i sportskog...
Red Fox meni doktor rekao da je kontrakcija kad se trbuh skroz stvrdne od dolje do gore. Osjeti se to... ne mozes fulat
Ja imam te bh isto od negdje 20.og tjedna, prvo sam mislila da je guza od bebe ili glavica, onda sam skuzila da se samo stvrdne trbuh na jednom dijelu i prode. Mene prosli tj savladala trudnoca, nisam imala snage za nista, bas potpuno bez energije, a inace sam puna snage. probala sam se natjerat vise voca i hrane sa zeljezom da se dignem malo, sad mi je bolje. Ali vidim da sam usporila dosta i da me do kraja dana vec sve steze
Sortiraj odgovore
Najstariji