ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tonkica1
    28. Svibanj 2019. 19:12

Pozdrav curke, stare i nove 😁
    Mi smo ok, idem na posao, malo tu i tamo neka muka bude pa stavis nesto u usta pa je bolje. Umor jos uvijek pere, bas mi se spava, a ovo vrijeme bas i ne pomaze.
    Ne mogu docekat taj 10.6. da vidim jel sve ok. Osjecam se malo drugacije nego prije tjedan dana, ali to moze biti i psihosomatski pa ne zelim previse razmisljati o tome. Bar iducih 2 tjedna...
    Grizli pa hvala dragom Bogu da te ovdje!!!!!!! Saljem pozitivne vibre i zelim ti urednu i uspjesnh trudnocu ❤❤❤❤

• mustra
    28. Svibanj 2019. 19:15

Nasty

mustra

Nasty

Stelle123

Mene je bas uhvatila neka depra. Jednostavno, nisam spremna na ovu promjenu. A ni okolina. Osjeca li se itko tako?

I ja sam u depri.. A do nekidan sam bila živčana i euforična. Ma to te hormoni bubaju. Bit će sve ok. Mene i okolina nervira jer zabadaju nos gdje im nije misto. Mislim na kolektiv u kojem radim. Onda me opere depra što smo ja i muž sami u svemu otkad smo zajedno a dugo smo željeli dijete, nema babe servis ili da ti tko kapne ili pomogne nešto sa strane, naprotiv svi nas žicaju. Ali to na žalost ne možemo mijenjati, možemo samo mijenjati svoj stav prema tome. Inače se jako dobro nosim sa svime, ali sad me operu hormoni i i intezivnije sve doživljavam, samokontrola je popustila kao kočnica od neke stare krntije🤣

Bez brige cure, i ja sam deprica…svako malo placem, te jer mi je mucno, pa jer nismo u braku (iako me to u zivotu inace uopce ne dira, al sad kad me svi ispituju osjecam se kao sa nesto lose radim, a zajedno smo 10 godina, od kraja srednje i zivimo zajedno), pa placem jer je on divan i trpi sto sam bezvoljna,pa zbog hematoma…ma uzas..proci ce

Za sve možemo krivit hormone.. Iskreno se nadam da ćemo sve tri u drugom tromjesečju biti cijelo vrijeme super! Jer mi to zaslužujemo💗💪💪💪

Odlucila sam se ovog drzati - jer mi to zasluzujemo! 
    Valjda cemo dobiti i onaj trudnicki sjaj, sta god da on bio😉😉

Angie1205
    28. Svibanj 2019. 19:40

Netko je spominjao probleme sa probavom?? 😩
    Ne mogu kakati normalno vec dva dana, to su muke da mi se place!! Kaj vama pomaze??

Nasty
    28. Svibanj 2019. 19:42

Mustra pa bio bi red da dobijemo sjaj! Ako ga ne dobijemo onda će nam sigurno poštom stić kakav glitter s onim testerima od Tinike🤣🤣🤣

Nasty
    28. Svibanj 2019. 19:48

Angie cure su spminjale dva-tri kiwija na tašte da je odlično, to ću sigurno isprobati. Ja sada jedem svako jutro kefir u koji zamješam dvi do tri žlice zobenih pahuljica, žličicu lanenih sjemenki mljevenih i u to ubacim 4 suhe šljive. To obično napravim navečer i jedem ujutro na tašte. Cure su spominjale i šumeći magnezij da nekima pomaže. 

Nasty
    28. Svibanj 2019. 19:51

Meni za sad pomaže taj recept s kefirom, spasio me. Kiwi ide isto ujutro na tašte. 

Grizli
    28. Svibanj 2019. 20:13

Mala.le joj dobro ako bude samo to problematicno potpisujem. Meni recimo jucer je bilo jako mucno do 13h, al danas nista i bas se ok osjecam cijelo vrijeme. Nemam vise ni onaj osjecaj tupe boli u trbuhu sta sam imala prvih dana, a primjetila sam da mi je ta tupa bol nestala kad mi je iskocio trbuscic oko pupka. I sad mi trbuh bas smjesno izgleda ahhaha... Al nema veze osjecam pritisak recimo smo kad lezim na ledjima ispruzenih nogu. Imam srece jer za sad nemam problema sa stolicom, malo ti plinovi, bolne grudi, nizak tlak... Al sve mi je to onako normalno mi se cini i nista previse intenzivno da bi bilo alarmantno. Zapravo nekako se osjecam kao da sam toliko sretna da je uspjelo da me te neke tegobe uopce ne diraju i da bi pretrpila i 20 puta vise bolova i mucnina samo da je sve ok. Mozda je samo pocetna euforija al za sad mi je tako. 

mala.le.90.
    28. Svibanj 2019. 20:19

Grizli

Mala.le joj dobro ako bude samo to problematicno potpisujem. Meni recimo jucer je bilo jako mucno do 13h, al danas nista i bas se ok osjecam cijelo vrijeme. Nemam vise ni onaj osjecaj tupe boli u trbuhu sta sam imala prvih dana, a primjetila sam da mi je ta tupa bol nestala kad mi je iskocio trbuscic oko pupka. I sad mi trbuh bas smjesno izgleda ahhaha… Al nema veze osjecam pritisak recimo smo kad lezim na ledjima ispruzenih nogu. Imam srece jer za sad nemam problema sa stolicom, malo ti plinovi, bolne grudi, nizak tlak… Al sve mi je to onako normalno mi se cini i nista previse intenzivno da bi bilo alarmantno. Zapravo nekako se osjecam kao da sam toliko sretna da je uspjelo da me te neke tegobe uopce ne diraju i da bi pretrpila i 20 puta vise bolova i mucnina samo da je sve ok. Mozda je samo pocetna euforija al za sad mi je tako.

Tebi je tek pocetak ako sam dobro uhvatila? To je sve normalno, meni je isto na dane sve. Npr danas me mucnina ubija a prekjucer sam bila super. Cure su pisale kako imaju jake bolove u trbuhu a mene je bilo strah jer nisam imala nikakve bolove...al eto na uzv je bilo sve dobro.

Ujutro idemo na drugi redovni pregled pa se javim😀
    Iako smo to preduhitrili u petak zbog laganog krvarenja pa je to sad zapravo 3.pregled..

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Grizli
    28. Svibanj 2019. 20:25

Da da tek pocetak. Sutra vadim betu tek jer na mpo Rijeka se beta vadi tek 21 dana nakon transfera odnosno 26 dana od ovulacije i bit cu tocno 5tt+5 po zadnjoj mengi. Tako da se moj slijed mog sretnog broja 5 nastavlja. Ovaj put me stvarvo prati taj broj 5 od pocetka da je to nevjerojatno. Inace ne vjerujem u takve stvari, al nekako mi se uvijek sve lijepo dogodi i povezano je sa brojem 5 pa se nadam da ce i sutra to biti tako.  Drzim fige Mala.le da je sve super sutra na uzv. Obavezno javi. 

Livia
    28. Svibanj 2019. 21:26

Sretno svima sutra 😘
    I mene hormoni lupaju, i dalje sam cesto bezrazlozno zivcana. A i previse stresa skupljam u sebe, bez obzira sto se svjesno odmicem od svega ali evo, herpes mi osvijesti da ipak jesam pod stresom. 
    Znam stelle da sve ovo nase nije usporedivo s pravom depresijom, nadam se iskreno da ti se nece ponoviti situacija nakon prve trudnoce ❤️
    Bolovi desno su probava definitivno, a malo ostrija strecanja od rastezanja maternice i okolnih ligamenata. Imam i jedne i druge povremeno, sve je to ok. 😉
    Ako vam nista od prirodnih pripravaka ne pomogne, hoce magnezij citrat za probavu a rennie za zgaravicu. Oboje dozvoljeno u trudnoci, mg citrat sam ja pila u obje trudnoce kao suplement u zadnjem tromjesecju za opustanje misica maternice, kad krenu bh kontrakcije.
    A Rennie je cudo za zgaravicu a sastavom totalno bezazlen. 

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.