ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Katarina1990
    28. Svibanj 2019. 12:25

Čestitke svim budućim mamicama i želim vam školsku trudnoću! I nadam se da ću se moći pridružiti u neku od ovih grupica uskoro 💕🤰
    Kažu da nema glupih pitanja 😁 pa ako mi možete pomoći s obzirom da ste to prošle, jeste li osjetile simptome trudnoće prije pozitivnog testa? Ja moram učestalo mokriti, jedem sve što vidim i grudi su mi bolne (vise nego u PMS-u). Sve to zadnja dva dana. Tebala bih dobiti m u nedjelju,  a sad sam napravila test koji je negativan jer je prerano da bi vjerojatno bio pozitivan. Hvala puno na odg. 😘

• valentina
    28. Svibanj 2019. 12:35

Katarina1990

Čestitke svim budućim mamicama i želim vam školsku trudnoću! I nadam se da ću se moći pridružiti u neku od ovih grupica uskoro 💕🤰
    Kažu da nema glupih pitanja 😁 pa ako mi možete pomoći s obzirom da ste to prošle, jeste li osjetile simptome trudnoće prije pozitivnog testa? Ja moram učestalo mokriti, jedem sve što vidim i grudi su mi bolne (vise nego u PMS-u). Sve to zadnja dva dana. Tebala bih dobiti m u nedjelju, a sad sam napravila test koji je negativan jer je prerano da bi vjerojatno bio pozitivan. Hvala puno na odg. 😘

Hvala, i zelim ti od srca da nam se pridruzis skoro
    Ja sam od simptoma osjetila isto jako bolne grudi i razdražljivost uzasnu

• valentina
    28. Svibanj 2019. 12:42

Mangomum

valentina

Hvala Nasty, evo me ovdje

Pozdrav drage moje zenice,
    Ukratko, trudna sam nekih 7 tjedana, druga trudnoca nakon skoro punih 19 godina

Vec sam bila i odustala od drugog djeteta, s obzirom i na okolnosti koje su mi se izdesavale u zivotu…
    Uglavnom, maaalo me iznenadilo sve ovo sad,s obzirom da imam 40 god pa bi mi svaka podrska itekako dobro dosla jer sam jaaako prestrasena dali cu sve to moci

Ugodan dan vam svima zelim :-)

Sada mi je malo lakse kad vidim da nisam sama leni je 38 i treca trudnoca tek pocetak za dva tjedna prvi pregled i nadam se da ce sve bit ok jer me ti grcevi dole u stomaku kao da cu dobit M bas muce stalno me strah da ne procurim. Kako se ti osjecas? Jesi bila na prvi pregled?

Hvalaa, i meni je lakse kad vidim da nisam sama
    Bila na prvom pregledu 13.05. 6/1, doktor samo potvrdio trudnocu za nesto vise je jos bilo prerano. 10.06. imam drugi preged i zakan nifty, pa cu nadam se znati nesto vise nakon tog drugog.
    Grceve lagane sam na pocetku znala osjetit svaki dan nekoliko puta( kao da cu dobiti menstruaciju), sada sve rjeđe 8citala sam da je to normalna reakcija organizma). Za sad se osjecam super, nema mucnina, jedino me malo muci nadutost i zatvor. Cure su mi tu svasta savjetovale, probacu pa da vidimo

mala.le.90.
    28. Svibanj 2019. 12:44

Katarina1990

Kažu da nema glupih pitanja 😁 pa ako mi možete pomoći s obzirom da ste to prošle, jeste li osjetile simptome trudnoće prije pozitivnog testa? Ja moram učestalo mokriti, jedem sve što vidim i grudi su mi bolne (vise nego u PMS-u). Sve to zadnja dva dana. Tebala bih dobiti m u nedjelju, a sad sam napravila test koji je negativan jer je prerano da bi vjerojatno bio pozitivan. Hvala puno na odg. 😘

Ja sam godinu dana umisljala simptome, valjda od nade i ocekivanja, svaki se put nadala pa nista. I kad sam zatrudnila shvatila sam da pravi simptomi pocnu tek nakon kasnjenja. To je moje iskustvo.
    Radila test 3 dana ranije, bio negativan, ponovila ga na dan ocekivane M, bio pozitivan😉
    Sretno i opusti se😀

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• valentina
    28. Svibanj 2019. 12:51

piba7

tinika

evo stiglo jos testerica i radosnica 🤩

Odakle je to?
    Isprike ako ste već pisale, pogubila sam se u 3 teme 😊

I ja bi molila malo više info o tome, ako nije problem

Katarina1990
    28. Svibanj 2019. 12:53

Hvala žene drage, javim ishod za tjedan dana 😘💕

• valentina
    28. Svibanj 2019. 12:56

Katarina1990

Hvala žene drage, javim ishod za tjedan dana 😘💕

• Mangomum
    28. Svibanj 2019. 13:00

valentina

Mangomum

valentina

Hvala Nasty, evo me ovdje

Pozdrav drage moje zenice,
    Ukratko, trudna sam nekih 7 tjedana, druga trudnoca nakon skoro punih 19 godina

Vec sam bila i odustala od drugog djeteta, s obzirom i na okolnosti koje su mi se izdesavale u zivotu…
    Uglavnom, maaalo me iznenadilo sve ovo sad,s obzirom da imam 40 god pa bi mi svaka podrska itekako dobro dosla jer sam jaaako prestrasena dali cu sve to moci

Ugodan dan vam svima zelim :-)

Sada mi je malo lakse kad vidim da nisam sama leni je 38 i treca trudnoca tek pocetak za dva tjedna prvi pregled i nadam se da ce sve bit ok jer me ti grcevi dole u stomaku kao da cu dobit M bas muce stalno me strah da ne procurim. Kako se ti osjecas? Jesi bila na prvi pregled?

Hvalaa, i meni je lakse kad vidim da nisam sama
    Bila na prvom pregledu 13.05. 6/1, doktor samo potvrdio trudnocu za nesto vise je jos bilo prerano. 10.06. imam drugi preged i zakan nifty, pa cu nadam se znati nesto vise nakon tog drugog.
    Grceve lagane sam na pocetku znala osjetit svaki dan nekoliko puta( kao da cu dobiti menstruaciju), sada sve rjeđe 8citala sam da je to normalna reakcija organizma). Za sad se osjecam super, nema mucnina, jedino me malo muci nadutost i zatvor. Cure su mi tu svasta savjetovale, probacu pa da vidimo

Ja jedem chia sjemenke sa jogurtom, pijem caj od đumbira i magnezij zink i kalcij tabletu plus folacin. Chia sjemenke su stvarno super meni bas dobre za nadutost a i starija mala ih voli sa zobenim i jogurtom tako da mi ke jos draze sta ih konzumiram. Ja sam tek za 13 dana na pregledu. Bit cu 6+3 ja mislim a to mi se cini takooo dalekooo ko ce docekat

Livia
    28. Svibanj 2019. 13:08

Dobrodosle cure, ako sam dobro zapamtila ima jos novih 🤔😅
    mustro za zeleni caj su preporuke kao i za kavu u trudnoci, maksimalno jedna salica dnevno zbog teina. 
    Meni je herpes poceo izbijati 🙄 Ocito mi je imunitet otisao. 
    Cini mi se da fali dobar dio cura na ovoj temi? 🤔

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

Maj4
    28. Svibanj 2019. 13:10

Mi trudnoću nismo planirali. Inače kad trebam dobiti i kad dobijem imam grčeve, i sad kad je zadnja m trebala doći par dana prije me zaboljelo i jedno 3tj me boljelo na svako par dana, kad sam vidjela da kasni 12dana znala sam sta je. Jos su me (.)(.) tako boljele kao nikad do sad i imala sam osjećaj da mi se bradavice i preko grudnjaka naziru 🤣🤣

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.