ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maj4
    28. Svibanj 2019. 17:11

Stelle123 mene je znalo na dane hvatati neka depra. Još kako je ovo vrijeme tmurno i kišno nikako pa se ne mogu maknuti iz stana. Uhvati me panika kako ćemo sve to uspjeti 😲 još ja ne radim, a trebali bi i stan srediti. 
    Ali dečko mi je stvarno potpora, uvijek me uspije oraspoložiti 🙌🏻💑 
    Malo dok se i sama navikneš. Ja vjerujem da i hormoni puno utječu na to sve. Uspjeli su mnogi prije nas pa nema razloga da i mi ne uspijemo ❤

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

• Stelle123
    28. Svibanj 2019. 17:12

Jaivanpa

Mene ne.. Al vjerujem da je to strah od nepoznatog… 

Bas naprotiv, strah od poznatog. 

url=https://lilypie.com]

mala.le.90.
    28. Svibanj 2019. 17:19

Grizli, ja ti imam taj "problem". Mislim da je povezan s probavom. Prati me od pocetka trudnoce. Nekad to osjetim, nekad ne. Samo je s desne strane i bas ono kad trcis a nisi u kondiciji, tako sam i ja to drugim opisivala hhh.
    Nadam se da ti je sad lakse😀

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Aristea
    28. Svibanj 2019. 17:35

Stelle123

Jaivanpa

Mene ne.. Al vjerujem da je to strah od nepoznatog…

Bas naprotiv, strah od poznatog.

Cek imaš traumu vezanu za to? 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Nasty
    28. Svibanj 2019. 17:36

Stelle123

Mene je bas uhvatila neka depra. Jednostavno, nisam spremna na ovu promjenu. A ni okolina. Osjeca li se itko tako?

I ja sam u depri.. A do nekidan sam bila živčana i euforična. Ma to te hormoni bubaju. Bit će sve ok. Mene i okolina nervira jer zabadaju nos gdje im nije misto. Mislim na kolektiv u kojem radim. Onda me opere depra što smo ja i muž sami u svemu otkad smo zajedno a dugo smo željeli dijete, nema babe servis ili da ti tko kapne ili pomogne nešto sa strane, naprotiv svi nas žicaju. Ali to na žalost ne možemo mijenjati, možemo samo mijenjati svoj stav prema tome. Inače se jako dobro nosim sa svime, ali sad me operu hormoni i i intezivnije sve doživljavam, samokontrola je popustila kao kočnica od neke stare krntije🤣

• mustra
    28. Svibanj 2019. 17:46

Nasty

Stelle123

Mene je bas uhvatila neka depra. Jednostavno, nisam spremna na ovu promjenu. A ni okolina. Osjeca li se itko tako?

I ja sam u depri.. A do nekidan sam bila živčana i euforična. Ma to te hormoni bubaju. Bit će sve ok. Mene i okolina nervira jer zabadaju nos gdje im nije misto. Mislim na kolektiv u kojem radim. Onda me opere depra što smo ja i muž sami u svemu otkad smo zajedno a dugo smo željeli dijete, nema babe servis ili da ti tko kapne ili pomogne nešto sa strane, naprotiv svi nas žicaju. Ali to na žalost ne možemo mijenjati, možemo samo mijenjati svoj stav prema tome. Inače se jako dobro nosim sa svime, ali sad me operu hormoni i i intezivnije sve doživljavam, samokontrola je popustila kao kočnica od neke stare krntije🤣

Bez brige cure, i ja sam deprica...svako malo placem, te jer mi je mucno, pa jer nismo u braku (iako me to u zivotu inace uopce ne dira, al sad kad me svi ispituju osjecam se kao sa nesto lose radim, a zajedno smo 10 godina, od kraja srednje i zivimo zajedno), pa placem jer je on divan i trpi sto sam bezvoljna,pa zbog hematoma...ma uzas..proci ce

Grizli
    28. Svibanj 2019. 17:48

Maj4 ni ja ne volim luk, a cesnjak ko vjestica bkezim od njega. Al to je jedino s cim sam rijesila herpese a jedno vrijeme sam vodila rat s njima. Cak sam prije toga morala piti i neke tablete sta mi je dr dala al nis nije pomoglo osim cesnjaka.
    Stella zao mi je da si u depri. Nadam se da ce ti uskoro se popraviti raspolozenje. Mislim da te oscilacije su cak i normalne od hormica. 
    Mala.le uh hvala, smirilo se odlezala sam malo pa je nestala bol. Al pomaze i cinjenica da je to sve normalno i da nisam jednima koja to osjeca. Malo je lakse kad se cuje i kod drugih da ne dizem paniku. 

mala.le.90.
    28. Svibanj 2019. 18:01

Grizli, ja sam ti isto tako bila prepadnuta pa mi je frendica rekla da njena doktorica kaze da taj dio boli kad je probava u pitanju. A ja stvarno u trudnoci imam zatvore..i ima smisla...crijeva i to...
    Ugl to ce te opet nekad smetat, al nece nikad bit jaka bol...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Nasty
    28. Svibanj 2019. 18:15

mustra

Nasty

Stelle123

Bez brige cure, i ja sam deprica…svako malo placem, te jer mi je mucno, pa jer nismo u braku (iako me to u zivotu inace uopce ne dira, al sad kad me svi ispituju osjecam se kao sa nesto lose radim, a zajedno smo 10 godina, od kraja srednje i zivimo zajedno), pa placem jer je on divan i trpi sto sam bezvoljna,pa zbog hematoma…ma uzas..proci ce

Za sve možemo krivit hormone.. Iskreno se nadam da ćemo sve tri u drugom tromjesečju biti cijelo vrijeme super! Jer mi to zaslužujemo💗💪💪💪

• Stelle123
    28. Svibanj 2019. 18:42

Ma vjv jesu i hormoni, al problem je sto nisam usla ciste glave u ovo. Nikad nisam iskljucila rizik da se moze dogoditi, al opet sam uvijek bila happy kad se nije dogodilo. Nakon prvog sam bila dugo u postporodjajnoj depresiji i sad od same pomisli da ce opet bit tako mi je lose. A ne mogu prestat razmisljat o tome...

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.