ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • moki88
    29. Svibanj 2019. 11:38

Osim gladi... ima li netko tko moze spavati po cijele dane?? 
    Vidim ima onih koji se pate s nesanicom... kad bi bar mogle malo to raspodjeliti... ja vama malo svog umora,vi meni malo budnosti!;)

https://lmtf.lilypie.com/Ey22p2.png

TinchiSk
    29. Svibanj 2019. 11:45

Totalno je drugo stanje. I cijelih 9 mjeseci imamo oko čega brinuti. 
    Ja ću ići na Nifty, moram se naručiti, rekla mi je ginekologica nakon 11. tjedna pa ću za neka 2 tjedna. 
    Pokušavam biti optimistična, ali strah me svega.
    Isto sam razvedena.
    S prvim djetetom mi je mama bila tu za sve, bila mu je kao druga mama.
    Prošle godine je iznenada umrla tako da mi se samo plače. 
    Kad sam ostala sama, odlučila sam da ću roditi još jedno dijete da mi mali ne ostane tako sam jednog dana 😭
    Jedva čekam da prođu mučnine i da počne 2. tromjesečje, želim opet piti kavu, a trenutno mi se gadi.
    Davno sam imala malu bebu, sve sam nekako zaboravila.
    Love me razni strahovi, pa me dragi tješi. 
    Vidim da manje-više sve prolazimo isto

Livia
    29. Svibanj 2019. 11:47

moki ta sam ✌️ Stalno sam umorna, ne smijem sjest a kamoli lec na duze od 15 min jer sam zrela za spavanje 😅
    angie imam jako cesto probadanja i strecanja u maternici, raste naglo pa valjda zato. Probava me tu i tamo zeza ali ostalo je sve dobro. 

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

Red Fox
    29. Svibanj 2019. 12:06

Ja isto mogu spavati cijeli dan. Ne radim vise pa prek noci odspavam i 12 sati 🤣 mislim da mozemo biti sretne kaj mozemo spavati, znam kak mi je bilo u prvoj trudnocu kasnije, kad se nemres nikak namjestiti od trbuha. Tak da sad koristim dok mogu 😊

• valentina
    29. Svibanj 2019. 12:31

Tinchi da, tak i mene love razni strahovi,osjecam se ko da mi to prva trudnoca.. drago mi na neki nacin kad vidim da nisam jedina, i nadam se da ce nam sve to brzo proci, te da bude sve dobro

Aristea
    29. Svibanj 2019. 12:37

moki88

Osim gladi… ima li netko tko moze spavati po cijele dane??
    Vidim ima onih koji se pate s nesanicom… kad bi bar mogle malo to raspodjeliti… ja vama malo svog umora,vi meni malo budnosti!;)

Zelim dobrodošlicu novim curkama! Bas je lijepo vidjeti da ima nas sve vise :)

Joj ja imam nesanicu, dignem se u 5 ili u 4 u noci i ne mogu spavati, koma! Onda se okrecem lijevo, desno i obrnuto... Ali sva sreća radim na 4 h pa popodne odgulim 2 h... :) 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• valentina
    29. Svibanj 2019. 13:19

iva4

Moki ja spavam kad god pozelis i gdje god…ostavi me naslonjenu na zid na kratko i eto vec zjevam i oci mi se zatvaraju…tako da se vise ne osudim vozit uopce jer su mi refleksi oslabili zbog tog sveg jakooo
    sta se tice nesanice nemam je toliko koliko imam svakakve nocne more…uzasno se bojim trudnoce i svaki dan molim da sve bude dobro….neznam zasto imam takav strah

Slicno i ja, spavati mogu, barem zasad, ali isto imam nocne more i probudim se par puta nocu.

• moki88
    29. Svibanj 2019. 13:22

Sto se straha tice... vjerujem da nas puno strepi stalno! Ja sam u pocetku cak i previse osluskivala sve simptome... jedan dan su mi sise bolne i napuhnute, drugi dan malo splasnu pa odmah neka panika, pa malo malo na wc da provjerim jel sve ok, da nema krvi... kaos. Al eto, svaki uzv srceko je tu! Prva trudnoca je trajala samo 8 tjedana, tako da mi je sad sve sve novo opet... i kao manijak odbrojavam do svakog novog pregleda! Sad cekam do 21.6. i cini se takoo daleko... na komplikacijama sam od prvog dana kak je potvrdena trudnoca i vecinom sam doma pa mi taj umor i nije toliki problem. Al svejedno, vidi se u kuci da domacica spava... iako me boli briga i svaki dan kad imam energije cistim i pokusavam sve odrzati nekako, ima vise tih umornih dana.... al neka, sto kaze red fox, sad treba spavati jer kasnije tko zna...

https://lmtf.lilypie.com/Ey22p2.png

• Lala27
    29. Svibanj 2019. 13:53

Na pregledu je sve super, beba se pomjera, proteže se, kao što neko napisa to mi je tako čudno jer ja naravno još ništa ne osjećam 😄  Termin 27.12.😍

Što se spavanja tiče, mogu stalno spavati, baš sam usporena i umorna, koncentracija slaba skroz 😂

Red Fox
    29. Svibanj 2019. 13:54

Ja se sama sebi cudim da nemam nikakav strah, samo odahnem kad prode svaki dan. Posto mi je prosli put beba umrla u 36.tjednu mislila sam da cu izluditi od brige ovaj put. Al jednostavno sam se pomirila s tim da ce biti kako treba biti. Prosli put sam isto radila sve po ps-u pa eto tako je zavrsilo. A cujem i puno prica o zenama koje nisu uopce pazile, preskakale preglede pa je sve dobro proslo. Tako da ja uzivam u svakom danu trudnoce, kako god zavrsilo. Zivciranjem samo stetimo i sebi i bebi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.