ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nasty
    29. Svibanj 2019. 10:04

Red Fox baš mi je drago da si svratila na forum! Pitala sam se što te nema. Žao mi je da si imala stresne situacije i iskreno se nadam da će od sada na dalje sve biti školski! Držim fige! 🤞🍀 Koji je tebi tt? 

Nasty
    29. Svibanj 2019. 10:06

Ajme da vidim sticker. Pa mi smo skoro u dan. 

mala.le.90.
    29. Svibanj 2019. 10:10

Evo mene s pregleda😀 sve je u redu, bebica je 10 plus 5, bila je zaigrana na uzv, okrece se, a i tata je vidio😍😍
    Ginicka kaze da je za ovo doba sve dobro, vide se i ruke i noge, a za dva tjedna idemo opet da detaljno vidimo organe😀

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Red Fox
    29. Svibanj 2019. 10:20

Nasty

Ajme da vidim sticker. Pa mi smo skoro u dan.

Da 🤣 27.12. mi je termin. Iako ce mene vjerojatno inducirati ranije porod. No ima do tad, uopce jos ne razmisljam o tome 🤦🏼‍♀️

• moki88
    29. Svibanj 2019. 10:23

Jaooo... tako je i moja u ponedjeljak na uzv... igrala se, okretala, dizala rukice... bilo mi cudno gledati kako je jakoo aktivna, a ja nista ne mogu osjetiti... al nadam se da ce uskoro doci i to!:)

https://lmtf.lilypie.com/Ey22p2.png

Red Fox
    29. Svibanj 2019. 10:27

Ne znam kak vama s hranom, al meni se samo gluposti jedu 🤦🏼‍♀️ tako da dok nemam mucnine samo bi tamanila kruh s nutellom 🤣 al suzdrzavam se. Bas imam razdoblja gladi i to uzasne gladi i mucnina. U prosloj trudnoci mi nije bi priblizno bilo ovako. Nisam uopce osjetila te trudnicke tegobe.

• valentina
    29. Svibanj 2019. 10:28

Jutro drage moje
    Evo da se i ja nadovezem na ove promjene raspolozenja i tzv depru (trudnicku)
    Moja trenutna situacija je maalo komplicirana..znaci razvedena vec nekoliko god, nedugo upoznala predivnu osobu, zatrudnila nakon kratkog vremana, nisam bas planirala vise trudnocu uopce (prvi sin ima 18 g, a i ranije godinama nisam mogla zatrudniti),al unatoc svemu ipak sretna na neki nacin mada mi se jos uvijek mijesaju emocije iz dana u dan....kako c sve to biti, hocu li moci (s obzirom na moje god., posao..), kako ce reagirati okolina, posto jos niko bas ni nezna da sam u vezi, a kamoli da sam trudna
    i tako iz dana u dan, cas sam sretna cas se bojim malo dali ce sve biti ok, iskreno se nadam da hoce...kako meni tako i svima vama
    Al sam se raspisala, ugodan dan vam svima zelim

Maj4
    29. Svibanj 2019. 11:03

Jutro cure 🖐🏻 
    Nove cure dobro došle i sretno  🎉😘
    Ja nocas nisam nista spavala, cijelu noc se vrtila, budila, sve živo čula. Uspjela sam odspavati od 8-10h 😓 

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

• moki88
    29. Svibanj 2019. 11:14

Red Fox

Ne znam kak vama s hranom, al meni se samo gluposti jedu 🤦🏼‍♀️ tako da dok nemam mucnine samo bi tamanila kruh s nutellom 🤣 al suzdrzavam se. Bas imam razdoblja gladi i to uzasne gladi i mucnina. U prosloj trudnoci mi nije bi priblizno bilo ovako. Nisam uopce osjetila te trudnicke tegobe.

Ja sam prosla fazu nutella... al neki dan sam sanjala njoke sa kiselim kupusom i probudila se s okusom u ustima... pojela sam pol kg njoka sa kupusom za rucak! Ne moram ni napominjati kolko mi je bilo muka i tesko na zelucu nakon toga... al zelja je bila jaca! I paradajzove juhe bi mogla na hektolitre pojest...
    A ima dana kad i nemam apetita...

https://lmtf.lilypie.com/Ey22p2.png

Red Fox
    29. Svibanj 2019. 11:33

Jasnije mi je sad zakaj kazu daje trudnoca drugo stanje 🤦🏼‍♀️ a najsmijesnije od svega je da mi moj pas tolko smrdi da nekad jedva izdrzim da je blizu 🤣 pogotovi danas zbog kise kad smo bili u setnji 🤣 valjda bude to proslo brzo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.