ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mustra
    28. Svibanj 2019. 13:21

valentina

Katarina1990

Čestitke svim budućim mamicama i želim vam školsku trudnoću! I nadam se da ću se moći pridružiti u neku od ovih grupica uskoro 💕🤰
    Kažu da nema glupih pitanja 😁 pa ako mi možete pomoći s obzirom da ste to prošle, jeste li osjetile simptome trudnoće prije pozitivnog testa? Ja moram učestalo mokriti, jedem sve što vidim i grudi su mi bolne (vise nego u PMS-u). Sve to zadnja dva dana. Tebala bih dobiti m u nedjelju, a sad sam napravila test koji je negativan jer je prerano da bi vjerojatno bio pozitivan. Hvala puno na odg. 😘

Hvala, i zelim ti od srca da nam se pridruzis skoro
    Ja sam od simptoma osjetila isto jako bolne grudi i razdražljivost uzasno

Meni su svi mirisi smetali, ubija me to još uvijek. 
    S time da mi je test bio negativan i nakon što mi je već kasnila 5 dana. Tako da, ako imaš prilike odi vaditi betu iz krvi.

• mustra
    28. Svibanj 2019. 13:23

Livia

Dobrodosle cure, ako sam dobro zapamtila ima jos novih 🤔😅
    mustro za zeleni caj su preporuke kao i za kavu u trudnoci, maksimalno jedna salica dnevno zbog teina.
    Meni je herpes poceo izbijati 🙄 Ocito mi je imunitet otisao.
    Cini mi se da fali dobar dio cura na ovoj temi? 🤔

Hvala ti.
    Sigurno imunitet..jel piješ neke vitamine?

Katarina1990
    28. Svibanj 2019. 13:25

Iskreno, malo mi je neugodno ići vaditi krv jer bi po pravilu m trebala (ne)dobiti tek u nedjelju. Možda bolje da još malo pričekam - strpljen spašen 😏

Maj4
    28. Svibanj 2019. 13:34

Ja sam se jucer probudila s herpesom. A pijem vitamine, još ga nisam imala dobre dvije godine 😢 imate li vi neku kremu kojom mažete da djeluje? 

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

tinika
    28. Svibanj 2019. 13:40

Idi u dm i reci da bi zeljela poklon za trudnice,uclani se u bubaru.na.blagajni i.odmah dobijes paket, bebimil online registracija kao i hipp.ima tu stranica,idi na trazilicu.i.napisi TESTERI.
    Jer sam pola zaboravila 😅😂🤣

lala3
    28. Svibanj 2019. 13:55

Mustra ja sam cula da se zeleni i crni ne preporucuju trudnicama, a ti opet guglaj zeleni caj pa vidi sta ti kaze 🙃..
    Grizli ma ja sam tebe negdje zapazila, uvijek od tog tvog mede pomislim da je neki kontinent 😁, tako da znam sigurno da sa negdje procitala.. a ko ce sad vise znati sta sam ja i gdje citala 😂..
    Maj 4 herplex krema je super, suprug je uvijek koristi kad se herpes pojavi, sam sto ne znam smiju li trudnice 🤔..
    Tinika hooocuuu i ja sve to sa slike 😄😄

Aristea
    28. Svibanj 2019. 13:56

Katarina1990

Čestitke svim budućim mamicama i želim vam školsku trudnoću! I nadam se da ću se moći pridružiti u neku od ovih grupica uskoro 💕🤰
    Kažu da nema glupih pitanja 😁 pa ako mi možete pomoći s obzirom da ste to prošle, jeste li osjetile simptome trudnoće prije pozitivnog testa? Ja moram učestalo mokriti, jedem sve što vidim i grudi su mi bolne (vise nego u PMS-u). Sve to zadnja dva dana. Tebala bih dobiti m u nedjelju, a sad sam napravila test koji je negativan jer je prerano da bi vjerojatno bio pozitivan. Hvala puno na odg. 😘

Ovako mi smo imali odnos. 15.3. I to jedan jedini jer smo se uplasili nakon operacije koja je bila 26.2. Da ne dode do nekih infekcija jer su mi izvadili svjeze lijevi jajnik i jajovod. 2.4. Test je bio pozitivan... A imala sam taj osjecaj da je trudnoca u pitanju, neki instinkt.. Uz to me bolila glava dan noc 2 tjedna bez prestanka, a nisam htjela popit tabletu za glavobolju. I bol u donjem dijelu leđa, čudna bol.. I kak sam se sva uplasila nakon laparaskopije da nije nešto poslo po zlu reko idem eleminirat trudnoću kad to mogu provjeriti... Al i dalje osjecaj to je to. I naravno test odma pokazao tamnu crtu da sam trudna..:) poslije toga jakooo bolne grudi, narasle ko lude kao da i prije tog nije bilo previse. Grudi su me doslovno ujutro nakon buđenja i ustajanja iz kreveta pekle... Poslije mucnine i eto ga... Sve je splasnulo u 10 tjednu osim sisa. A trbuh mi je ko da sam dobro debelo trudna, bas onako napuhan... 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

28. Svibanj 2019. 13:56

Znači vratim se s puta i odmah na forum i jedva sam vas pronašla :) Znači sad ovdje pišemo? 
    Bila sam u Africi! Preživila avion, put, dugo stajanje i hodanje i sve. Kako bi rekla moja ginekologica: "Nisi bolesna nego si u drugom stanju, sve je okej." :))
    Uglavnoooom drugi petak pregled.. konačno! Počele su mi jutarnje mukice, ali i dalje me ništa ne spriječava da mažem bureke :D 

Maj4
    28. Svibanj 2019. 13:59

https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/besplatni-uzorci-i-pokoni-za-trudnice-2019-16908?page=3 
    Ovdje imate i linkove odma za sve stranice s testrima

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Maj4
    28. Svibanj 2019. 14:06

Lala3 herplex kremu sam bila uzela jednom prilikom ali nije pomoglo 😢  trajao je jednako dugo kao i bez mazanja i nije bio nista manji 

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.