Grizli od tebe ocekujemo lijepi brojcek danas!! Odmah nam javljaj!! 🥰🥰
Jutrooo mameee...evo i mene k vama... po najnovijim informacijama danas smo 12+5... idemo hrabro naprijed. Imala sam spontani prije 4 godine i otad pokusavala ostati trudna, tako da sam sad pomalo panicna, ali i neizmjerno sretna od prvog dana kad sam skuzila da sam trudna!:)
https://lmtf.lilypie.com/Ey22p2.png
Moki dobro nam došla i čestitam!
Grizli javi betu..
Angie jeli probava bolje?
Drage cure,
Pozdrav i od mene. Čitam vas od početka, sad sam se napokon odlučila i pridružiti. Prvi put na nekom forumu. Nekako mi se nije činilo fer da znam sve o vama, a vi ništa o meni 😊
Evo, danas sam 9+4.
35 godina.
Imam već sina od 10 godina.
Jučer bila na pregledu, sve je ok.
Mučnine po cijele dane već tjednima...
Toliko za početak, veliki pozdrav i sretno nam svima 🍀
Jutro!
Javite nam lijepe vijesti danas.
Nasty drago mi je da smo pomogle, sto god odlucila 😊
Angie bas te rastura, kud prije 😳
Danas pecem tortu i kolace s dva mini asistenta ☺️ Muzu je sutra rodendan pa cemo se curke i ja danas zabavljat.
Nove cure dobrodosle! Ako hocete na listu mozete prijaviti termin 😉
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Nasty jos je rano ista rec 😂
Jogurt sam popila pa cemo vidjet jel bude kaj danas 🙈
Moki88 i TinchiSk dobro dosle!!
TinchiSk jel zadnji dio tvog nadimka znaci da si iz Siska?
Da, iz Siska sam.
Termin 28.12.
Znamo gdje smo za doček 😂😂😂
E pa onda Sisčanko moja dobro došla i sretno..još jednom!
Rođena sam u SK, odrasla na Trgu, prije 10 godina se preselila u VG i udala ovdje. Jooj ja ko malo dijete kad skužim da je netko iz SK
Livia imaš ti nekih bolova obzirom da imaš dvoje malih gladuša u bušici?
Baš sam sva neka spotrgana zadnjih par dana :/
Bok svima, nema me neko vrijeme i jedva da vas nadem 🤣 nadam se da ste svi dobro. Mene muce mucnine, imala sam neko krvarenje prosli tjedan koje je proslo i nisu uspjeli locirati od kud je. Vjerojatno je posteljica u nastajanju ostetila neku zilicu. Osim toga, prepali su me da je beba premala, a sad je za par dana veca 😊 tako da vam je moj savjet da se ne uzrujavate previse, bitno je da srceko kuca 😊
TinchiSk dobrodošla i sretno dalje!🤞🍀
Livia odlučila sam 100% da idem na nifty najviše zbog godina a i imala sam poremečaj hormona pa se i na biokemiji možda ne bi dobro provela, nadam se da će sve biti ok. Hvala ti.
Sortiraj odgovore
Najstariji