Vidim da prizivate cure od ranije, tu smo mi, sve čitamo kad stignemo 😁 Želim vas sve pozdraviti, reći da je sve u redu, sutra kontrola i tačno 10+0 😄 Mučnine lagano prolaze, ali tu je gađenje prema hrani 😐 Što se herpesa tiče, meni je skoro bio, ginekolog kaže da je to u redu ako sam ga imala i prije, a jesam. Koristila sam cinkovu pastu, ona ga osuši za dan i onda samo bekutan kremu u tankom sloju nanosim i prođe skroz za 3-4 dana
Pozdrav svima,danas sam prvi put isla na savjetovanje u vezi postupka medicinske oplodnje,meni zbunjuje samo jedna stvar,ja i moj decko smo zajedno skoro 2godine,odlucili smo na bebicu,ali ja moram ici na umjetnu oplodnju,dao mi doktor svu dokumentaciju sta nam treba E sad molim vasu pomoc,treba nam izjava izvanbracnog para kod javnog biljeznjika o izvanbračnoj zajednici,E sad dali mi moramo imate osobne izkaznice sa istim adresama ili ne moramo?
Jer pise da moramo predložiti osobne izkaznice,ali ne pise da mora biti ista adresa.pa molim vasu pomoc
Evo i meneee!! Mm danas slobodan pa onda svaku min koristimo da smo skupa i sa curkama 🥰
Do sad smo lijepo iskoristili dan a sad idemo malo do Ikee vidjet ima li sto novo? 🤪
Pozdrav svima,danas sam prvi put isla na savjetovanje u vezi postupka medicinske oplodnje,meni zbunjuje samo jedna stvar,ja i moj decko smo zajedno skoro 2godine,odlucili smo na bebicu,ali ja moram ici na umjetnu oplodnju,dao mi doktor svu dokumentaciju sta nam treba E sad molim vasu pomoc,treba nam izjava izvanbracnog para kod javnog biljeznjika o izvanbračnoj zajednici,E sad dali mi moramo imate osobne izkaznice sa istim adresama ili ne moramo?
Jer pise da moramo predložiti osobne izkaznice,ali ne pise da mora biti ista adresa.pa molim vasu pomoc
Dulle mislim da ne morate biti na istoj adresi na osobnoj, ali u izjavi odabirete jednu adresu na kojoj pretpostavljam zajedno živite. To ti se vodi od datuma kad ste potpisali izjavu. Izjava se mora obnoviti svake godine pa ako ništa ljudi se zbog toga ožene. Mislim da je netko o tome pisao na MPO temi. Pa pitaj njih, cure će ti bolje znati. Sretno!!! https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/potpomognuta-oplodnja-vol-2-17360
Za herpes je dobro odrezat na pola rezanj cesnjala i staviti na herpes 1 minutu. Onda skinu i isprat mlakom vodom i tako ponoviti par puta. Prodje jako brzo. To vrijedi i od kad pocne samo svrbiti i kad naraste, samo nije bas ugodno pecka ako je pukao.
Cure pretpostavljam da je i to mozda normalno kao i miljardu drugih simptoma ali bolje da provjerim. boli me na udah i dodir trbuh desno od pupka. Onako osjecaj ko kad trcis a nemas kondicije pa uhvati bol (ako znate na sta mislim) boli i zateze al samo s te desne strane u razini pupka.
Grizli, ja takav simptom nijednom nisam imala. Možda neka druga trudnica je.
[iimg]
Uzela sam cinkovu mast, nadam se da ce pomoci. Češnjak ni u ludilu, i inace nisam fan luka i češnjaka 😂
Za tu bol ne znam nista. Možda najbolje otići kod doktora ako te duže vrijeme boli.
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Grizli ja sam imala grčeve, pa čak neko peckanje i žarenje, nekad na jednoj, nekad na drugoj strani, nekad ispod pupka po sredini ili gdje je maternica. To je znajalo ponavljat. Takva bol koju opisuješ nekako ne mogu zamisliti bez zadihanosti. Znalo me dva puta od početka zaboliti u prsima također. Gle, vjerojatno je pomicanje i rastezanje maternice. Ali ako ti potraje javi se giniću, čisto nazovi ako ti radi popodne.
Mene je bas uhvatila neka depra. Jednostavno, nisam spremna na ovu promjenu. A ni okolina. Osjeca li se itko tako?
url=https://lilypie.com]
Mene je bas uhvatila neka depra. Jednostavno, nisam spremna na ovu promjenu. A ni okolina. Osjeca li se itko tako?
Mene ne.. Al vjerujem da je to strah od nepoznatog... Mene je na prvu ulovila panika makar smo planirali dok sam vidjela plus... Briga te za okolinu.. Mozda se lose i osjecas zbog okoline. Razmisli sama u tisini što ti je na srcu... Covjek se navikne na sve... Polakoo..
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji