Sretno sutra ❤
Cinkova pasta djeluje. Lala27 hvala 🙌🏻
Ja sam znala cijeli dan preležati jer bi mi bilo strašno mučno i umor bi se slomio. A sutra dan ništa, tako da bi po stanu sve nadoknadila od dana prije. I tako u krug.
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Sretno sutra ❤
Cinkova pasta djeluje. Lala27hvala 🙌🏻
Ja sam znala cijeli dan preležati jer bi mi bilo strašno mučno i umor bi se slomio. A sutra dan ništa, tako da bi po stanu sve nadoknadila od dana prije. I tako u krug.
Hvala za sutra, imam baš neku tremu, iako nemam nikakvih problema, ali opet nemam mira😆 Nema na čemu, da te što prije prođe, znam da baš iritira 😁
Cure drage, nakon pomnog razmišljanja i promišljanja i ja sam se na kraju odučila napravit nifty test, a ne ići na kombinirani probir. Iako sam se tvrdoglavo držala da idem redom, na kraju sam ipak zaključila da mi je bolje ovo prvo izbjeći da se dodatno ne tramakam. Na nekakav detaljni uzv mogu i kasnije. Pomogle ste mi, hvala!
Lijep pozdrav svima! 😘😘 Čestitam svim trudnicama 🤗🤗 Evo da se i ja pridružim i družim s vama koliko stignem 😊😊 s obzirom da mi je ovo druga trudnoća i imam malog 👶🏼 od 13,5 mj pa nam je zabavno 😁😁
U 13. sam tjednu, termin mi je 12.12.2019. uredna trudnoća 🙏🏽😇
💙 E 👶🏼 2018. 💙
Lala stetno!🤞🍀
KrisTinaTina dobro nam došla i čestitam! 🎉🤗
Hvala 🤗🤗🤗
💙 E 👶🏼 2018. 💙
Lijep pozdrav svima! 😘😘 Čestitam svim trudnicama 🤗🤗 Evo da se i ja pridružim i družim s vama koliko stignem 😊😊 s obzirom da mi je ovo druga trudnoća i imam malog 👶🏼 od 13,5 mj pa nam je zabavno 😁😁
U 13. sam tjednu, termin mi je 12.12.2019. uredna trudnoća 🙏🏽😇
KrisTina Tina dobro došla! Želim ti urednu trudnoću :)
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Dobro jutro i dobro nam dosle nove mamice 😘
Kako ste spavale? Ja sam potrgana...stavila si jedan tvrdji jastuk iza ledja da me podboci al nije bas pomoglo 😔
Zdjelica i trtica me ubijaju...jucer su me cak i prepone bolile ko da sam cucnjeve radila 😳
Jel se ja ne sjecam ili mi nije bilo ovako tesko, ovako rano u trudnoci sa mojim curkama?!
Sortiraj odgovore
Najstariji