ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    23. Listopad 2019. 12:50

Cure bravo za sve preglede i ogtt nalaze 💪 zoe drz se, bit ce to sve ok. Ja nekako totano imam dojam kad predemo 30i neki tjedan da to sve mora bit ok. To je sve jako blizu termina. 
    Ne bih sad htjela ispast neka placipi**** 🙊 al moram vam se pojadat. Ja danas opet otisla pod pauzom do gin da mi izracuna datum porodiljnog. Prosli tj kao dr nije bilo, pa sestra nemre sama uc u komp. Danas dodem, cak nije ni guzva, i sad sestra meni vice u cekaonu a dr vice iz ordincije. Prvi dan zm. Ja vicem 22.3. Ona vice onda termin 29.12. I cujem ona broji. I vice 17.11. Znaci datum koji nema smisla uopce. Ja vicem kaj nije 14.11? Mislim u jednu ruku mi je nebitno. Al imam taj go i taman sam si narihtala da spojim. A od tolko price da to komp racuna ja mislila  da cim ukuca moje ime ce joj to automatski izbacit. Za ovo nadvikivanje nisam trebala ni ic. Stvar je da mi je pregled tek 29.10 popodne. A nije red da na poslu 1 dan ranije predam papire za go koji spajam s porodiljnim. 🙄🙄🙄 ugl oprostite na predugom postu, nisu moji problemi nista u usporedbi s ovim pravima, al valjda me malo peru hormoni pa me zivcira kaj se nis s nasim doktorima nemre konkretno rijesit, bas za poludit 🤬🤬🙄🙄

• thinkpink1
    23. Listopad 2019. 12:53

Zoe iskreno bolje da su te ostavili, nego da si otisla kuci pa se opet vracala. Ovako ste im konstantno pod nadzorom i zbrinuti ste u svakom trenutku, taman i da se pocne "nesto" događati.
    Navijamo da sto duze izdrzite!🙏🥰

samojed
    23. Listopad 2019. 13:04

Super su vam cure skafandercica i medo odjelce 
    Meni došli nalazi ev sta vi mislite, mada ne mogu da vjerujem da mi je ovako malo pretraga učinjeno ni željezo ni ništa al ugl sve nisko

C1M4
    23. Listopad 2019. 13:15

Zoe sad ako nesto i bude, bilo sve u redu🤗 zao mi je sto te vozaju tamo, kuci pa nazad tamo, ali bitno je da ste pod nadzorom i drzim vam fige da sto duze ostanes u komadu✌😁

Angie1205
    23. Listopad 2019. 13:16

Zoe izdrzi jos malo 🥰
    Al to je stvarno super kilaza...moja L se rodila u 36-om tj sa 2060 i evo je sad ko zmaj, tako da samo hrabro!! Drzimo 🤞 i javljaj nam promjene!!

Lavica27
    23. Listopad 2019. 13:30

Cure,sad mi izletio ovaj oglas (ikonografika) pa znam da bi mnogima dobro doslo... jedino ovaj popis s robicom je mozda too much... https://bebimil.hr/savjetovaliste/infografike/infografika-torba-popis-rodiliste-231/
    Samojed a sta su oni tebi tu vadili🙈

samojed
    23. Listopad 2019. 13:31

Lavica i ja se to pitam 🤔

Lavica27
    23. Listopad 2019. 13:42

Bez recepta su Iva, cca 40ak kn...

Grizli
    23. Listopad 2019. 13:43

Super cure za odlican nalaz ogtt! 
    Zoe joj 🤞🤞 da sto duze izdrzite u komadu. Iako bebica je velika i vjerujem da ne bi bilo problema i da se porodis. Sretno!
    Lucille odjelce smo uzeli u trgovini F&F koje postoje u sklopu konzum shopping centara. Mi smo u Puli uzeli al rekla zena da imaju i u Zg, Zd, Ri... Trgovine ja prvi put vidila. Doduse ovo je na snizenju bilo.
    Angie nemoj odmah ruzne misli za mamu. Nadam se da ce biti uskoro bolje. A slika kolica cekaj morala sam ih sastaviti, razdemolirat pa opet sastaviti pa voziti pa rastaviti i tako to traje. 

Grizli
    23. Listopad 2019. 13:45

Evo slikice Angie... Valjda ce biti dobre

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.