ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zoe27
    23. Listopad 2019. 11:55

Beba je procjenjena na 2400 g jucer.. Injekcije sam primila za razvoj pluca, cordipine i magnezij uredno pijem, tako da cemo vidjeti sto ce dalje biti

MaRe
    23. Listopad 2019. 11:55

Cima i Lavice možete bez problema poharati pekaru 
    I skafanderići/vreća od Lorije  i Lunice su preslatki..baš si razmišljam kako će to izgledati da odem prošetati s malime....pa tko će vući kolica i malog niz i uz stepenice Tata me zezao nek ga zavežem špagom i pustim kroz prozor  nema šanse da bi mogla nosit i jedno i drugo istovremeno :/

PetraB
    23. Listopad 2019. 11:59

Lavice podijeli tajnu 🙈 mislim da mi takav nalaz nebi bio ni kad nisam trudna 😅. 

url=https://lilypie.com][/url

• lucille9
    23. Listopad 2019. 12:06

Grizli, gdje si kupila to odjelce? Nešto takvog bi i nama pasalo.

Angie- pleurodinija je radna dijegnoza, a znači samo bol u prsišto. Može biti upala pluća (kašalj, temperatura), pleuropneumonija, pleuritis, upala živca ili mišića te herpes zoster. Sama dg baš ništ ne definira. Potreban je rtg, lab. Večinom dok se nama jasnih simptoma bolesti piše se tako 'široka' dijagnoza. 
    P.S.- najčešće nije ništa ozbiljno.

• piba7
    23. Listopad 2019. 12:08

Bravo cure da odlične OGTT nalaze.
    Sretno svim curama koje ste u bolnici, držite se, biti ce sve super. Sretno svim curama koje imaju danas pregled, mi smo tek u 7 navečer kod doktora, mislim da ću poludit do tad :(
    Curka mi je nekak mirnija zadnjih par dana tj nekako ju slabije osjetim pa sam sad već lagano luda. Noćas sam jako loše spavala, danas mi se vrti, boli me glava, meni ovo toplo vrijeme nikako ne paše. 

Lavica27
    23. Listopad 2019. 12:24

Eto vidis Cima,ja sam znala da ce ti bit ok nalaz... 
    Zoe pa meni i nije imalo smisla da te pustaju kuci a tako je na granici svo ovo vrijeme... bolje da si tamo pod kontrolom. Bebica ima ok tezinu tako da držim fige!
    Iva,suosjecam...zadnjih dva tjedna me ubijaju zgaravicd. Do te mjere da mi "pale"grlo i kasljem ko kuda,pocuclam rennie i dobijem se kroz sat vremena. Uzas. Evo sad me opet uhvatilo😑😑
    Petra iznenadilo me jer sam u prosloj imala secer pa sam bila uvjerena da cu i sad!

23. Listopad 2019. 12:35

thinkpink gestacijsku se zove tako jer se pojavi u trudnoci. Posteljica luci hormone koji usporavaju djelovanje inzulina te secer raste u visine. Kad ode posteljica s porodom ode i on. 
    Mene bas muci bol u leđima u nekim ko razmacima. Boli pa prođe pa se opet javi,pa mi se trbuh stvrdne. Nisu valda trudovi 

• Sarita15
    23. Listopad 2019. 12:35

Zoe to je fina kilaza vec i ok tjedni da i krene a boze moj nek je sa srecom. Prijateljica je curicu rodila u tvojim tjednima jedva kilo je imala ni injekcija stigla dobit ni nis evo zdrava cura sve ok 7 godina ima. Samo hrabro pod kontrolom jesi pozitivno i drzi se. 
    Cima eto tebe u granicama normale sve ok nalaz super 🤗

miapia
    23. Listopad 2019. 12:39

Zoe samo hrabro. Moja sogorica rodila 34+1, nije stigla primiti injekcije, mali bio 2300 bio 3 dana u inkubatoru i sad je pravi veliki decko od 3 godine koji sve zna sam i brblja na najjače. Samo hrabro. To su već dobri tjedni i biti će sve ok!

• njurko
    23. Listopad 2019. 12:45

Grizli

Omerta samo cu ti napisati da smo mm i ja 13 i pol godina zajedno sto veze sto braka i nije uvijek bajno i sjajno, al najvaznije mi je da one dane kad si nismo najbolji se postujemo do kraja. Bilo je perioda kad smo oboje sumnjali u nas, al prozvakali smo to i shvatili da jedan bez drugoga nismo takvi kakvi jesmo, a da nam se oboje svidja biti takvi. Prije smo znali svaki svoje tupiti i ne pristajat na kompromise, al s vremenom posebno zadnjih 2-3 godine smo na svasta se naviknuli. Tako da ne zamjeraj ni sebi ni njemu ako niste uvijek extra si, jedan drugoga zeljni ili osjetis da ste prijatelji al nista visa ili si jednostavno idete na zivce. Ja bi se usudila rec da svatko nakon nekoliko godina dozivi te padove i ako ih prezivi onda znaci da to postoji istinsko postovanje i ljubav. Ja ne vjerujem u ono da ljubav s godinama nestane ako je prava, ona samo promjeni oblik. Naravno da ga ne volim istim nacinom kao prvi dan, rekla sam mm bas neki dan da kad se beba rodi da imam osjecaj da ce se moja ljubav prema njemu promjeniti, ne mislim na to da ce biti manja, nego bas naprotiv da cu ga voljet jos vise i poštivat jer cemo imati nesto samo nase i isti centar svijeta. Ostao je sokiran jer kao sve mame zanemare muzeve kad rode. Pa sam mu rekla da ce mozda past u drugi plan al da ne misli da ga ja manje volim nego ce beba biti netko tko me vise tada treba, al da cu ja njega treba vise nego ikad prije. Od onda je tako njezan i bas posebno pazljiv zadnjih dana, valjda se osvijestio u potpunosti sto znaci rijec obitelj i da je ce on morat biti onaj jaci stup obitelji.

Tek sam tu, cekam danas na pregled. Ipak nisam isla jucer jer sam imala sluzbeni put, iako ne radim vise, al na ovo sam morala doci. Tako da vam danas javim kako smo. Ali morala sam sad napisati da si ovo grizli tako lijepo napisala #samoljubav ❤❤❤❤ treba uvijek raditi na tome da znamo dati ljubav, ne samo mjeriti i brojati koliko se nama daje ili ne daje.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.