ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sarita15
    23. Listopad 2019. 10:43

Lavice super ti to takav je moj bio u prvoj T. Sutra mene ceka ogtt. Ni ne brinu me rezultati koliko da ne ispovracem tu tekucinu na licu mjesta van. 
    Cima koji karakter pecivo u torbi kraj tebe pa ti zeno celicnu volju imas ..mene bi muz valjda cupao iz te torbe van 😂 ja ni necu nosit hranu sa sobom ima da me odnese do prve pekare kad to sutra zavrsi..da nosim vjerojatno bi ponavljat morala 🙈🙈 
    Jooooj koja slatka odjelca ajme bas ste lijepo kupili 😍moj ima i skafander i vrecu i medu u 2 dijela pa s obzirom da ovo nase rijecko zalede ima oscilacije u temp treba imat za sve vremenske uvjete 💪 trenutno je ljeto skoro 
    Tko ima preglede sretno
    Cima i Goga nek vam rezultati budu ko Lavicin 🤞

C1M4
    23. Listopad 2019. 10:47

Angie a to je kao ovojnica od pluca pa je moguce da ju boli i iza, to je navodno neka virusna infekcija koja se moze prosiriti na medurebrene misice pa ju mozda to boli sve🤔 bitno je da je dobila terapiju😉
    Lavice cestitam za super nalaz!😁 
    Sarita ja sam bila cak i sama, mm otisao raditi😂 da sam navalila, mene ne bi imao tko cupati iz torbe van haha pa me to tjesilo da ne pojedem😂
    Hvala vam✌ zelim svima uredne nalaze i preglede😁

• thinkpink1
    23. Listopad 2019. 10:57

Lavice nalaz ti je super🙂! Da je meni upola dobar ko tebi, ja sretna 🤪
    Meni se ocito tu nesto zmrdalo u trudnoci ili od lijekova, ili kombinacija jednog i drugog. S obzirom da sam bila u IVF posupku, prethodno sam obavila sve pretrage od GUK-a, OGTT-a pa do insulina, i svi nalazi uredni. Vidjet cu sta ce sutra ginicka reci, jedino mi muka sto cu morat pazit na porcije i mjerit hranu🙄, al sam nek bude sve ok s curkom i niš ni teško!
    Angie zao mi je za mamu😔. To je dr.napisala uputnu dg.na uputnici? Oni moraju neku "okvirnu" dg.napisat. Po ovom je to vezano za pleuru, tj.plucnu maramicu, a odnosi se na bol u prsištu pri disanju kod tvoje mame prisutno na desnoj strani tijela.
    Odjelca i skafanderi su preslatki😍😍

Angie1205
    23. Listopad 2019. 11:33

Tnx cure 😘
    Ugl izgleda da nema veze sa plucima sto je ok, dr je napisala nesto da je upaljeno izmedju zivaca i kraljeznice al mama naravno pola toga ne zna objasnit pa i dalje cekam da mi sestra poslika sve te papire da znam nesto vise.
    Uhvatila me panika jer je tako i tata jaukao da ga boli kicma na kraju bili bubrezi pa leukemija i za god dana vise ga nije bilo 😥 tako da sam bas u panici bila

• Sarita15
    23. Listopad 2019. 11:39

Angie mislim da je to svekar imao na zimu. Isto na hitnu i dobio terapiju nije mogao od bolova udahnut do kraja. Trebalo je neko vrijeme ali potpuno se oporavio pa vjerujem i da ce tvoja mama biti dobro. 
    Cima 😂😂 treba naci motivaciju 💪 nek nalaz bude uredan i dobar ti tek 

• Zoe27
    23. Listopad 2019. 11:42

Pozz cure, nista ipak od mog odlaska kuci. Nakon vizite isla obaviti ctg prije otpusta, kad tamo sok- opet trudovi na 100 koje uopce ne osjetim.. Tako da sam opet na svom krevetu i cekamo sto ce se dalje razvijati.. Kazu da ako krene ne mogu zaustaviti porod, mozemo jedno cekati 

Nasty
    23. Listopad 2019. 11:45

Zoe pa koje je veličine beba? Što kažu za razvoj pluća? Možda si pisala, al sam zaboravila. Držim fige da sve prođe uredno.. 

C1M4
    23. Listopad 2019. 11:47

Stigao mi nalaz, znaci ja sam iznenadena haha😁
    1. 4,5 
    2. 4,5
    3. 6,1
    😍😍

MaRe
    23. Listopad 2019. 11:50

Sretno svima danas :) 
    Ja sam danas sva slomljena...noćas nikako spavati..popustili me bolovi dolje sva sreća al su me toliko kukovi bolili da nisam se nikako mogla namjestiti i samo sam se okretala. Valjda ni malcu nije pasalo jer me i on mlatio cijeli dan i noć...kako god bi se pomakla eto i njega..u neko doba noći mi je jajnik našao eee to je bol Ajd sad je mir..nek i on spava malo xD Mislim da ću morati početi šetati oko zgrade..lakše mi kad se krećem..noćas sam ko kreten u 3 sata hodala po stanu xD 
    Netko je spominjao velike otkucaje od energija...ništa čudno...ja sam jedno vrijeme bila navučena na njih i onda kad sam vidjela koliko bi mi srce počelo lupati sam prestala..jbg zarazni su :/

Damnarexx 🌺
    23. Listopad 2019. 11:50

Bravo Cima 👏👏👏
    Ostalim curama sretno na pregledima!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.