Lavice super ti to takav je moj bio u prvoj T. Sutra mene ceka ogtt. Ni ne brinu me rezultati koliko da ne ispovracem tu tekucinu na licu mjesta van.
Cima koji karakter pecivo u torbi kraj tebe pa ti zeno celicnu volju imas ..mene bi muz valjda cupao iz te torbe van 😂 ja ni necu nosit hranu sa sobom ima da me odnese do prve pekare kad to sutra zavrsi..da nosim vjerojatno bi ponavljat morala 🙈🙈
Jooooj koja slatka odjelca ajme bas ste lijepo kupili 😍moj ima i skafander i vrecu i medu u 2 dijela pa s obzirom da ovo nase rijecko zalede ima oscilacije u temp treba imat za sve vremenske uvjete 💪 trenutno je ljeto skoro
Tko ima preglede sretno
Cima i Goga nek vam rezultati budu ko Lavicin 🤞
Angie a to je kao ovojnica od pluca pa je moguce da ju boli i iza, to je navodno neka virusna infekcija koja se moze prosiriti na medurebrene misice pa ju mozda to boli sve🤔 bitno je da je dobila terapiju😉
Lavice cestitam za super nalaz!😁
Sarita ja sam bila cak i sama, mm otisao raditi😂 da sam navalila, mene ne bi imao tko cupati iz torbe van haha pa me to tjesilo da ne pojedem😂
Hvala vam✌ zelim svima uredne nalaze i preglede😁
Lavice nalaz ti je super🙂! Da je meni upola dobar ko tebi, ja sretna 🤪
Meni se ocito tu nesto zmrdalo u trudnoci ili od lijekova, ili kombinacija jednog i drugog. S obzirom da sam bila u IVF posupku, prethodno sam obavila sve pretrage od GUK-a, OGTT-a pa do insulina, i svi nalazi uredni. Vidjet cu sta ce sutra ginicka reci, jedino mi muka sto cu morat pazit na porcije i mjerit hranu🙄, al sam nek bude sve ok s curkom i niš ni teško!
Angie zao mi je za mamu😔. To je dr.napisala uputnu dg.na uputnici? Oni moraju neku "okvirnu" dg.napisat. Po ovom je to vezano za pleuru, tj.plucnu maramicu, a odnosi se na bol u prsištu pri disanju kod tvoje mame prisutno na desnoj strani tijela.
Odjelca i skafanderi su preslatki😍😍
Tnx cure 😘
Ugl izgleda da nema veze sa plucima sto je ok, dr je napisala nesto da je upaljeno izmedju zivaca i kraljeznice al mama naravno pola toga ne zna objasnit pa i dalje cekam da mi sestra poslika sve te papire da znam nesto vise.
Uhvatila me panika jer je tako i tata jaukao da ga boli kicma na kraju bili bubrezi pa leukemija i za god dana vise ga nije bilo 😥 tako da sam bas u panici bila
Angie mislim da je to svekar imao na zimu. Isto na hitnu i dobio terapiju nije mogao od bolova udahnut do kraja. Trebalo je neko vrijeme ali potpuno se oporavio pa vjerujem i da ce tvoja mama biti dobro.
Cima 😂😂 treba naci motivaciju 💪 nek nalaz bude uredan i dobar ti tek
Pozz cure, nista ipak od mog odlaska kuci. Nakon vizite isla obaviti ctg prije otpusta, kad tamo sok- opet trudovi na 100 koje uopce ne osjetim.. Tako da sam opet na svom krevetu i cekamo sto ce se dalje razvijati.. Kazu da ako krene ne mogu zaustaviti porod, mozemo jedno cekati
Zoe pa koje je veličine beba? Što kažu za razvoj pluća? Možda si pisala, al sam zaboravila. Držim fige da sve prođe uredno..
Sretno svima danas :)
Ja sam danas sva slomljena...noćas nikako spavati..popustili me bolovi dolje sva sreća al su me toliko kukovi bolili da nisam se nikako mogla namjestiti i samo sam se okretala. Valjda ni malcu nije pasalo jer me i on mlatio cijeli dan i noć...kako god bi se pomakla eto i njega..u neko doba noći mi je jajnik našao eee to je bol Ajd sad je mir..nek i on spava malo xD Mislim da ću morati početi šetati oko zgrade..lakše mi kad se krećem..noćas sam ko kreten u 3 sata hodala po stanu xD
Netko je spominjao velike otkucaje od energija...ništa čudno...ja sam jedno vrijeme bila navučena na njih i onda kad sam vidjela koliko bi mi srce počelo lupati sam prestala..jbg zarazni su :/
Sortiraj odgovore
Najstariji