Evo mojih rez OGTT-:
0' 4.5
60' 5.0
120' 4.3
Nekako mi se to malo čini🙈
Sto sr tice medo odijelca,kad se sjetim jos one deke u kolicima, pa gore na kosari ona kao navlaka i roba ispod medo odjelca cist mu je dovoljno😅
Preslatke su vam stvari!

Grizli a di je slikica kolicaaaa?? 🥰
Cure ak ima koja med struke da mi pojasni ovo: pleurodynia lat dex susp
Naime pisala sam kak sam vodila mamu kod nas na hitnu, jucer smo ju odvezli doma s naredbom da danas ode svojoj dr i ona joj nasla nekakav sum dok ju je slusala, tlak u nebesima, poslala ju u bolnicu na dalje pretrage i sad cekamo, a dr joj u papirima napisala ovo kaj ja pokusavam izguglat al nis mi nije jasno bas 😔

Lavica i kod mene ti je tako nekako bilo, dobar ti je nalaz.
Ja danas idem kod doktorice neplanirano, poslala sam joj poruku da sam napipala dvije kvrgice na usnama pa mi je rekla da dodjem popodne da pogleda to..
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Goga ja sam pojela cim sam izasla😂 mislim da mi cak i ne bi bio toliki problem da mi nisu rekli da ne smijem jesti haha😁😎
Meni su nalazi gotovi za dva sata, znaci oko 12 bi trebali biti, ocekujem najgore, nadam se najboljem✌

Cima to sam iscitala na googleu al nju boli iza i evo sad me zove da je dobila neku terapiju al cekam da mi sad sestra slika kaj su joj tocno napisali jer mi mama to slovka pa ju nis ne skontam🙄
Hvala

Mala le,hvala. A kvrgice su vjerojatno ono o cem smo pisale pred koji dan. Cari trudnoće🙈

Lavice super ti to takav je moj bio u prvoj T. Sutra mene ceka ogtt. Ni ne brinu me rezultati koliko da ne ispovracem tu tekucinu na licu mjesta van.
Cima koji karakter pecivo u torbi kraj tebe pa ti zeno celicnu volju imas ..mene bi muz valjda cupao iz te torbe van 😂 ja ni necu nosit hranu sa sobom ima da me odnese do prve pekare kad to sutra zavrsi..da nosim vjerojatno bi ponavljat morala 🙈🙈
Jooooj koja slatka odjelca ajme bas ste lijepo kupili 😍moj ima i skafander i vrecu i medu u 2 dijela pa s obzirom da ovo nase rijecko zalede ima oscilacije u temp treba imat za sve vremenske uvjete 💪 trenutno je ljeto skoro
Tko ima preglede sretno
Cima i Goga nek vam rezultati budu ko Lavicin 🤞
Angie a to je kao ovojnica od pluca pa je moguce da ju boli i iza, to je navodno neka virusna infekcija koja se moze prosiriti na medurebrene misice pa ju mozda to boli sve🤔 bitno je da je dobila terapiju😉
Lavice cestitam za super nalaz!😁
Sarita ja sam bila cak i sama, mm otisao raditi😂 da sam navalila, mene ne bi imao tko cupati iz torbe van haha pa me to tjesilo da ne pojedem😂
Hvala vam✌ zelim svima uredne nalaze i preglede😁

Lavice nalaz ti je super🙂! Da je meni upola dobar ko tebi, ja sretna 🤪
Meni se ocito tu nesto zmrdalo u trudnoci ili od lijekova, ili kombinacija jednog i drugog. S obzirom da sam bila u IVF posupku, prethodno sam obavila sve pretrage od GUK-a, OGTT-a pa do insulina, i svi nalazi uredni. Vidjet cu sta ce sutra ginicka reci, jedino mi muka sto cu morat pazit na porcije i mjerit hranu🙄, al sam nek bude sve ok s curkom i niš ni teško!
Angie zao mi je za mamu😔. To je dr.napisala uputnu dg.na uputnici? Oni moraju neku "okvirnu" dg.napisat. Po ovom je to vezano za pleuru, tj.plucnu maramicu, a odnosi se na bol u prsištu pri disanju kod tvoje mame prisutno na desnoj strani tijela.
Odjelca i skafanderi su preslatki😍😍

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji