Lunice presladak je. Kad si vec bila u C&A onda si vidjela moje medo odjelce.
Slazem se da je malo tanji,da je skafander bolji.
Ali kad zbrojis slojeve ispod bodic,kompletic, carapice ispade sasvim dovoljno za par koraka iz bolnice do auta.
Drugi razlog za medu je taj,da su cure vec spominjale da u AS ne smije beba u skafanderu. Koliko sam dobro zapamtila, nek me isprave ako grijesim.
Ja sam se odlucila za ovu varijantu skafandera,u obliku vrece za kolica. S obzirom da cemo nakon poroda nebitno za koliko vremenski izlaziti malo na zrak. Predobra stvar i ja bi je svima preporucila.
Goga i kod mene je tako😂 ja evo cekam 3. vadenje za 5min i onda gotovo napokon haha😅 ja sam isto dobila 3dcl vode sa secerom i cak sam to okej podnijela, samo mi se sad vrti malo jer sam vec gladna, a inace sam navikla jesti ujutro odmah😤
Goga i kod mene je tako😂 ja evo cekam 3. vadenje za 5min i onda gotovo napokon haha😅 ja sam isto dobila 3dcl vode sa secerom i cak sam to okej podnijela, samo mi se sad vrti malo jer sam vec gladna, a inace sam navikla jesti ujutro odmah😤
Ma joj Cima kupila sam ja jesti i ostavila u autu, crkla bi da mi mirise ispod nosa, a 🤣 ne snijem jesti🙈 nikad ovako nisam bila gladna hahaha. Još malo i ja gotova za danas... rezultati za dva dana, ako budu ok nece me zvati, pa se nadam da i neće 🧐
Evo mojih rez OGTT-:
0' 4.5
60' 5.0
120' 4.3
Nekako mi se to malo čini🙈
Sto sr tice medo odijelca,kad se sjetim jos one deke u kolicima, pa gore na kosari ona kao navlaka i roba ispod medo odjelca cist mu je dovoljno😅
Preslatke su vam stvari!
Grizli a di je slikica kolicaaaa?? 🥰
Cure ak ima koja med struke da mi pojasni ovo: pleurodynia lat dex susp
Naime pisala sam kak sam vodila mamu kod nas na hitnu, jucer smo ju odvezli doma s naredbom da danas ode svojoj dr i ona joj nasla nekakav sum dok ju je slusala, tlak u nebesima, poslala ju u bolnicu na dalje pretrage i sad cekamo, a dr joj u papirima napisala ovo kaj ja pokusavam izguglat al nis mi nije jasno bas 😔
Lavica i kod mene ti je tako nekako bilo, dobar ti je nalaz.
Ja danas idem kod doktorice neplanirano, poslala sam joj poruku da sam napipala dvije kvrgice na usnama pa mi je rekla da dodjem popodne da pogleda to..
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Goga ja sam pojela cim sam izasla😂 mislim da mi cak i ne bi bio toliki problem da mi nisu rekli da ne smijem jesti haha😁😎
Meni su nalazi gotovi za dva sata, znaci oko 12 bi trebali biti, ocekujem najgore, nadam se najboljem✌
Cima to sam iscitala na googleu al nju boli iza i evo sad me zove da je dobila neku terapiju al cekam da mi sad sestra slika kaj su joj tocno napisali jer mi mama to slovka pa ju nis ne skontam🙄
Hvala
Mala le,hvala. A kvrgice su vjerojatno ono o cem smo pisale pred koji dan. Cari trudnoće🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji