ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Red Fox
    21. Listopad 2019. 16:27

Juno sretno, nemoj misliti na najgori scenarij, dobar je znak da nije jako krvarenje i da si na vrijeme dosla. Drzi se ❤ mislimo na tebe

kl1v
    21. Listopad 2019. 16:34

BabyD bitno je da si u terminu i pod kontrolom. I da sve bude dobro. Zelim ti sto manje stresa. Nemoj se zamarati s necim sto ne mozes promijeniti. Uspori, odmaraj i psihicki se pripremaj! Bitna je beba. Da sve bude dobro. Bilo bi idealno da se brzo porodis ali sve to padne u drugi plan kad cujes prvi plac i na svojim rukama i prsima osjetis svoje sunce. 
    Juno tebi zelim da se situacija sredi cim cim prije. Jasno mi je da nisi spremna za bebu jos. Nisam ni ja a u 30.tt sam . S tim da nisam jos nista pripremila  🙈.  Drzi se, proci ce to. Pisi nam kako je i kako se osjecas. 

21. Listopad 2019. 16:35

Juno drz se! Pod kontrolom si sad i sve ce oni napravit da se to smiri! Saljem pozitivne vibre!

• Lala27
    21. Listopad 2019. 16:39

BabyD Nemoj se brinuti jer si u terminu, beba ima super kilažu. Mislile smo i ovih dana na tebe i spominjale te, a mislićemo i večeras, ti se javi kad stigneš i sa srećom ❤️

Juno A tebi želim da se sve smiri, ima ovdje par cura koje su bile na tokolizi, naše Goga i Iva su iskusne u tome. Samo polako i sve će biti dobro. Takođe i na tebe ćemo misliti ❤️

21. Listopad 2019. 16:51

Meninporodiljni pocinje 1.12. Onda ja do 5.1. moram donjeti r1 u hzzo? Te mi ulazi i isplsta u 12. mjesecu, odnosno placa za 11.?

• Sarita15
    21. Listopad 2019. 16:55

Juno saljem pozitivne vibre da izdrzite u komadu sto duze i da se sve smiri 🤗🤗

mrgud_zg
    21. Listopad 2019. 17:00

Juno drzi se 🤞 mislimo na tebe i saljemo pozitivne vibre 💪 javljaj nam vijesti

Simbalija
    21. Listopad 2019. 17:04

Juno drži se, samo pozitivno. U dobrim si rukama, na vrijeme si reagirala. Beba će biti super! 

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• thinkpink1
    21. Listopad 2019. 17:23

BabyD  bitno da je beba dobro i kilaza je super, tak da je sve ok!
    Juno najbitnije da si na vrijeme dosla i da su odmah odreagirali i krenuli s th. Mazi bušu i probaj ne slušat razno razne price na odjelu da te dodatno ne stresira... Sretno i javljaj nam se kad stignes. Drzi nam se i cuvajte nam se!❤🙏

MaRe
    21. Listopad 2019. 17:27

BabyD sretno...mislimo na tebe :) 
    Juno držim fige da se to sve smiri i bude sve ok...samo se probaj opustiti što više možeš i u sigurnim si rukama.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.