ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Red Fox
    21. Listopad 2019. 11:56

Hvala cure na informacijama 😊 ovak  i mogle svaki tjedan kaj kuhamo 😂 mislim da cu i ja jedan dan pilece batke i zabatke i uz to dinstani grasak i mrkva i pire 😋 mene je danas bilo strah stati na vagu jer smo za vikend bili u gostima i tolko sam se najela da me trbuh bolio 😆 frendica je napravila prefinu rolanu baklavu. Al na kraju sam imala manje kila nego u cetvrtak. Sad sam na +7 😄
    Mare i ja imam hrpu za peglanje, zlo mi je kad ju pogledam uopce 😂 a ovaj moj mali me bas jako udara u mjehur kad stojim tak da kad peglam moram svakih 10 minuta na wc. U planu mi je sad oprati robicu 🥰
    Jel netko od vas mozda kupovao becutan omeksivac? Gledala sam u dm-u al imaju samo kombinaciju deterdent+omeksivac, a znam da sam prije vidjela i samo omeksivac, u bijelom spremniku. Da ga nisu mozda povukli?

MaRe
    21. Listopad 2019. 11:57

Grizli tvoj barem vidi...moj ni ne vidi jer svaki put kad mu kažem da pogleda ovaj se umiri a dotad je kolo plesao unutra. Tako mi i kad uzmem mob da snimam...prije toga ko mali alien, nek sam upalila kameru mir  Zeza mali

Simbalija
    21. Listopad 2019. 12:04

Grizli

Jeste vi primjetile mozda da beba se umiri kad muzevi stave ruke na trbuhe vam? Meni beba luduje i mm brzo dodje kao da i on to osjeti i onda se beba umiri ko namjerno i ne zeli mrdnut dokle god on ima ruke na trbuhu. A dok samo gleda vidi da se mrda full.

Moja suprotno, bude na miru i onda poludi kad tata stavi rukicu na stomak :D

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

DeeSB
    21. Listopad 2019. 12:04

MaRe, Grizli tako je i kod nas...prosli tjedan je smizla svaki dan imala tulum, samo jednom sam uspjela nesto kratko snimiti. Cim muz stavi ruku ili upalim kameru na mobu mir...stavim snimanje i cekam, cekam...zaustavim snimku da obrisem opet tulum. Dok stavim opet snimanje naravno mir. 
    Sad je u nekom polozaju da se ni ne vidi na van al zato osjetim kako se igra s organima. 😂😂

L 💛

• Sarita15
    21. Listopad 2019. 12:09

Uuuu ideja za rucak za citav tjedan! Bar muza necu pilit sta da skuham jer ja ideju nikad nemam. Danas nona radi njoke i gulas pa sam u miru na kaucu odspavala. Nema do noninih njoka 🍽 
    Moj bebac lupa u smjeru di je muz. I kad je miran ja zovem muza njemu se odmah javi i lupa u smjeru od kud muzev glas dolazi. I stariji je tako u trbuhu reagirao najvise na svog tatu. I sad je tatina maza i sve ce on ko tata. Ocekujem slicnu situaciju
    Super za pregled i pravu veliku bebu :) 
    Ma te kile cure gledam vam po tjednima i po slikama pa super ste sve redom. Bebe moraju rast a vas svih nego u trbuscicima ima. Linije za pet

Lavica27
    21. Listopad 2019. 12:16

Ma Mikio ako si dosad dobila 4 kg, po meni maksimalno mozes jos tolko dobiti a to je nista. 
    Moj se isto umiri kad muz stavinruku al zato kad kcer krene plakat (urlat) hoce mi izac van iz trbuha😂

Red Fox
    21. Listopad 2019. 12:29

Lavica vec se sad brine za seku 😂 kak ja i muz uvijek spavamo jedan uz drugog, ko zlice 😂 ak sam ja naslonjena trbuhom na njegova leda bebac ga tak jako gura da ga nekad zna probuditi 😂 bas me neki dan pitao kak ja to uopce izdrzim 😂 moj je aktivan cijele dane i hvala mu na tome jer bi inace izludila ovak sam ja mirna cim se on javlja.

samojed
    21. Listopad 2019. 12:35

Cure prekrasni su vam stomacici, zamislite meni jutros situacije išla sam da vafim nalaze ugl stvarno svi mi kažu da mi nije stomak veliki da je malesam i tako a ja ušla da vafim nalaze kad kaže meni sestrica jesil to pred porod reko neee tek sam 6mj kaže ona au bit će ti krupna beba baš ti je veliki stomak baš sam se začudila to mi niko do sad nije rekao svi suprotno, još uz to kaže au pa koje si ovo godine djete pa gdje ćeš se ranije udat pa ti si premlada kaže što si se udala pa reko ne znam ja se izgubila haha kaze pa jesil se zaljubila pa reko logično jesam kaže a jesil se već odljubila reko nisamm kaže ima vremena odljubit ćeš se haha zamislite wtf a evo moj ''stomacic'' pa reci te Jel ko pred porod gledam vaše i stvarno ne spavam u grupu velikih stomacica il to ja samo tako mislim mada volim što veći stomak
    ]

samojed
    21. Listopad 2019. 12:36

Lala nisu mi rekli termin jer kao da nazovem ove sedmice nisu imali protokola baš ću sad da zovem za termin 😊
    Omerta sretna godišnjica ja sam sa svojim mužem u vezu posla sa svojih 16godina 😍

• Lala27
    21. Listopad 2019. 12:41

Mikio Super za uredan pregled, sretno i ostalim curama danas 😄 Da se nadovežem, moj malac ima pola kg više, nemam šećer, ali mi je zbog toga svakako zabranila slatko da jedem, bijeli hljeb i sokove, pridržavam se svega toga, pa ćemo vidjeti kako dalje napreduje, ali me sad malo brine, jela sam sve što mi se jelo, i ako se beba tako deblja, a nije od GD, mislite li da je to normalno? 🙈 Ne prepoznajem se, nikad do trudnoće nisam brinula za svaku sitnicu, a sad mi evo nije svejedno. S tim da je napredniji par dana od početka trudnoće, čak i onda dok sam imala mučnine i nisam jela, ne znam od čega je tad napredovao 😀 Tad nisam slatko nikako mogla, a inače baš volim slatkiše. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.