Kod ns vade iz vene secer uvijek i svi dobijemo tu tekucinu na ogtt. A sta se tehnicara tice mislim da nije ni on sam kriv jer evo neki gin dramu dizu oko 5.1, nekima je to ok nalaz samo za malo pripaziti, a nekima je fantasticno uredan. Koliko znam iz prsta nikad nije bas tako tocan kao iz vene.
Kod nas jednom kad ti izvade ogtt ne ponvljaju, ako te stave na GD dijetu onda samo znaju kod vecih vrijednosti traziti da se ide na profile u bolnicu, al se vise ne pije glukoza ta. Ma nije ni ta dijeta smak svijeta ako imas nekoga da te educira i slozi to kako spada.
Mikio super za pregled 🥰 meni sad tak sporo prolazi vrijeme, al sam isto neki dan skuzila da imam jos samo jedan pregled pa onda vec na te ceste preglede.
Imam pitanje vezano za doznake, jel moram bas isti dan nositi na hzzo? Mislila sam 25.10.uzeti kod doktorice, al bi tek 31.10. nosila na hzzo da usput obavim kad idem iz pregleda u bolnici. Jel mogu tak napraviti? I mislim da mi porodiljni pocinje oko 15.11., hocu trebati novu listu placa s posla ili vrijedi ono kaj sam donjela za komplikacije? Nisam se vracala na posao.
Omerta sretna vam godisnjica!
Mi smo skupa 16ak godina. Kcer ima 13. 14 g smo u braku... imamo stvarno bogatu povijest. Prosli smo svasta. Netko bi se 10x rastao ali mi nismo. Odnos sam po sebi je tezak jer nekad ne da mi on ide na zivce nego si i sama idem na zivce. Nekad je divno i bajno, nekad nije. To je zivot. Inace pamtim sve ko slon, datume, rockass,a ove god sam zaboravila na nasu godisnjicu 🙈🙈🙈 .
Pitao me za sta sam tako zabrinuta da sam zaboravila. Taj mj sam prelezala, posteljica se preklapala s uscem maternice...ja citala na dr google svasta i izbezumila se. Toliko smo cekali bebu...
I sinoc kaze maloj ajd pospremi to, pomozi mami, mama je trudna.
Nekad u rijecima i postupcima nadjes svu ljubav koji oni mozda ne izgovore. Ali znas da je tu... bit ce svega. Bitno je da se postujete i volite. On je moj oslonac i ja njegov. Bitno je da ste jedno uz drugo, i da prijateljstvo ne nestane. Volite se ❤
Ja bih samo jos nadodala na kliv da u vezi oboje vrijede jednako, da si ne smije ni Omerta ni nitko od nas dozvoliti da je kompromis samo s nase strane i da gledamo tog partnera kao da on zasluzuje vise. Kad nisi sretan to moras iskomunicurati sa svojom polovicom. Ako ae trpa pod tepih kad tad kulminira.
Mikiosuper za pregled 🥰 meni sad tak sporo prolazi vrijeme, al sam isto neki dan skuzila da imam jos samo jedan pregled pa onda vec na te ceste preglede.
Imam pitanje vezano za doznake, jel moram bas isti dan nositi na hzzo? Mislila sam 25.10.uzeti kod doktorice, al bi tek 31.10. nosila na hzzo da usput obavim kad idem iz pregleda u bolnici. Jel mogu tak napraviti? I mislim da mi porodiljni pocinje oko 15.11., hocu trebati novu listu placa s posla ili vrijedi ono kaj sam donjela za komplikacije? Nisam se vracala na posao.
Nemoras,doznake moras do 5.u mjesecu na HZZO odnijeti. Ne trebas novu listu placa, vrijedi ona s komplikacija :)
Mikio super za pregled,vidis da raste! A tvoja kilaza...bas si fit!
Thinkpink evo jos jedne koja je odgodila OGTT za sutra🙈🙈 Ja cu danas pileci file iz pecnice i dinstane mahune u vrhnju
.
Curke sretno na pregledima!!
Moj je sutra i baš sam jako nestrpljiva ovaj put.. jako me zanima koliko smo narasli, prošli put je bila malo velika pa me zanima je li još uvijek napredna ili je nešto krivo izračunala.
Osjećam se polako sve teže, još malo pa porodiljni jupiiiii
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Hej cure...trbuscici su vam divni 😍 i sretno na pregledima! Moj je u petak i ne mogu docekati, nadam se da ce mi raditi i UZV i da ce se smizla napokon pokazati jer kao i Grizli ni ja jos ne znam. 🤔 Necakinje svaki dan pitaju jel curica, ne znam vise sta bi djeci rekla...ni one mi ne vjeruju da ne znam😂
Ja nemam nekih tegoba, ali mislim da se beba opet okrenula pa je slabije osjetim. Taman kad se vec zabrinem udari da znam da je tu. Ne mogu uopce skuziti u kojem je polozaju.
Stala sam maloprije na vagu i pise +12 😣 Nadam se da ce se malo smanjiti brojka jer mi ne neki dan bio rodj pa sam svasta jela...do petka samo neke juhice i kuhano, ne smijem ni blizu pekare 😭
I evo i nasa fotkica 😊
L 💛
Hvala cure na prijedlozima 😍😍 danas ću kao i Red lazanje, ostale dane cu ostale prijedloge. Za sutra mi mirise vec juhica, bataci i zabataci 🙈 mikio cestitam na urednom pregledu.🌸
Mikio super pregled i baš te utješila doktorica haha :)
Pa ja danas nikako da se pokrenem...evo skoro podne a još nisam ručak pristavila xD Mi ćemo danas špagete,
Imam more za peglati a htjela sam kad to riješim ubacit bebinu robicu na pranje i sušenje pa da i to posložim al očito ništa od tog dns...bit će super ak opeglam ovo što trenutno imam
Evo i nas..nekad se ne mogu načuditi u ogledalu koliki je i kao da je svaki dan sve veeeći i veeećii
Mikio bravo za uredan pregled.
Kengu slazem se za ravnopravnost i kompromise ne moze uvijek jedan biti taj koji ce popustat. Kod nas doma nema musko zenskih poslova ni u firmi tako da smo po ravnopravnosti tu negdje. Doduse za nas postoje neke situacija u kojima on mora biti musko, a ja zensko, al rijetke su te situacije.
Kliv eee tocno to dovoljno je da kaze nesto i da shvatim da je to taj neki osjecaj prema meni, vise nego da mi 300 puta na dan kaze volim te.
DeeSB znaci u istom smo sosu. Ja sutra ima uzv opet pa se nadam da cemo saznat. A nadam se i da ce na ovom moc sve lijepo izmjeriti i reci mi koliko bebonja ima grama i dal je ona dimeznija trbuscica veceg tocna ili krivo mjerena neki dan. A najvise od svega se nadan da su protoci uredni i da nismo fulali kad su mi ukinuli heparin.
Jeste vi primjetile mozda da beba se umiri kad muzevi stave ruke na trbuhe vam? Meni beba luduje i mm brzo dodje kao da i on to osjeti i onda se beba umiri ko namjerno i ne zeli mrdnut dokle god on ima ruke na trbuhu. A dok samo gleda vidi da se mrda full.
Sortiraj odgovore
Najstariji