ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kl1v
    21. Listopad 2019. 18:09

Cure od kad se mogu podici doznake za 10.mj,? Zaboravila sam

samonezelje
    21. Listopad 2019. 18:20

Juno drzimo vam fige, bit ce garant sve ok, glavno da ste pod kontrolom! 
    BabyD i vama drzimo fige, beba vec spremna i velka, navijamo za vas! 

samonezelje
    21. Listopad 2019. 18:27

Mikio mi smo tu negdje, meni iduci pregled u bolnici iduci tjedan, naci u 31tt. Isto sam se zacudila jer su mi svi govorili da to ide tek iza 34-35 tt. Bas sam bila pitala vec jel zna netko kak izgleda taj prvi pregled u bolnici, al mi nije nitko nis napisao pa sam mislila da nije nijedna jos isla.. Pa koristim priliku pitat opet, kaj se sve radi tad? 

Gogaa_V
    21. Listopad 2019. 18:34

Samonezelje nisam sigurna ali predpostvaljam detaljni vaginalni  u.z, tokogram, ctg, mozda i detaljniji u.z bebe... nagadjam 🙈 Vjerovatno  jos neke nalaze krvi... ne znam šta bi vise. Javice se sigurno  neka od cura  koja se sjeća iz prethodne  trudnoce ☺️

DeeDee
    21. Listopad 2019. 18:43

Ojoj kako je to sve blizu, ja uopće nisam spremna, nadam se da će tečaj pomoći..
    Sretno Juno i BabyD, šaljem najpozitivnije vibre 💗

[/url

samonezelje
    21. Listopad 2019. 18:53

Tnx goga, tak nekak i ja mislim jer to pise na uputnici, al obzirom da je to uputnica za do kraja trudnoce, ne znam jel to sve na istom pregledu rade.
    Mikio ja sam u OB Zabok, tzv. Bračak.

Grizli
    21. Listopad 2019. 18:56

BabyD opaaa krece nam sezona poroda! Neka je samo beban dobro i da kad god budes imala porod da bude lagan i sto brze da prodje. Sa nestrpljenjem cu sad brojat dana do prve bebe u grupi. Nadam se da ce se otkucaji bebe snizit u normalnu.
    Juno a joj nadam se da ce terapija odraditi svoje i da si za koji dan doma na mirovanju, mazenju i pazenju od tvoje ekipe doma. Drzim fige da sve bude u redu i da izdrzite do sigurnih tjedana.

Angie1205
    21. Listopad 2019. 19:29

Juno i BabyD zelim vam svu srecu...javljajte se s novostima 🥰
    Netko je spomenuo da je od danas negdje akcija dj posteljine al ja to ne nalazim...koji duckas??

Omerta
    21. Listopad 2019. 19:31

BabyD, sretno, ako i krene ranije, bebica je sigurno vec spremna! 
    Juno, uff drzim fige da je "lazna uzbuna" i da sto dulje izdrzite 2u1.

Ova moja je danas bas aktivna.. i jos me k tome cijeli dan onako povremeno pika/probada nesto dolje desno, valjda ligamenti. Malo mi se i srce bilo uzlupalo i blago mantanje. Cari drugog tromjesecja! Trebalo bi provjerit opet KKS i vidjet jel hemoglobin jos pao..

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Red Fox
    21. Listopad 2019. 19:31

kl1v

Cure od kad se mogu podici doznake za 10.mj,? Zaboravila sam

Od 25.10. 
    Sto se tice pregleda u bolnici mislim da je to vecinom ctg i ultrazvuk prema potrebi, mozda samo prvi put kad dodete. Tak su mi bar frendice rekle. Mene bas zanima kaj ce meni reci s obzirom na to da vodim trudnocu u bolnici. Ja bi najradije ostala kod svog doktora.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani