Juno drzimo vam fige, bit ce garant sve ok, glavno da ste pod kontrolom!
BabyD i vama drzimo fige, beba vec spremna i velka, navijamo za vas!

Mikio mi smo tu negdje, meni iduci pregled u bolnici iduci tjedan, naci u 31tt. Isto sam se zacudila jer su mi svi govorili da to ide tek iza 34-35 tt. Bas sam bila pitala vec jel zna netko kak izgleda taj prvi pregled u bolnici, al mi nije nitko nis napisao pa sam mislila da nije nijedna jos isla.. Pa koristim priliku pitat opet, kaj se sve radi tad?

Samonezelje nisam sigurna ali predpostvaljam detaljni vaginalni u.z, tokogram, ctg, mozda i detaljniji u.z bebe... nagadjam 🙈 Vjerovatno jos neke nalaze krvi... ne znam šta bi vise. Javice se sigurno neka od cura koja se sjeća iz prethodne trudnoce ☺️

Ojoj kako je to sve blizu, ja uopće nisam spremna, nadam se da će tečaj pomoći..
Sretno Juno i BabyD, šaljem najpozitivnije vibre 💗

[/url
Tnx goga, tak nekak i ja mislim jer to pise na uputnici, al obzirom da je to uputnica za do kraja trudnoce, ne znam jel to sve na istom pregledu rade.
Mikio ja sam u OB Zabok, tzv. Bračak.

BabyD opaaa krece nam sezona poroda! Neka je samo beban dobro i da kad god budes imala porod da bude lagan i sto brze da prodje. Sa nestrpljenjem cu sad brojat dana do prve bebe u grupi. Nadam se da ce se otkucaji bebe snizit u normalnu.
Juno a joj nadam se da ce terapija odraditi svoje i da si za koji dan doma na mirovanju, mazenju i pazenju od tvoje ekipe doma. Drzim fige da sve bude u redu i da izdrzite do sigurnih tjedana.

Juno i BabyD zelim vam svu srecu...javljajte se s novostima 🥰
Netko je spomenuo da je od danas negdje akcija dj posteljine al ja to ne nalazim...koji duckas??

BabyD, sretno, ako i krene ranije, bebica je sigurno vec spremna!
Juno, uff drzim fige da je "lazna uzbuna" i da sto dulje izdrzite 2u1.
Ova moja je danas bas aktivna.. i jos me k tome cijeli dan onako povremeno pika/probada nesto dolje desno, valjda ligamenti. Malo mi se i srce bilo uzlupalo i blago mantanje. Cari drugog tromjesecja! Trebalo bi provjerit opet KKS i vidjet jel hemoglobin jos pao..

Be the change you wish to see in the world.. 💚
Cure od kad se mogu podici doznake za 10.mj,? Zaboravila sam
Od 25.10.
Sto se tice pregleda u bolnici mislim da je to vecinom ctg i ultrazvuk prema potrebi, mozda samo prvi put kad dodete. Tak su mi bar frendice rekle. Mene bas zanima kaj ce meni reci s obzirom na to da vodim trudnocu u bolnici. Ja bi najradije ostala kod svog doktora.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji