ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    21. Listopad 2019. 19:29

Juno i BabyD zelim vam svu srecu...javljajte se s novostima 🥰
    Netko je spomenuo da je od danas negdje akcija dj posteljine al ja to ne nalazim...koji duckas??

Omerta
    21. Listopad 2019. 19:31

BabyD, sretno, ako i krene ranije, bebica je sigurno vec spremna! 
    Juno, uff drzim fige da je "lazna uzbuna" i da sto dulje izdrzite 2u1.

Ova moja je danas bas aktivna.. i jos me k tome cijeli dan onako povremeno pika/probada nesto dolje desno, valjda ligamenti. Malo mi se i srce bilo uzlupalo i blago mantanje. Cari drugog tromjesecja! Trebalo bi provjerit opet KKS i vidjet jel hemoglobin jos pao..

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Red Fox
    21. Listopad 2019. 19:31

kl1v

Cure od kad se mogu podici doznake za 10.mj,? Zaboravila sam

Od 25.10. 
    Sto se tice pregleda u bolnici mislim da je to vecinom ctg i ultrazvuk prema potrebi, mozda samo prvi put kad dodete. Tak su mi bar frendice rekle. Mene bas zanima kaj ce meni reci s obzirom na to da vodim trudnocu u bolnici. Ja bi najradije ostala kod svog doktora.

Lavica27
    21. Listopad 2019. 19:40

Pa nemam me par sati i imam sto procitat! BabyD drago mi je da si se javila i ne brini,bebica je spremna!
    Juno sledila sam se... drzi se!!

Simbalija
    21. Listopad 2019. 19:45

Angie1205

Junoi BabyDzelim vam svu srecu…javljajte se s novostima 🥰
    Netko je spomenuo da je od danas negdje akcija dj posteljine al ja to ne nalazim…koji duckas??

Mislim da je Kaufland ako dobro pamtim :D

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Grizli
    21. Listopad 2019. 19:49

Angie kaufland ima akciju na robu i posteljinu za bebe. Doduse ja danas isla samo za to i nisam nasla al toliko sam brzo prosla kroz trgovinu da nme ne bi cudilo da nisam vidila.
    Jel ima koja da ju boli jajnik? Kad se se dizem sa stolice ili kreveta, cak i kad se okrecem u krevetu, i kad rukom pritisnem lagano desno u razini di bi bio jajnik desni osjetim bas bol. Ne znam koliko je neka od vas upoznata s tim tipom boli al mene podsjeca na to kad je jajnik mi bio bolan i povecan kod stimulacije. 

Angie1205
    21. Listopad 2019. 20:02

Tnx cure, ovdje kod nas je uvijek kaos u Kauflandu pa mi se i ne da ulazit al ak sutra budem bolje volje zaletit cu se.
    Danas ujutro sam zavrsila na hitnoj sa mamom, dobila inekciju al nije joj bas olaksalo. Uglavnom ko malo dijete je i stalno urlam na nju. Sad sam joj smiksala tabletu protiv bolova pa sat vremena cekamo da popije normica i nek izvoli ic spat!! 

DeeSB
    21. Listopad 2019. 20:09

BabyD sretno, u terminu si i bebica je velika i spremna tako da se pokusaj usmjeriti na to... 🤗
    Juno i tebi sretno da izdrzis sto duze u komadu, samo miruj i prati upute lijecnika!

L 💛

PetraB
    21. Listopad 2019. 20:33

Vecer zenske! Samo da se javim da je na uzv bilo sve ok. Cure su super i dalje. Dr veli da je bas zadovoljna kako napreduje sve i za sada je stvarno sve u redu. Sljedeci uzv je 04.11. i tada ce raditi anomaly scan. Danas je doletila dolje samo mene pogledat jer ju je cekao jedan carski i vec su i iz radjaone ju zvali pa je kao brzinski pogledala i izmjerila sve. No svejedno je imala vremena i pokazat nam curke opet (kcer je opet bila sa mnom 😊). 
    U petak mi je pregled u trudnickoj i nadam se da ce i to biti ok. A fetalnu ehokardiografiju radim 22.11. na rebru. 
    Eto idem se baciti na citanje zaostataka a do tada evo i slikice nas tri... 🤗🤗🤗
    Nadam se da je svima danas dan bio lijep kao moj. 

url=https://lilypie.com][/url

samonezelje
    21. Listopad 2019. 21:14

Petra super na lijepom pregledu!
    I ostalima isto!
    E da sjetila dam se da vam napisem da nikako ne preporucam Violeta baby detergent niti omeksivac.. To meni ima miris kad se opere ko pljesnivi tuht.. uzas. Uzela sam na kraju danas Nila baby koji mi ima supernjezni mirisek bas i svu robicu cu ponovno oprat s njom. I necu opce stavljat omeksivac neg malo octa. Vidla sam u NTL ducanu Becutan detergent, omeksivac i 2u1 detergent i omeksivac, tak da ocito jos postoji na trzistu..neka je pitala. Al to mi ima intenzivniji miris od Nile, bas po Becutan kremici..nije mi se bas dopalo. Zalim jedino kaj sam danas popeglala tu svu posteljinu a sad ajde jovo nanovo.. Bar nisam robicu svu opeglala.jeej..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.