BabyD Nemoj se brinuti jer si u terminu, beba ima super kilažu. Mislile smo i ovih dana na tebe i spominjale te, a mislićemo i večeras, ti se javi kad stigneš i sa srećom ❤️
Juno A tebi želim da se sve smiri, ima ovdje par cura koje su bile na tokolizi, naše Goga i Iva su iskusne u tome. Samo polako i sve će biti dobro. Takođe i na tebe ćemo misliti ❤️
Meninporodiljni pocinje 1.12. Onda ja do 5.1. moram donjeti r1 u hzzo? Te mi ulazi i isplsta u 12. mjesecu, odnosno placa za 11.?
Juno saljem pozitivne vibre da izdrzite u komadu sto duze i da se sve smiri 🤗🤗
Juno drzi se 🤞 mislimo na tebe i saljemo pozitivne vibre 💪 javljaj nam vijesti

Juno drži se, samo pozitivno. U dobrim si rukama, na vrijeme si reagirala. Beba će biti super!
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
BabyD bitno da je beba dobro i kilaza je super, tak da je sve ok!
Juno najbitnije da si na vrijeme dosla i da su odmah odreagirali i krenuli s th. Mazi bušu i probaj ne slušat razno razne price na odjelu da te dodatno ne stresira... Sretno i javljaj nam se kad stignes. Drzi nam se i cuvajte nam se!❤🙏

BabyD sretno...mislimo na tebe :)
Juno držim fige da se to sve smiri i bude sve ok...samo se probaj opustiti što više možeš i u sigurnim si rukama.

Juno, drži se!
Bitno je da si pod kontrolom. Pokušaj se smiriti, misliti pozitivno, odmaraj.
BabyD jos malo i prva bebica u grupi, a u terminu si što je najvažnije. Sretno, bit će sve ok! Sve ti saljemo pozitivne vibre, javljaj nam se 🌸❤
Juno malo je šokantno za nas kad se desi krvarenje pogotovo u visim tjednima, ali neka te ne obeshrabri jer je vjerovatno sa bebom sve ok. Posteljica zna izazvati krvarenja u bilo kom mjesecu t. Kad sam ja krvarila baš obilno, naglasili su mi da mogu očekivati jos koji put do kraja t... za sad se nije ponavljalo. Isto sam imala jake bolove kao menstrulne do bolnice, i dok sam lezala, pa cak i koji dan kući, ali je dobar znak bio jer je krvarenje ubrzo stalo.
Kad sam lezala u bolnici sad zadnji put dosla je zena isto tako zbog krvarenja u visim tjednima, sanirali su to i izašla je prije mene. Mislim da će sve biti ok i da se neces dalje otvarati uz adekvatnu terapiju i praćenje, a ako se slučajno i desi da dodje beba ranije bilo bi sve ok uz pomoc dr. Još 2 tjedna si u 7 mjesecu, a ima puno beba rodjenih, živih, zdravih i tad. Samo vjeruj u najpozitivniji mogući ishod šta god da te ocekivalo. Javljaj nam se, uz tebe smo! ❤❤

BabyD wow ti si u terminu, kako je vrijeme proletilo! 🤞 i tebi i Juno da sve bude u redu. Svi mislimo na vas ❤

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji