Juno, drži se!
Bitno je da si pod kontrolom. Pokušaj se smiriti, misliti pozitivno, odmaraj.
BabyD jos malo i prva bebica u grupi, a u terminu si što je najvažnije. Sretno, bit će sve ok! Sve ti saljemo pozitivne vibre, javljaj nam se 🌸❤
Juno malo je šokantno za nas kad se desi krvarenje pogotovo u visim tjednima, ali neka te ne obeshrabri jer je vjerovatno sa bebom sve ok. Posteljica zna izazvati krvarenja u bilo kom mjesecu t. Kad sam ja krvarila baš obilno, naglasili su mi da mogu očekivati jos koji put do kraja t... za sad se nije ponavljalo. Isto sam imala jake bolove kao menstrulne do bolnice, i dok sam lezala, pa cak i koji dan kući, ali je dobar znak bio jer je krvarenje ubrzo stalo.
Kad sam lezala u bolnici sad zadnji put dosla je zena isto tako zbog krvarenja u visim tjednima, sanirali su to i izašla je prije mene. Mislim da će sve biti ok i da se neces dalje otvarati uz adekvatnu terapiju i praćenje, a ako se slučajno i desi da dodje beba ranije bilo bi sve ok uz pomoc dr. Još 2 tjedna si u 7 mjesecu, a ima puno beba rodjenih, živih, zdravih i tad. Samo vjeruj u najpozitivniji mogući ishod šta god da te ocekivalo. Javljaj nam se, uz tebe smo! ❤❤
BabyD wow ti si u terminu, kako je vrijeme proletilo! 🤞 i tebi i Juno da sve bude u redu. Svi mislimo na vas ❤
Juno drzimo vam fige, bit ce garant sve ok, glavno da ste pod kontrolom!
BabyD i vama drzimo fige, beba vec spremna i velka, navijamo za vas!
Mikio mi smo tu negdje, meni iduci pregled u bolnici iduci tjedan, naci u 31tt. Isto sam se zacudila jer su mi svi govorili da to ide tek iza 34-35 tt. Bas sam bila pitala vec jel zna netko kak izgleda taj prvi pregled u bolnici, al mi nije nitko nis napisao pa sam mislila da nije nijedna jos isla.. Pa koristim priliku pitat opet, kaj se sve radi tad?
Samonezelje nisam sigurna ali predpostvaljam detaljni vaginalni u.z, tokogram, ctg, mozda i detaljniji u.z bebe... nagadjam 🙈 Vjerovatno jos neke nalaze krvi... ne znam šta bi vise. Javice se sigurno neka od cura koja se sjeća iz prethodne trudnoce ☺️
Ojoj kako je to sve blizu, ja uopće nisam spremna, nadam se da će tečaj pomoći..
Sretno Juno i BabyD, šaljem najpozitivnije vibre 💗
[/url
Tnx goga, tak nekak i ja mislim jer to pise na uputnici, al obzirom da je to uputnica za do kraja trudnoce, ne znam jel to sve na istom pregledu rade.
Mikio ja sam u OB Zabok, tzv. Bračak.
BabyD opaaa krece nam sezona poroda! Neka je samo beban dobro i da kad god budes imala porod da bude lagan i sto brze da prodje. Sa nestrpljenjem cu sad brojat dana do prve bebe u grupi. Nadam se da ce se otkucaji bebe snizit u normalnu.
Juno a joj nadam se da ce terapija odraditi svoje i da si za koji dan doma na mirovanju, mazenju i pazenju od tvoje ekipe doma. Drzim fige da sve bude u redu i da izdrzite do sigurnih tjedana.
Sortiraj odgovore
Najstariji