ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lala27
    21. Listopad 2019. 12:43

I sad se sjetih, Iva sanjala sam da si napravila neku novu grupu i više niko ne piše ovdje, a ja ne mogu naći tu novu, pa sam se u snu ubila tražeći vas 😂😂

C1M4
    21. Listopad 2019. 12:45

I moj mali bas reagira na svog tatu😇 u pocetku kad se poceo osjetiti preko trbuha, svi su ga osjetili jedino mm kad bi stavio ruku, on bi prestao i kad bi ga pokusala snimiti, isto bi prestao haha, ali sad je to vec "ljubav velika" izmedu njih dvojice haha😁 malac je u stanju mirovat cijeli daaan dok mm ne dode s posla i dok ne stavi ruku na busu dok mu ne krene pricat😇 a po noci se mm i ja isto uvijek stisnemo jedno uz drugo i ako mi je trbuh okrenut prema njemu, mali ako osjeti njegovu toplinu bas nabija unutra kao da hoce njemu haha i vec sam mm-u zabranila da mi preko noci stavlja ruku na trbuh jer mali poludi haha, samo udara po duzini njegove ruke😁
    Ja mislim da cu prekosutra ili u cetvrtak na OGTT, da i to rijesim pa sto bude bude haha

• Margarita_46
    21. Listopad 2019. 12:56

Ovo je moj "trbušćić" 

• Margarita_46
    21. Listopad 2019. 12:58

Pobjeglo mi, isprike na tako velikoj slici 

samonezelje
    21. Listopad 2019. 14:28

Bok, evo i moje buse kak sam obecala jucer.. 

samonezelje
    21. Listopad 2019. 14:57

Sad tek vidim kolki smooo! A jos 2 mj..
    Sutra zovem da se narucim u TA na prvi pregled. Danas ja imam pranje susenje i peglanje, a cini mi se peglanja bude cijeli tjedan jer me ledja satru nakon 20 min.. uspjela sam opeglat i oprat svu posteljinu, rucnike i tetrice, i par komada robice, ostalu robicu cu peglucat dan po dan malo jer em je pimplavo to tak malo, em je valjda najtopliji dan ove jeseni.. Mi kuhali danas spagete bolonjez. Ostalo mi dosta bolonjeza pa cu napunit sutra tikvice i zapeci u rolu. 
    Nama je u subotu 6.god braka, a sve zajedno oko 10 godina veze. Prosli smo sve od navedenog u tih 10 god i sad smo si najbolji do sad. Mislim to ne znaci da zivimo u savrsenoj idili i slaganju, nego i to kad se porjeckamo ima smisla i dogadja se s respektom i bas vidim da je ljubav evoluirala u nesto sto ne treba rijecima posebno govoriti. 
    O svojoj vađiđi bolje ne ni pisat jer je meni tolko odurno na dodir da necu ni pogledat u spigl, niti da mi mm veli kak je.. upalila mi se ta žlijezda s jedne strane i cak mi je gnojno islo van ko cir. Oduzela sam se bila, sad osjetim da splasnjava.

21. Listopad 2019. 15:03

Bok cure evo i nas nakon nekog vremena .. nisam se javljala jer smo imali malih problema ... posto smo j 37-om tjednu idemo svaki drugi dan na ctg beba ima visoke otkucaje i veceras se moramo javiti u bolnicu na ctg i znat cemo sto i kako dalje .: jedino me tjesi da smo u terminu beba ima 3170 tako da ako nedaj boze dode do carskog zbog otkucaja imamo tezinu dobru i razvijena pluca . nadam se da je kod vas sve u redu ! 💙 

ivikii
    21. Listopad 2019. 15:38

Omerta sretna godisnjica✨ 
    I moja bebica se umiri cim se muz ili kamera priblize😂 
    BabyD pa ti si u terminu😍 ako te i porode beba ce biti dobro a to je najbitnije. Joj drzim vam fige🤞🤞🤗❤❤❤
    A ja sam u lezecem polozaju nakon sta sam se preeejela🐷 mi smo danas piletina i povrce iz pecnice(cvjetaca,batat,krompir,paprike,prokulice) sa ajvarom naravno jer ga se zadnjih dana ne mogu zasitit. 
    I u zadnjih tjedan dana smo bili na tri rodendana i jedno obiteljsko okupljanje, trebam li rec da bjezim od vage. Al do sljedeceg tjedna samo lagano i juhice, tjesim se ja😅🐷 
    Iiii sve drugo sam zaboravila🤷‍♀️

21. Listopad 2019. 15:44

Jedino me strah indukcije s obzirom da sam skroz zatvorena .. radije bi na carski 💆🏼‍♀️ nego da me pate ko zna koliko otvaranjem na dripu i “nasilnim porodom” 
    uzasno me strah 

mrgud_zg
    21. Listopad 2019. 15:47

Ja se pridruzujem klubu u kojem se bebe smire kad dode mm. Ja se zezam da ga se vec boji 😂. On je doslovno 2-3 puta ukupno osjetio. A mali se i smiri kad ga hocu snimat. Ali moj mm u drugu ruku stvarnoni ne pokusava. On se stvarno veseli bebacu i ful smo to htjeli, al kaze da se osjeca glupo kad razgovara s trbuhom tako da je odustao. 
    BabyD ti si u terminu, ajme prva beba dolazi, wow. Nadam se da je sve drugo ok i da ste sve rijesili 🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.