Red Fox Bekutan nisu povukli jer sam ja uzela oba ( plavi i bijeli )
Baby D ne trebas brinut oko toga koliko sam shvatila dokle ultrazvuk pokazuje dobro srce i sve zile nije to nesto opet strasno.
Danas na pregledu u hodniku beba divlja u trbuhu (mislila sam da ce se prosetat po hodniku kako me lupala) onda sam isla na CTG i nema nista beba zaspala 😂😂
Pa me medicinske lupaju po trbuhu pa pokusaju probudit ali ne ide na tatu spava ko Medo 😂😂😂
Ultrazvuk je skroz uredu plodne vode taman, usce zatvoreno i beba ima tocno 3 kg 😎😎
Za 2 tjedna novi pregled tj. 4.11
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Ja bih samo jos nadodala na kliv da u vezi oboje vrijede jednako, da si ne smije niOmerta ni nitko od nas dozvoliti da je kompromis samo s nase strane i da gledamo tog partnera kao da on zasluzuje vise. Kad nisi sretan to moras iskomunicurati sa svojom polovicom. Ako ae trpa pod tepih kad tad kulminira.
Slazem se Kengurice. U potpunosti!!
BabyDajme pa ti si u terminu.🤩
Držim fige da sve bude okej, da izdržite još malo.
I ako te porode, sve će biti u redu, to je već lijepa i super beba🤩
Ajme šaljem ti puno pozitivnih misli i zagrljaja, to ti sada treba!
Javi obavezno!! Svi smo uz tebe! ❤
Beba je okej koliko kuzim
posteljica je 1.stupanj kalcifikacije i ctg je visok odnosno tahikardican . otkucaji mu idu od 165-190
vidjet cemo veceras sve .. torba je spremna
kofer za rodiliste ako bude trebao muz ce naknadno donijet ..
Babyd pa tocno sam se najezila kad sam vidjela da si u terminu😍 znaci mozemo ocekivati prvu bebicu uskoro😋 i vjerujem da ce biti sve okej, bitno je da te nadziru redovno😁
Jedino me strah indukcije s obzirom da sam skroz zatvorena .. radije bi na carski 💆🏼♀️ nego da me pate ko zna koliko otvaranjem na dripu i “nasilnim porodom”
uzasno me strah
Mene su isti čas hospitalizirali kad mi je beba imala visoke otkucaje. Ja vjerujem da mi je to bilo od neljecenog gestacijskog dijabetesa.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Reserved hvala, budem u muller skoknula, mozda tam ima.
BabyD vazno je samo da si pod kontrolom, da je beba dobro, kilaza je super, tak da kak bude bude. Nemoj nis zamisljati unaprijed samo se stresiras bezveze. Sretno i javljaj nam se kad stignes 🤞
Ooo cure pa vi ste neke vec pri kraju Drzite se!
Evo mene od doka... sve je ok, maleni ima 1080 g, okrenut na zadak i pokrivao si rukama lice tako da ga doktor nije mogao uslikati. Ja sam jos uvijek na +4 kg i sve je ok.
BabyD to je vec terminska beba. Moj mali je roden sa 37 tt tocno. Na carski. Ne boj se bit ce to sve u redu pogotovo sto si pod kontrolama 🤗🤗🥰
Cure moje. kod mene loše vijesti. prokrvarila malo uz jaki pritissak dolje i odmah se spremila na odjel. otvorila se jedan prst.krvarenje malo sa sluzi iz cerviksa. doktorica nezna zašto. malo se posteljica spustila pa je s kontrakcijom izazvala krvarrwnje ili je zbog naglog otvaranja. tu sam bila u srijedu na profilima i bilo sve ok. sad je tokoliza. normabel. ormidol. već sam dobila i prvu injekciju dexametazona za razvoj bebinih pluća. imam dosta jake menga bolove koje prije nisam imala.nisam spremna još bebicu držati u naručju iako znate da sam već odavno sve kupila oprala i složila. 😥javim se s novostima.
Sortiraj odgovore
Najstariji