ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    21. Listopad 2019. 08:41

*8 godina

Red Fox
    21. Listopad 2019. 08:45

Dobro jutro svima i sretno na pregledima 😊 kasnim malo, svima su vam trbusi prekrasni tako razliciti. Meni se cini da moj nije tak velik, al isto me zena jedna pitala jel su blizanci 🤭
    Omerta sretna vam godisnjica, a kaj se tice rtg-a ne trrbas se brinuti ak si bila u blizini, bitno je samo da ne slikas nesto. Moja sestra je radila u bolnici trudna jako usko vezano uz rtg al nije isla bas tamo di se snimalo. Tak da nemas brige 😊
    Sto se tice posteljina, mi smo u ducanu Bebe nova uzeli ogradicu u kompletu sa jastucnicom i navlakom za poplun za nekih 250 kuna. Jastuk sam kupila onaj kosi, a poplun nisam jer sam uzela vrecu za spavanje. Bas posteljinu sam mislila tek kasnije, tipa sa 2 godine, u svakom slucaju sad ne bum uzimala.
    Meni inace ujutro bude super, a do navecer se osjecam ko kit 🐳 nekak me predvecer pocne boliti i zdjelica i trbuh i osjetim pritisak na mjehur, a ujutro kad se probudim bude sve ok 😂 doduse za vikend smo malo pretjerali sa gostima i druzenjima tak da se danas pesonja i ja ne micemo s kauca 😊 cekam danas i ethereal paket 🥰 tako da mi je super dan vec sad

Lavica27
    21. Listopad 2019. 09:00

LoSa iskreno ni ja nisam pametna po pitanju posteljine a drugo mi je... S prvom smo jastuk onaj skroz tanki tamo iza godine i pol poceli koristiti jer bebe tek kad se rodi treba s boka na bok premjestati i kao podbociti s necim (mi smo sa zarolanom dekicom). I nagib je trebalo raditi pa smo isto zarolanu dekicu ispod madraca stavljali kad je na ledjima. S poplunom nismp pokrivali,rodjena je krajem travnja,samo s dekicom. A moja kolijevka je 60×80 i nemam tak mali poplun🙈 Eto nemam pojma...
    Omerta sretna godisnjica!

• Sarita15
    21. Listopad 2019. 09:09

Jutreko cure. Sretno danas trojki na pregledima. 
    LoSa ja sam kupila malom poplon u Lidlu i usput i navlaku i kasnije sam skuzila da navlake iz drugih ducana Bubamare Beba centra isto pasu. Poplon izgleda mozda tanko ali je super topao i dovoljan jer mi grijemo pa nije nekih hladnoca. Jastuk sam dobila sa njim al ga nismo koristili. Sad ima pravi jastuk. Moj nije htio u vrecu.

• Nita9999
    21. Listopad 2019. 09:56

jutro, curke! 
    Sretno na pregledima! 
    Ja cekam jos jedno vađenje krvi na OGTT, ali već vidim u kojem smjeru to ide jer je natašte bio 5.2...
     treba se najest sad do očitanja nalaza i onda mir ( šalim se, naravno)....
    samo me zanima kome je utvrđen GD, treba li se ponovno kada piti ova predivna tekućina?

• Margarita_46
    21. Listopad 2019. 10:00

Jutro svima i sretno na pregledima!  Moj je tek u petak i nikako ga dočekati. Ja još čekam da mi se moj malac javi Doduše, možda se već javio ali kako imam posteljicu sprijeda nisam ništa još osjetila. A od nabavke ni n nismo još obavili, još smo u fazi gledanja makar bi uskoro pomalo počela i kupovati... Inače do unedogled mogu gledati.

Damnarexx 🌺
    21. Listopad 2019. 10:00

Jutro cure 🙂
    Omertha sretna godisnjica! 
    Nama je 3. Za 15tak dana 🥰🥰
    Evo mene, javljam se sa OGTTa. Obavila sam drugo vadjenje, i cekam trece za sat vremena.
    Za onu tekucinu sam se pripremila da ce bit ooogavno, pa na kraju nije bilo toliko strasno 😃 tipa, kao da su stavili sok za razrjedjivanje u casicu od 0.2 i mrvicu vode. Cak je bilo malo i kiselkasto, to me spasilo da lakse popijem.
    Optimisticna sam za rezultate🤞🤞🤞

Damnarexx 🌺
    21. Listopad 2019. 10:01

Nita9999

jutro, curke!
    Sretno na pregledima!
    Ja cekam jos jedno vađenje krvi na OGTT, ali već vidim u kojem smjeru to ide jer je natašte bio 5.2…
    treba se najest sad do očitanja nalaza i onda mir ( šalim se, naravno)….
    samo me zanima kome je utvrđen GD, treba li se ponovno kada piti ova predivna tekućina?

Meni nisu rekli vrijednost prvog vadjenja 🥺

• Nita9999
    21. Listopad 2019. 10:11

damnarexx

Nita9999

jutro, curke!
    Sretno na pregledima!
    Ja cekam jos jedno vađenje krvi na OGTT, ali već vidim u kojem smjeru to ide jer je natašte bio 5.2…
    treba se najest sad do očitanja nalaza i onda mir ( šalim se, naravno)….

Meni nisu rekli vrijednost prvog vadjenja 🥺

ja sam vidjela posto je prvo vađenje bilo iz prsta i pred nosom mi bio rezultat. 

jos kazem kao ajoj, nece valjat, a tehnicar na to ma zasto ne bi valjalo, kao nije granica 5.1
    Mislim da bi se ljudi trebali malo educirati oko onog sto rade

C1M4
    21. Listopad 2019. 10:13

Ja bi trebala na OGTT za koji dan i vec znam da ce biti uzasni rezultati pa sve kao odgadam, ali dobro😅 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.