Lavice pa jesi ih pokusala uzimati oralno?😊 ja sam se preporodila bez tih ulozaka iscjetka haha, ali dobro, ja nemam ni nuspojave uzimanja oralno pa ono😁 ulozak imam eventualno ako mi je ovako pojacan iscjedak, ali nema vise muke svaki dan s njima😂
Omerta samo cu ti napisati da smo mm i ja 13 i pol godina zajedno sto veze sto braka i nije uvijek bajno i sjajno, al najvaznije mi je da one dane kad si nismo najbolji se postujemo do kraja. Bilo je perioda kad smo oboje sumnjali u nas, al prozvakali smo to i shvatili da jedan bez drugoga nismo takvi kakvi jesmo, a da nam se oboje svidja biti takvi. Prije smo znali svaki svoje tupiti i ne pristajat na kompromise, al s vremenom posebno zadnjih 2-3 godine smo na svasta se naviknuli. Tako da ne zamjeraj ni sebi ni njemu ako niste uvijek extra si, jedan drugoga zeljni ili osjetis da ste prijatelji al nista visa ili si jednostavno idete na zivce. Ja bi se usudila rec da svatko nakon nekoliko godina dozivi te padove i ako ih prezivi onda znaci da to postoji istinsko postovanje i ljubav. Ja ne vjerujem u ono da ljubav s godinama nestane ako je prava, ona samo promjeni oblik. Naravno da ga ne volim istim nacinom kao prvi dan, rekla sam mm bas neki dan da kad se beba rodi da imam osjecaj da ce se moja ljubav prema njemu promjeniti, ne mislim na to da ce biti manja, nego bas naprotiv da cu ga voljet jos vise i poštivat jer cemo imati nesto samo nase i isti centar svijeta. Ostao je sokiran jer kao sve mame zanemare muzeve kad rode. Pa sam mu rekla da ce mozda past u drugi plan al da ne misli da ga ja manje volim nego ce beba biti netko tko me vise tada treba, al da cu ja njega treba vise nego ikad prije. Od onda je tako njezan i bas posebno pazljiv zadnjih dana, valjda se osvijestio u potpunosti sto znaci rijec obitelj i da je ce on morat biti onaj jaci stup obitelji.
Ja ću morat pojacati mg na dvaput dnevno...tak me od jučer nešto boli al ne znam ni sama sta bi to bilo..ispod trbuha s obje strane al jače s lijeve (mozda se bol iz prepona siri)..jutros sam jedva do wc-a otišla.
Omerta sretna godišnjica :) Bitno da gurate dalje..i mi imamo dana kad se ne podnosimo al to prođe..sve je za ljude 😁 I nek je napokon ova nasla nekog sad ce valjda biti mir..čut ćemo.
Grizli ne znam zasto, ali bas su mi zasuzile oci na ovo sve, jako lijepo😇😁
Omerta sretna vam godisnjica braka😁 nama je eto prekjucer bila 6. godisnjica veze pa se mm nije ni sjetio, ali nema veze, tjesim se da tko vise broji😂 i slazem se da svugdje ima uspona i padova i ljubav ne moze biti s godinama ista, vazno je da se postujete i onda kad ste si najgori i da ste vi sretni takvi kakvi jeste jedno s drugim🤗 a za ovu "frendicu" se nadam da je to gotova prica i da ce sada ici na bolje po pitanju nje😁
Grizli ❤ hvala! To sto si rekla me sad podsjetilo na onih "5 stadija/faza veze". https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=magazin&id=924419
http://eatlovesleep.hr/5-faza-svake-dugorocne-veze/
A za tvog muza.. stvarno si mu to divno objasnila i drago mi je da te razumije, da nije jedan od onih "ugrozenih".
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Dobro jutro svima! Sretno na pregledima ako koga ima danas!
Omerta sretna vam godisnjica braka.. neka vas ruzni oblaci zaobiđu a sunce zasja. nista se ne brini sve svoje uspone i padove i bit ce sve dobro ❤️😘🎉🎉🎉
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Sve svoje uspone i padove ima*
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Omerta ja sam bas isla racunati koliko je meni i muzu bas veze i zapravo smo sad u 7. -oj godini. Za mjesec dana punimo 8. Nisam primjetila da je više ili manje krizna od drugih, samo je bila turbulentnija jer smo se preselili i stiže beba. Ja sam prije njega imala jednu duguuu vezu i ono sto je bivše, bivše je s razlogom tako da ne misli o njegovoj bivšoj nit o životu prije tebe. Svi imamo neku "prtljagu" od prije... tešku ili lakšu.
Cur
Jel koja zna gdje da kupim popluncic i jastuk za kinderbet? Svugdje vidim samo posteljinu za kupiti ali ne i set za krevetic. I dali uopce trebam poplun ako ce msli spavati u vreci (ako bude htio naravno)? Temperaturu u sobi mogu sama regulirat kako hocu jer smo u kuci pa ne ovisimo o paljenju toplane i sl. tako da ne ocekujem hladnoce.
Hvala cure!!
C1M4, sretno i vama!! I kod nas je jos uvijek veza iliti izvanbracna zajednica u pitanju, jos nije postavio "ono bitno pitanje"! S obzirom da iza sebe ima jedan "LasVegaški" brak i jedne zaruke, ocito mu se ne zuri, valjda cu i ja doc na svoje kad bude pravi trenutak.
E zaboravih napisati, prosli tjedan je nabio nogom u vrata od auta, tj.taxija (ne bih objasnjavala kako i zasto haha) pa ozljedio i tako vec s*ebano desno koljeno. S obzirom da jos nema rijeseno nase zdravstveno, u petak smo isli u Avivu kod fizijatra na procjenu, a nakon toga u traumatolosku i tamo proveli par sati.. isao je na slikanje i konzultacije i na kraju dobio neku longetu/gips koju ce mu za nekih tj dana mozda zamjenit sa ortozom. Svojevremeno bi trebao i na operaciju da rijesi te probleme koje ima jednom za svagda. Uglavnom, nisam isla sa njim na taj rendgen, sam je odhopsao na stakama, logicno posto sam trudnica svi su me tjerali sto dalje od tog hodnika iako je to sve poprilicno blizu, tj.cekaona lijevo za ambulantu, a rendgen u hodniku desno.. na kraju kad smo bili gotovi isla sam mu tamo na salter po cd i opet dobila opomenu da sto se ja trudnica tamo motam iako je bilo ful kratko. Naravno da me odma frka ulovila i razmisljala sam o posljedica tog mozebitnog zracenja. Guglanje me razuvjerilo, tj uvjerilo da nebi trebao biti problem, al me zanima ako je koja bila u slicnoj situaciji..
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Grizli predivno si to napisala. Bas me nekako dotaklo.
Losa i nama ce za 2mj biti godina veze. :)
Sortiraj odgovore
Najstariji