ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lorija
    21. Listopad 2019. 06:14

Jutrooo.
    Preslatki su vam cure svima trbuscici, zaista je svaka posebna i razlicita kao i bebe sto budu 😊 
    Sretnoo danas svima na pregledima. 😊
    Ja od 5h budna 😕 

lorija
    21. Listopad 2019. 06:16

PREGLEDI

21.10.- mikio
    21.10.- Reserved123
    21.10.- PetraB
    22.10.- Simbalija
    22.10.- Goga_V
    22.10.- Grizli
    22.10.- njurko
    23.10.- Nita9999
    23.10.- piba7
    23.10.- annika
    23.10.- Flower
    24.10.- Thinkpink1
    24.10.- Zarica
    25.10.- Damnarexx
    25.10.- PetraB
    25.10.- DeeSB
    25.10.- iva4
    28.10.- Sarita15
    29.10.- mrgud_zg
    30.10.- Dalindas
    30.10.- mala.le.90
    30.10.- valentina
    30.10.- kl1v
    31.10.- Tockica37
    31.10.- DeeDee
    31.10.- Angie1205
    31.10.- Red Fox
    31.10- ena10
    01.11.- Lala27
    04.11.- C1M4
    04.11.- Lavica27
    07.11.- Tonkica1
    08.11.- Angelly
    12.11.- MaRe
    12.11.- Grizli
    12.11.- lorija
    12.11.- Juno
    13.11.- LoBi
    13.11.- Lunica

• lucille9
    21. Listopad 2019. 07:13

Jutro cure! Sretno svima na pregledu!

Lunica, meni je super Mg direct od plive (u prašku), uzimam ga 2xna dan od 375mg.

Brijem se isto 'na slijepo'. Moja je sva tamne boje, onak ljubičasta. To je sve normalno radi venske staze, isto kao i hemići. Ukoliko nema temperature i stidna usna nije bolna nema razloga za brigu.

MaRe
    21. Listopad 2019. 07:22

Dobro jutro svima i sretno danas :)
    Noćas sam se napokon naspavala,zalegla vec oko 9 i cak ni na wc nisam išla 🙂 Malac se probudio oko 3 kad inače idem na wc,samo sam sacekala da se umiri i nastavila dalje spavati. Kak mi je dosadno počela sam malo Jesenske čitati...bolje da nisam 😬 Tamo je baby boom,jedno 5 ih jucer rađalo...i kad pročitam kako su se sirote napatile već mi muka..šta ce bit kad kod nas krene pa vi sve ispred mene krenete pisat iskustva 😬

Omerta
    21. Listopad 2019. 07:23

Jutro! 
    Koliko pregleda ovaj tjedan, sretno svima!!! A trbusi su vam preslatki, stvarno svaki poseban na svoj nacin! Evo mog od proslog tjedna: https://photos.app.goo.gl/yhTyavWH4NxLtRvN6

Sad ce past jedan monolog..
    Nama je jucer bila 6. godisnjica veze.. sto ono kazu, kad se prodje 7. dobro je? Njemu je ova prosla bila najduza, trajala 6 i pol pa eto jos malo, ha? Bome kad odvrtim unazad stvarno svasta smo prosli, uspona i padova, ne znam da li smo toliko "izdrzali" zbog nas samih ili zbog kcerkice. Nazalost nekad se zamislim i krenem usporedjivati sa tom njegovom bivsom pa si mislim, sto bas nije zdravo, kako joj nisam ni necu nikad bit do koljena i da nas dvoje prekinemo mozda nebi ni trepnuo, a za nju je kad ga je odlucila ostavit bio spreman "planine pomaknut" i promjenit sve i svasta samo da mu se vrati. Opet, koliko god se u nekim trenucima ne mozemo smislit (dobro pa to kratko traje), ja stvarno nikog drugog ne mogu zamislit pored sebe. Najgore je ako sve prodje u neku rutinu, bez strasti i pravilne komunikacije nista. Na ovom drugom zna jos nekad zastekat, al jbg nije nikome uvijek sve bajno (tjesim se). Ako smo toliko dogurali, valjda to sve skupa i ima nekog smisla, samo bi izgleda trebali jos malo poradit (svako) na sebi. Eto raspisala se opet, ali stvarno niste duzne nista posebno komentirati, jer ne zelim opet temu pretvoriti u "omerta i njezine nesigurnosti".  

Ps: saznala sam da je ona "frendica" od nedavno navodno u nekoj vezi, valjda ce joj se sad malo poslozit prioriteti. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Grizli
    21. Listopad 2019. 07:31

Sretno na pregledima trojki da sve bude super... Ostalima dobro jutro.
    Kengu 😂😂😂 neka full pristojna beba, mos mislit prije bi ja rekla tvedoglava ili saljivđija neka. Trenira nam zivce vecs sada.
    Međunožje jos uvijek vidim vlastitim ocima, al nisam za sad primjetila te neke drasticne promjene, al dobro da znam da su moguce a ne da paniku dizem. 
    I slazem se ovo nije blazeno stanje nikako. Kad neko pita ma joj sve super, a doma ko gnjila kokos se osjecam posebno popodne. Jucer sam se sestri požalila da mi se nis ne da cak i kad mogu, jednostavno mi se ne da i da bi puno spavala, pa je necak prokomentirao onako sa strane da sam postala ko ljenjivac. 

Angie1205
    21. Listopad 2019. 07:32

Dobro jutro ekipa!!
    Savjet svima kojima je ovo prva trudnoca....prvo-ne koristite ogledalo da si pogledate gospodjicu ni sad a osobito ne poslije poroda! Drugo-ako vas vec sad hvata strah od poroda, najbolje ne citat ni slusat price s poroda drugih zena. Vjerujte mi, lakse je kad nemate pojma i apsolutno nicem!! 😉
    Mene najvise strah da necu uopce stic do bolnice kad krene jer sam cure rodila ekspresno, malac ako ne bude mali medo mogao bi izletit putem negdje 😂😂
    Salim se naravno al nekako se nadam brzom porodu i ovaj put.
    Svima koji danas imate preglede zelim srecu!! 🥰
    Mi cemo danas malo do sveki, mama je kod nas par dana a danas je i mm slobodan i strajk je u skolama pa da iskoristimo to za mali izlet. 
    Jucer mi bile teta i sestricna, seka kupila malcu dudu sa hrvatskom zastavom...presmijesno! Mm ju odmah spremio na sigurno i veli da je to za sljedece rukometno prvenstvo 😂😂 Mm je inace bivsi rukometas pa sad jedva ceka da malcu ugura loptu u ruke 🙈

C1M4
    21. Listopad 2019. 07:32

Jutro curke i sretno na pregledima😊
    Netko je pitao za mg, ja uzimam onaj magnezij direkt 375 od natural wealtha jer ima jos i vitamine b i c, jednu ujutro, jednu navecer😊

Angie1205
    21. Listopad 2019. 07:34

Grizli ja i dalje stojim kod toga da je curka i da je samo malo sramezljiva 🥰

Lavica27
    21. Listopad 2019. 07:41

Joj hvala ti Petra,utješno! Iako me zapravo trenutno vise brine taj svrab koji se vraca cim sam prestala s kremom mazati... 🙄 Cak sumnjam da je od dnevnih ulozaka a ko koristi utrice zna da je gotovo nemoguce bez dnevnih.. sad sam se sjetila da sam.u prvoj T imala iritaciju od dnevnih.
    Ajme Angie pa ko ima muda iza poroda pogledat dolje svaka mu cast!! Ja ne da nisam htjela gledat nego iiiikakva radnja dolje tjednima osim pisanja mi nije bila prihvatljiva😂😂 A tudji porodi..to sto kazes, stvarno je bezveze čitati. Odnosno poistovjecivati se s time. Mora izac van😁😁
    Sretno na pregledima ekipa!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.