ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    20. Listopad 2019. 20:27

Lorija ok you win. Di si skrivala trbu🤩🤩
    Goga sad si me nasmijala, nemam ti ja liniju,citav zivot bar po 5 kila nadomak linije (u plusu naravno😂). Al hvala,ako nista bar u trudnoci😂😘

C1M4
    20. Listopad 2019. 20:37

Angie dobar je autic, vozi😂😂 iduci tjedan ide na jos malo "sminkanja"😅😎 mm ga bolje mazi i pazi nego mene, to mu je bila ljubav na prvi pogled😂
    bas su vam krasne busice, i velike i male😍😍 

Nasty
    20. Listopad 2019. 20:41

Cure super ste trbušaste😃🙃
    Ja sam negdje između Lorije i Ive.. Ne znam stavit fotku.. A i tlaka mi je naučit🤣

Grizli
    20. Listopad 2019. 21:13

Lorija bas ti je velik trbuscic. Okruglasti! Hehehe, slatko! Nikad da vas vidim istovremeno tebe i Lavicu ne bi rekla da ste po danima tu negdje. 
    Ja sam se uvijek nadala da cu se bar u trudnoci udebljat i dobiti velike cice. 😁 Al 0 bodova nista, kile ne idu, a cice nrasle za 1 broj i to je to. 
    Mikio meni je isto tako navecer trbuh tvrd, posebno gornji dio i osjecam ko da mi pritisce rebra i da mi je koza tijesna. Pretpostavlja da je do probave pa napuhanost, iako nemam problema sa zatvorom. 

lorija
    20. Listopad 2019. 21:32

Hvala vam cure 😀 Lavica & Grizli
    Visoka sam  171cm. Inace sve mi ide u trbuh, i sada sam +8kg, a beba tezi takodjer nekih 770grama. Malo naprednija pa je u tome stos,ja mislim.
    Prosla trudnoca takodjer mi je bila ista, sve u trbuhu a i beba na kraju 4kg. 
    Lavice cini mi se da ujutro gibas na jednu 'šerbesu' 😁 ocekujem dobar nalaz preko dana.
    Nasty i ja sam maloprije, svrljala. Usla u postimage,ucitala sliku i  izabrala dole ispod za forum,kopirala ga i zalijepila ovdje. 😀

Lavica27
    20. Listopad 2019. 21:46

Joj Lorija,odgodila sam za utorak ogtt...ne pitaj🙈🙊

Reserved123
    20. Listopad 2019. 21:55

Ajme super su vam trbuscici i stvarno ste sretnice jer su vam mali. Ja se s ovim svojim jedva micem 😂🙈

Ova prva slika je jedan od terenutci kada mislim da ce puknut koza i da je spreman za iskocit van 😂😂😂

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

C1M4
    20. Listopad 2019. 22:19

Mi uzivamo u caju i gledamo supertalent😁😂😂

Nasty
    20. Listopad 2019. 22:20

Hvala Lorija danas sam toliko toga pojela da me prosto sram slikat trbuh.. Ogroman je🤣 neka me baba neki dan pitala čekam li blizance🤣🤣

20. Listopad 2019. 22:22

Grizli ako je trbuh samo gore tvrd to je probava.u trudnoci nam se tu gore stisnu i crijeva i zeludac. Meni je cesto tako navecer a ujutro sve ok.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.