Lorija ok you win. Di si skrivala trbu🤩🤩
Goga sad si me nasmijala, nemam ti ja liniju,citav zivot bar po 5 kila nadomak linije (u plusu naravno😂). Al hvala,ako nista bar u trudnoci😂😘
Angie dobar je autic, vozi😂😂 iduci tjedan ide na jos malo "sminkanja"😅😎 mm ga bolje mazi i pazi nego mene, to mu je bila ljubav na prvi pogled😂
bas su vam krasne busice, i velike i male😍😍
Cure super ste trbušaste😃🙃
Ja sam negdje između Lorije i Ive.. Ne znam stavit fotku.. A i tlaka mi je naučit🤣
Lorija bas ti je velik trbuscic. Okruglasti! Hehehe, slatko! Nikad da vas vidim istovremeno tebe i Lavicu ne bi rekla da ste po danima tu negdje.
Ja sam se uvijek nadala da cu se bar u trudnoci udebljat i dobiti velike cice. 😁 Al 0 bodova nista, kile ne idu, a cice nrasle za 1 broj i to je to.
Mikio meni je isto tako navecer trbuh tvrd, posebno gornji dio i osjecam ko da mi pritisce rebra i da mi je koza tijesna. Pretpostavlja da je do probave pa napuhanost, iako nemam problema sa zatvorom.
Hvala vam cure 😀 Lavica & Grizli
Visoka sam 171cm. Inace sve mi ide u trbuh, i sada sam +8kg, a beba tezi takodjer nekih 770grama. Malo naprednija pa je u tome stos,ja mislim.
Prosla trudnoca takodjer mi je bila ista, sve u trbuhu a i beba na kraju 4kg.
Lavice cini mi se da ujutro gibas na jednu 'šerbesu' 😁 ocekujem dobar nalaz preko dana.
Nasty i ja sam maloprije, svrljala. Usla u postimage,ucitala sliku i izabrala dole ispod za forum,kopirala ga i zalijepila ovdje. 😀
Ajme super su vam trbuscici i stvarno ste sretnice jer su vam mali. Ja se s ovim svojim jedva micem 😂🙈
Ova prva slika je jedan od terenutci kada mislim da ce puknut koza i da je spreman za iskocit van 😂😂😂
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Hvala Lorija danas sam toliko toga pojela da me prosto sram slikat trbuh.. Ogroman je🤣 neka me baba neki dan pitala čekam li blizance🤣🤣
Grizli ako je trbuh samo gore tvrd to je probava.u trudnoci nam se tu gore stisnu i crijeva i zeludac. Meni je cesto tako navecer a ujutro sve ok.
Sortiraj odgovore
Najstariji