Lavice Baš super stomak i linija moram priznati 😍. Ispravila sam se Grizli autocorect me prepravljao 😅

Divno... revija trbuha Zbilja je po velicini trbuha tesko odredit koliko je koja trudna
ja se ne fotkam s trbuhom jer sam si cudna...
Ono pitanje nositi gore-dolje... meni je gore ispupcaniji a vise ga osjetim dolje pa sam zato pitala. Prema babskim pricama bi to bila curka a nije.
Cure s "manjim" trbusima, nemojte se opterecivat, vjerujte da s velikim balonom nije lako😂
Ja vise nista dole ne vidim, tesko oblacim carape, saginjanje je muka, a da ne govorim da sve majice uprljam...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Daa se upisemo i mi 😀😀
Prvi put stavljam sliku na ovaj nacin,valjda cu uspjeti 🙈
iva ni ja se ne mogu priviknut na trudnocu... nisam si bas nesto super no to je privremeno Moj muž isto bas nije fan trudnica. Ja sam vec par puta rekla da se ne slazem s onom konstatacijom trudnoca- blaženo stanje. Dok imam frendicu koja je sa 4. puta trudna i uvijek u trudnoci nekako sjaji i zrači.
Lorija ok you win. Di si skrivala trbu🤩🤩
Goga sad si me nasmijala, nemam ti ja liniju,citav zivot bar po 5 kila nadomak linije (u plusu naravno😂). Al hvala,ako nista bar u trudnoci😂😘

Angie dobar je autic, vozi😂😂 iduci tjedan ide na jos malo "sminkanja"😅😎 mm ga bolje mazi i pazi nego mene, to mu je bila ljubav na prvi pogled😂
bas su vam krasne busice, i velike i male😍😍

Cure super ste trbušaste😃🙃
Ja sam negdje između Lorije i Ive.. Ne znam stavit fotku.. A i tlaka mi je naučit🤣

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji