ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samonezelje
    20. Listopad 2019. 16:55

Grizlica ne bediraj se oko spola.. ja sam 30 tt skoro a ne znamo jos kaj je.. i to jer jedna dr tvrdi da je cura, a gin moj da je decko. Al zena nam je bas pokazala da nema "nis" medju nogicama, a moj gin tvrdi da je decko al kao da se dobro ne vidi i nije nis imao za pokazat mi na zadnjem uzv.. pa ti znaj.. mozda doznamo kaj kroz 2tj kad idem prvi puta u TA kod trece gin, pa ak ce radit uzv cemo vidit.. 
    Vi kaj ste bile vec u TA temeljem D1 uputnice, kakav je bio prvi pregled?
    Buse 

ena10
    20. Listopad 2019. 16:58

Skroz ste prekrasne...sve.
    Jako lijepi trbuscici.🤗🤗🤗❤

Evo i nas dvije hihi.( prvi puta objavljujemo sliku, valjda je dobro)
    https://i.postimg.cc/15xgW6z5/20191020-165617.jpg

Damnarexx 🌺
    20. Listopad 2019. 17:10

Evo i nas. Nadam se da je ok link 🤞🙄

Damnarexx 🌺
    20. Listopad 2019. 17:11

Ufff preveliko, soorrryy!
    😂😂😂🙈🙈🙈

Grizli
    20. Listopad 2019. 17:58

Jos slatkih trbuha 😍😍😍😍... Svakakvih ima vidim. Goga bogami ti me debelo sisas a tu smo po tjednima. A cice da ne spominjem. Moj trbuh bi mozda stao u tvoju kosaricu! 😜 Salim se malo nemoj se uvrijediti molim te!
    Lucielle ja to pretrazila svagdje al kako i Istri nisam bas nasla narucila sa wish i super mi od kad mi to doslo. Jedino sto sam ja fulala pa sam zabunom 3 puta narucila isto i sad mi dolazi toga cijelo cudo. Imam ih vec 30 komada, a realno treba ju mi 3!😁
    Samonezelje nama 4 gin nisu detektirali spol, al ne sekiram se uopce sto bude bit ce. Cak mi zadnjih par dana fora jer jos neznamo pa se malo zabavljamo sa okladama doma, nagadjamo i tako... Doduse zadnjih dana sam dobila predosjecaj da je curka. Iako to nista ne znaci i moze me prevariti. 

Grizli
    20. Listopad 2019. 18:01

Evo i nas... Meni je taman nekako sad trbuh bi rekla za moje tjedne! Doduse kad obucem tuniku neku ilo kosulju tek se malo nazire. Al napokon vise ne stanem u svoje klasicne hlace. 😁

DeeDee
    20. Listopad 2019. 18:05

Meni se čini Grizli da je nama trbuh tu negdje, a termin nam je u par dana, tj. i meni u knjižici piše 24.❤
    Ja sam sva velika pa mi se izgubi kad se obučem 😀

[/url

MaRe
    20. Listopad 2019. 18:17

Baš su vam dobre tibice...i bome se ne moze prepoznati koliko je koja trudna. Moj spada među veće 😂 ne da mi s moba ucitat,probat cu kasnije s kompa.

samonezelje
    20. Listopad 2019. 18:39

Bas budem se uslikala sutra, jer mi je trenutno majica poflekana s gulasom koji sam jela maloprije a ne da mi se presvlacit sad jer sam se ugnijezdila fino na kauc.. 

Gogaa_V
    20. Listopad 2019. 18:42

Šta cu se ljutiti  Grizli 🤣🤭 sve ok.  I baš ti je ljep trbuh 🤗😍 visoka  si ispod tebe  beba ima mjesta, slozila bih se da si za naše tjedne ok. Ja sam niska i beba se morala  izboriti za prostor, pa je zato  mama okruglica ☺️ iva što bi rekli  masala 🙈😘 
    Damnarex i tvoj  trbuh  ima prednost, lakše ces se srediti  nakon poroda, bitno  da beba napreduje  i sa je sve ok. 🌸

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.