Jucer bili na krstitkama i svi me pitali da gdje skrivam curke, kao mali mi trbuh... A onda kad sam rekla koikosam trudna je bilo ajmeee 😅... Pretpostavit cu da je velik za mojih 20 😱😱😱😱 tjedana. 20?!?!?! Jebate (da prostite) al ja prosla svoju polovicu... Kud prije? Vrijeme je da se primim posla i priprema za curke.

url=https://lilypie.com][/url
Goga daj malo sisa ovdje kod mene🤣 je da su meni narasle za dva broja ali kako sam ravna bila bojim se da ce se sve vratit na staro kad rodim😂
Hahaha evo dam ti. 🙈😁 možda i nece ako naglo ne smrsas nakon poroda. Ja ne primjetim razliku da su sad nesto vece puno kod mene, plasticar je to odradio super tako da se ne bojim ni nakon poroda 🤭, a mislim da se neće ni poremtiti oblikom ni spustiti ka dole 😜
Angie hvala ❤.
Mislim da veličina stomaka zavisi i kod naše gradje visine, ako je neka mama visa predpostavljam da je stomak manji jer bebe imaju vise prostora nego kod nas nizih... Ja se veselim vasim porodima isto kao i mom, jedva čekam da krenu termini kod nas u grupi🙈🌸

Ajme Goga, pa trbuh ti je za 8.mj., a i cice ne zaostaju; baš mi je drago što dobro napredujete!
Ja sam se pribojavala po prvoj trudnoći da će mi sise visjet no to se sve vratilo u normalu ; no ja sam jedna od onih koje obavezno spavaju sa grudnjakom.
Da li je netko negdje vidjeo za kupiti:
1. one produžetke za grudnjak; idu straga
2.carters trgovinu
Divni trbuscici 🥰
I ja sad samo okolo primjecujem trudnice 🙈
Grizli i ja nekako imam osjecaj da je cura kod tebe, bas me zanima 😊
I ja se obucem u usko nesto kad idem van jer sad konacno mogu taj trbuh ponosno pokazivat bez da brinem jel nekaj speka ispalo negdje 🤪🤪
Treba uzivat i ponosno pokazivat to stanje i skrivat tegobe koje nosimo 🤭 kad god me neko kod sretne pita kak sam, ja samo ma suuuupeeerrrr, divnoooo. sva sreca na forumu i vama da se izjadamo jedna drugoj 😊😊
Haha tako i ja, stalno tajice i hoodice jer mi je najudobniie i stanem u sve staro, al kad idem u banku/kod doktora/potencijalnu gužvu nabacim trudnicke traperice i usku majicicu da budem prije gotova 😜

[/url
Grizlica ne bediraj se oko spola.. ja sam 30 tt skoro a ne znamo jos kaj je.. i to jer jedna dr tvrdi da je cura, a gin moj da je decko. Al zena nam je bas pokazala da nema "nis" medju nogicama, a moj gin tvrdi da je decko al kao da se dobro ne vidi i nije nis imao za pokazat mi na zadnjem uzv.. pa ti znaj.. mozda doznamo kaj kroz 2tj kad idem prvi puta u TA kod trece gin, pa ak ce radit uzv cemo vidit..
Vi kaj ste bile vec u TA temeljem D1 uputnice, kakav je bio prvi pregled?
Buse

Skroz ste prekrasne...sve.
Jako lijepi trbuscici.🤗🤗🤗❤
Evo i nas dvije hihi.( prvi puta objavljujemo sliku, valjda je dobro)
https://i.postimg.cc/15xgW6z5/20191020-165617.jpg

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji