Grizlica ne bediraj se oko spola.. ja sam 30 tt skoro a ne znamo jos kaj je.. i to jer jedna dr tvrdi da je cura, a gin moj da je decko. Al zena nam je bas pokazala da nema "nis" medju nogicama, a moj gin tvrdi da je decko al kao da se dobro ne vidi i nije nis imao za pokazat mi na zadnjem uzv.. pa ti znaj.. mozda doznamo kaj kroz 2tj kad idem prvi puta u TA kod trece gin, pa ak ce radit uzv cemo vidit..
Vi kaj ste bile vec u TA temeljem D1 uputnice, kakav je bio prvi pregled?
Buse
Skroz ste prekrasne...sve.
Jako lijepi trbuscici.🤗🤗🤗❤
Evo i nas dvije hihi.( prvi puta objavljujemo sliku, valjda je dobro)
https://i.postimg.cc/15xgW6z5/20191020-165617.jpg
Jos slatkih trbuha 😍😍😍😍... Svakakvih ima vidim. Goga bogami ti me debelo sisas a tu smo po tjednima. A cice da ne spominjem. Moj trbuh bi mozda stao u tvoju kosaricu! 😜 Salim se malo nemoj se uvrijediti molim te!
Lucielle ja to pretrazila svagdje al kako i Istri nisam bas nasla narucila sa wish i super mi od kad mi to doslo. Jedino sto sam ja fulala pa sam zabunom 3 puta narucila isto i sad mi dolazi toga cijelo cudo. Imam ih vec 30 komada, a realno treba ju mi 3!😁
Samonezelje nama 4 gin nisu detektirali spol, al ne sekiram se uopce sto bude bit ce. Cak mi zadnjih par dana fora jer jos neznamo pa se malo zabavljamo sa okladama doma, nagadjamo i tako... Doduse zadnjih dana sam dobila predosjecaj da je curka. Iako to nista ne znaci i moze me prevariti.
Evo i nas... Meni je taman nekako sad trbuh bi rekla za moje tjedne! Doduse kad obucem tuniku neku ilo kosulju tek se malo nazire. Al napokon vise ne stanem u svoje klasicne hlace. 😁
Meni se čini Grizli da je nama trbuh tu negdje, a termin nam je u par dana, tj. i meni u knjižici piše 24.❤
Ja sam sva velika pa mi se izgubi kad se obučem 😀
[/url
Baš su vam dobre tibice...i bome se ne moze prepoznati koliko je koja trudna. Moj spada među veće 😂 ne da mi s moba ucitat,probat cu kasnije s kompa.
Bas budem se uslikala sutra, jer mi je trenutno majica poflekana s gulasom koji sam jela maloprije a ne da mi se presvlacit sad jer sam se ugnijezdila fino na kauc..
Šta cu se ljutiti Grizli 🤣🤭 sve ok. I baš ti je ljep trbuh 🤗😍 visoka si ispod tebe beba ima mjesta, slozila bih se da si za naše tjedne ok. Ja sam niska i beba se morala izboriti za prostor, pa je zato mama okruglica ☺️ iva što bi rekli masala 🙈😘
Damnarex i tvoj trbuh ima prednost, lakše ces se srediti nakon poroda, bitno da beba napreduje i sa je sve ok. 🌸
Sortiraj odgovore
Najstariji