ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gogaa_V
    20. Listopad 2019. 18:44

Bez ovog ispod tebe, kod tebe sam mislila napisati ☺️

Grizli
    20. Listopad 2019. 18:54

Goga gledam ja kako sad ona misli da je beba ispod mene, al dobro mozda je to neki izraz koji ja neznam. Neki dan sam se cak iznenadila da mi je opseg trbuha u najsirem dijelu 90cm, a prije mi je struk bio 67 cm. Zadnjih 10-tak dana je skocio trbuh ranije ga nije bilo sta vidit. Al postepeno mi raste, jos uvijek navecer je veci, a ujutro manji. Neke dane navecer imam osjecaj da cu eksplodirat, ne znam kako bude kad budem u visim tjednima. Iva meni si bas slatka za tvoje tjedne ja bi rekla normalno okruglasta. 

Lavica27
    20. Listopad 2019. 18:58

Hajd...kud svi tud i ja😁

Gogaa_V
    20. Listopad 2019. 19:20

Lavice Baš super stomak i linija moram priznati 😍. Ispravila  sam se Grizli autocorect me prepravljao 😅

20. Listopad 2019. 19:35

Divno... revija trbuha  Zbilja je po velicini trbuha tesko odredit koliko je koja trudna ja se ne fotkam s trbuhom jer sam si cudna... 
    Ono pitanje nositi gore-dolje... meni je gore ispupcaniji a vise ga osjetim dolje pa sam zato pitala. Prema babskim pricama bi to bila curka  a nije.

mala.le.90.
    20. Listopad 2019. 19:37

Cure s "manjim" trbusima, nemojte se opterecivat, vjerujte da s velikim balonom nije lako😂
    Ja vise nista dole ne vidim, tesko oblacim carape, saginjanje je muka, a da ne govorim da sve majice uprljam...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

lorija
    20. Listopad 2019. 19:42

Daa se upisemo i mi 😀😀
    Prvi put stavljam sliku na ovaj nacin,valjda cu uspjeti 🙈

lorija
    20. Listopad 2019. 19:44

Oooogromna 🙈🙈🙈
    Ne znam sta izabrati da bude manja,ode svrljat

lorija
    20. Listopad 2019. 19:45

e da nije ovo 🙈

20. Listopad 2019. 20:00

iva ni ja se ne mogu priviknut na trudnocu... nisam si bas nesto super no to je privremeno  Moj muž isto bas nije fan trudnica. Ja sam vec par puta rekla da se ne slazem s onom konstatacijom trudnoca- blaženo stanje. Dok imam frendicu koja je sa 4. puta trudna i uvijek u trudnoci nekako sjaji i zrači. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.