Jos slatkih trbuha 😍😍😍😍... Svakakvih ima vidim. Goga bogami ti me debelo sisas a tu smo po tjednima. A cice da ne spominjem. Moj trbuh bi mozda stao u tvoju kosaricu! 😜 Salim se malo nemoj se uvrijediti molim te!
Lucielle ja to pretrazila svagdje al kako i Istri nisam bas nasla narucila sa wish i super mi od kad mi to doslo. Jedino sto sam ja fulala pa sam zabunom 3 puta narucila isto i sad mi dolazi toga cijelo cudo. Imam ih vec 30 komada, a realno treba ju mi 3!😁
Samonezelje nama 4 gin nisu detektirali spol, al ne sekiram se uopce sto bude bit ce. Cak mi zadnjih par dana fora jer jos neznamo pa se malo zabavljamo sa okladama doma, nagadjamo i tako... Doduse zadnjih dana sam dobila predosjecaj da je curka. Iako to nista ne znaci i moze me prevariti.

Evo i nas... Meni je taman nekako sad trbuh bi rekla za moje tjedne! Doduse kad obucem tuniku neku ilo kosulju tek se malo nazire. Al napokon vise ne stanem u svoje klasicne hlace. 😁

Meni se čini Grizli da je nama trbuh tu negdje, a termin nam je u par dana, tj. i meni u knjižici piše 24.❤
Ja sam sva velika pa mi se izgubi kad se obučem 😀

[/url
Baš su vam dobre tibice...i bome se ne moze prepoznati koliko je koja trudna. Moj spada među veće 😂 ne da mi s moba ucitat,probat cu kasnije s kompa.

Bas budem se uslikala sutra, jer mi je trenutno majica poflekana s gulasom koji sam jela maloprije a ne da mi se presvlacit sad jer sam se ugnijezdila fino na kauc..

Šta cu se ljutiti Grizli 🤣🤭 sve ok. I baš ti je ljep trbuh 🤗😍 visoka si ispod tebe beba ima mjesta, slozila bih se da si za naše tjedne ok. Ja sam niska i beba se morala izboriti za prostor, pa je zato mama okruglica ☺️ iva što bi rekli masala 🙈😘
Damnarex i tvoj trbuh ima prednost, lakše ces se srediti nakon poroda, bitno da beba napreduje i sa je sve ok. 🌸

Goga gledam ja kako sad ona misli da je beba ispod mene, al dobro mozda je to neki izraz koji ja neznam. Neki dan sam se cak iznenadila da mi je opseg trbuha u najsirem dijelu 90cm, a prije mi je struk bio 67 cm. Zadnjih 10-tak dana je skocio trbuh ranije ga nije bilo sta vidit. Al postepeno mi raste, jos uvijek navecer je veci, a ujutro manji. Neke dane navecer imam osjecaj da cu eksplodirat, ne znam kako bude kad budem u visim tjednima. Iva meni si bas slatka za tvoje tjedne ja bi rekla normalno okruglasta.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji