Mamicee, da vam se i ja ponovno pridruzim. Danas smo 25+5. Ali imam jedan problem. Stidna kost na lijevoj strani me uzasno boli. Doktor je rekao da je to sve u redu jer je posljedica prvog poroda. E sad. Unazad koji tjedan me boli lijeva vanjska stidna usna. Da bi sinoc dozivila sok. Skuzim da je duplo veca od druge i da po sebi ima kao otecenu nekakvu venu. Odnosno kao modre kuglice koje kad stisnes uopce nisu kuglice nego mekano tkivo kao vena. Izgleda uzasnooo. Sutra zovem ginekologa ali ima li tko od vas iskustava sa time. Prepala sam se. Ona izgleda kao alien. Uzasss
Malena sve je to ok... Imala u drugoj trudnoci i evo sad u ovoj. Zovi ginica da pogleda za svaki slucaj no meni su rekli da je to sasvim normalno u trudnoci. Izgleda katastrofa 🤦🏻♀️ sve se izoblici i bude kvrgavo. Mislim da je popraceno i upalom Bartolinijeve zlijezde ak se ne varam. Nicim nisam tretirala. E da... I pred kraj mi se cak na cerviksu stvorio polip koji je s porodom otisao 🙈... Fakat nam je super u trudnoci 🤣.
url=https://lilypie.com][/url
Jel netko zna sto znaci "nositi nisko" ili "nositi visoko". Meni to bas nije jasno.
Kad su visi tjedni,nekim zenama bude skroz gore trbuh vecinom, a kad nisko nosi bude joj gore ravnije a skroz dole lopta. Nemres ne skuzit. Meni je recimo dosta visoko gore trbuh sad a dolje mi je nekak mekan trbuh.
Ma Angie slazem se,nebitna je veličina nek samo mi sve rastemo. Goga slatke ste skroz! Iva sumnjam da ti se okrece dole gore svaki dan j ovim tjednima,eventualno da drukcije osjecas..
Jucer bili na krstitkama i svi me pitali da gdje skrivam curke, kao mali mi trbuh... A onda kad sam rekla koikosam trudna je bilo ajmeee 😅... Pretpostavit cu da je velik za mojih 20 😱😱😱😱 tjedana. 20?!?!?! Jebate (da prostite) al ja prosla svoju polovicu... Kud prije? Vrijeme je da se primim posla i priprema za curke.
url=https://lilypie.com][/url
Goga daj malo sisa ovdje kod mene🤣 je da su meni narasle za dva broja ali kako sam ravna bila bojim se da ce se sve vratit na staro kad rodim😂
Hahaha evo dam ti. 🙈😁 možda i nece ako naglo ne smrsas nakon poroda. Ja ne primjetim razliku da su sad nesto vece puno kod mene, plasticar je to odradio super tako da se ne bojim ni nakon poroda 🤭, a mislim da se neće ni poremtiti oblikom ni spustiti ka dole 😜
Angie hvala ❤.
Mislim da veličina stomaka zavisi i kod naše gradje visine, ako je neka mama visa predpostavljam da je stomak manji jer bebe imaju vise prostora nego kod nas nizih... Ja se veselim vasim porodima isto kao i mom, jedva čekam da krenu termini kod nas u grupi🙈🌸
Ajme Goga, pa trbuh ti je za 8.mj., a i cice ne zaostaju; baš mi je drago što dobro napredujete!
Ja sam se pribojavala po prvoj trudnoći da će mi sise visjet no to se sve vratilo u normalu ; no ja sam jedna od onih koje obavezno spavaju sa grudnjakom.
Da li je netko negdje vidjeo za kupiti:
1. one produžetke za grudnjak; idu straga
2.carters trgovinu
Divni trbuscici 🥰
I ja sad samo okolo primjecujem trudnice 🙈
Grizli i ja nekako imam osjecaj da je cura kod tebe, bas me zanima 😊
I ja se obucem u usko nesto kad idem van jer sad konacno mogu taj trbuh ponosno pokazivat bez da brinem jel nekaj speka ispalo negdje 🤪🤪
Treba uzivat i ponosno pokazivat to stanje i skrivat tegobe koje nosimo 🤭 kad god me neko kod sretne pita kak sam, ja samo ma suuuupeeerrrr, divnoooo. sva sreca na forumu i vama da se izjadamo jedna drugoj 😊😊
Haha tako i ja, stalno tajice i hoodice jer mi je najudobniie i stanem u sve staro, al kad idem u banku/kod doktora/potencijalnu gužvu nabacim trudnicke traperice i usku majicicu da budem prije gotova 😜
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji