Cure trbusi su vam super. Ja zadnjih mj dana tek izgledam ko trudnica. S tim da imam i dalje rupu u pupku 😂 znaci to je nes najsmijesnije ikad. Ugl uvijek nosim potkosulju ispod majice/ haljine jer inace taj pupak jos vise dolazi do izrazaja 🙈
S kilama sam na +4/5 i to mi je fkt ok jer sam svugdje drugdje imala viska od prije pa sam zadovoljna kaj mi samo trbuh raste
A ja danas nadobudno dosla u westgate kao onu rasprodaju pogledat, pa zavrsila u planetu obuca (isto neka rasprodaja) i kupila gleznjace na petu 👠. Nemam pojma kad cu ih nosit 😂😂 al neka sam se ja pocastila i bas sam si sexy 🤰 hahahah
Nedavno mi frendica rekla da je od sredine 7 mj mirovala jer je kao bila uloziva, na kraju s 40 tjedana rodila na carski jer se nikako nije otvarala niti imala trudove cak ni uz idukciju/drip. Tako da je to subjektivno.
Meni se cice nisu uopce povecale,mozda su cak i manje Grudnjak od prije trudnoce mi velik. A i cini mi se da mi trbuh povukao i salo s bokova
Tajice koje su mi bile pred 2 mjeseca taman sad su mi siroke. Jos sam uvijek na +4 kg 🙄
Jooj, cure hvala na podršci...baš mi 'pašete', mislim da bih ovako izludila. Velika ste potpora.
A bas su vam zgodni trbuscici! Angie i Kengurica vasi pogotovo al eto nadam se takvom ono iza 34tt 😁 za sad mi je ovaj moj cist super. Mislim da nije ni premali ni prevelik, iako kao svi da imam mali trbuh al ja ga tako više ne dozivljavam. Kad idemo nekud namjerno obucem usko da se vidi posebno u shopping svi me puste preko reda 😂😂😂.
Gledam popis dakle od redovitih cura samo ja ne znam spol, i neke curke koje se ili ne javljaju ili rijetko. 🙄😕😣
Mi danas bili kod moje seke vidit ju, a ona frajerica nama spakirala 2 ogromne torbe stvari! Tutice, brdo pidzamica 50-68, kapice, hrpu carapica i cipelica malih koje njen mali nije nikad obuo jer se rodio sa ogromnom nogom pa mu sve bilo malo. Sve to fino upakirano jos. Kao i ove tutice 50 i 56 vecina nikad obucena. I hrpu cijelu svedskih pelena koje sam razmisljala dal kupovat ili ne, tako da taman sad znam da ih ne moram kupovat imam ih za 3 djece valjda. I vrtic za dnevni boravak. I svasta nesto mi spremila. Sad to treba rapsorediti i onda cekat neki 12 mj da lagano sve operem i poslozim.
Ja ne znam dal je to moguce al moja beba svaki put kad ja slazem robicu ili kupujem ju ona poludi od srece valjda to krene skakat ko da slavi u trbuhu ja ne znam.
Kad smo kod trbuha, i meni se svi čude i pitaju di je trbuh. A ja sam sitnije gradje, tako da se nekako jos manje vidi.
Kazem im, bitt ceee! Ima vremena 😃😃
Ja sam sinoc bila na koncertu u Domu Sportova, i ukocila se 3h sjedeci na tribinama..uzas😵
Meni su sve trudnice slatke kakve god busice imale, cim skontam da je zena trudna ja sam u 7.nebu, sva se raspekmezim 😊
Kaj se tice lezanja i prevrnute kornjace...daaaa, jako poznat osjecaj pa zato vise hodam i radim po doma jer ak sjednem/legnem nemrem se pomaknut i sve me bocne boluckat 😂
Ja sam na +11 kg, sve je u trbuhu i dupetu, nesto malo u cickama. Da moram lezat i mirovat vec bi nabila 25kg garant 🙈
Mm bjezi od mene jer je sklon debljanju a ja ga stalno nutkam da idemo papati 😂
Ja sam od pocetka nekako uvjerena da nasa Grizli ceka curku, imam takav osjecaj i jedva cekam da se konacno pokaze 🥰
Jel netko zna sto znaci "nositi nisko" ili "nositi visoko". Meni to bas nije jasno.
https://i.postimg.cc/T3x22gcr/20191020-161503.jpg
Evo nas u 26 tjednu moja cura se bas raskomodila 🤷♀️🌸
Sortiraj odgovore
Najstariji