ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Listopad 2019. 08:32

Jutro! Meni bitno da se posteljina za bebu moze prati na temp visoj od 60 da unistim bakterije...  vidjela sam u ikea-i u webshopu da imaju kompletica posteljina plus plahtica za nekih 150 kn i to je ok. I svoje posteljine biram tako da se mogu dobro oprati. Za vjencanje smo dobili nekoliko markiranih i dizajnerskih posteljina i ja ni jedne od njih ne koristim. Neki cudan pamuk i boje takve da se bojim prati na visim temp jer na etiketi pise 40. Bitnije mi je ugodno spavati u njima od toga kako izgledaju 🤣 
    Vidjela sam u nekoj reklami iduci tjedan djecje posteljine... cini mi se u Kauflandu ili lidlu 🤔

Gogaa_V
    20. Listopad 2019. 08:34

Jutro cure! Joj Angie super si ti to dofurala do kuće i kompletirala.🤗🌸
    Je lavice skoro sam spremna jos moram kupiti kad sad sve pregledam  pidzamicu koju (kao i to sam izabrala al sad kad gledam meni ne izgledaju  kao pidzamice 😅) uglavnom sam puno sigurnija sad kad imam šta mi treba i po brojevima, muz se jučer  izgubio u kupovini  kao prase u Teheranu, na kraju mi je samo prosljedio karticu, a on cekao vani sa Cocom. 🤭 uglavnom se hvatao za stvari od godinu dana, pa zamislite kako bi izgledalo da je morao po sve sam ili još gore net kupovinom 🤣 zelim nam svima ljep i ugodan dan 🌸 i lucile slazem se sa curama otidji na hitnu neka te testiraju da li je plodna voda. Nadam se da je sve ok.

mrgud_zg
    20. Listopad 2019. 08:36

Jutro curke. Bravo za sve shopinge 🎉🎉 mi planiramo sljedeci vikend do ikee po namjestaj napokon
    Angie jesi to u westgateu bila tam u baby centru di je ona kao rasprodaja? Jel ima kaj uopce da se isplati ic?

MaRe
    20. Listopad 2019. 08:47

Goga tvoj ko i moj..sam za godinu dana gleda 😂😂
    Angie jesi doma mamu i cure na krovu vozila..jos gledam pises uzeli ste ga odmah pa si mislim kak si ga uspjela ugurati a vas 4 😂 Reko mozda su cekale u centru hahahah Kad smo mi isli po naseg jedva nam je stao u auto.Auto nam je do krova bio pun..ne moram reci kako su nas na granici gledali 😂😂 Jos je sveki trebala ici s nama...mislim da je isla da bi ostala u Somboru i cekala da se vratimo po nju 😂😂😂
    Njurko i ja imam tih plisanih..mislim da im nece smetati jer je zima a ispod ionako ide bodi pa nece imat direkt kontakt s kožom

Grizli
    20. Listopad 2019. 08:51

Jutro! 
    Ajme divnih shoppinga znci bilo. Goga bravo za tako ospezan shopping u 1 dan, nisam ni sumnjala da neces uspjet! Angie 😂 auto izgleda kaos sa kreveticem, necu pitat di su curke sjedile! Svaka cast!
    Mi nista sto smo kupili nismo slozili, sve u kutijama stoji kako je kupljeno. Odlucila sam kasnije sve montirat u 1 dan, ja obozavam montirat namjestaj pa cemo to jedan vikend sve prije nego pocnem prat robu d onda samo slazem unutra. Krevetic cak mislim da ce mm sloziti zadnji onako u zadnjim tjednima jet mi je bezveze da mi slozen stoji u sobici kad ga za pocetak stavljamo u nasu sobu. Sta se mene tice moze i kad rodim to obaviti.
    Njurko u ikei ti je posteljina drukcijih dimenzija nego sva ostala posteljina, ako govorimo o poplunu i jastucnici. Doduse svaka trgovina ima svoje dimenzije i mene je to bas nanerviralo zato sam odlucila i kupila sve u ikei, a posteljina je i pristupacne cijene oko 100-tinjak kuna, jer neke sto sam vidila su ultra skupe, skuplje nego za bracni krevet. A od ikee imam i nase skoro sve i idealno mozes prat na 60, ne guzva se jako pa se lako pegla, brzo susi i fine ugodne su nisu one krute plahte. Ja sam u ikei uzela i one zastite za madrac nepromocive za bebu 2 kom, i za nas bracni krevet 1 kom da zastitimo madrac. 
    Za plisanu odjecu to sam se ja bas dvoumila na kraju mi je neka od cura rekla da to nije problem, ja sam i dalje gledala da je unutra pamuk ili ove neke kombinezonice koji i tako neće ici na kozu vec ispod ide bodi jos. Sve koje znam sa djecon sam pitala za to jer mi je izgledalo jako umjetno to, i sve su mi rekle da kupim jer da je bebama u tome toplo. A ima i puno onih koji u sastavu i imaju pamuk, samo nije 100%.

mala.le.90.
    20. Listopad 2019. 09:08

Njurko kod mene je dosta toga plis, ipak je zima i zimski ugodjaj, a to mi je bas nekako njezno, toplo i djecje...i kombinezon za izlaz iz rodilista mi je od plisa...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

samonezelje
    20. Listopad 2019. 09:32

Jutro! I ja sam gedala za plis radi vrece kaj sam mislila sasit. Ima ih koji su u omjeru 80% pamuk 20% poliester pa su takvi malo bolji. Isto mislim ionak nejdu direkt na kozu neg na bodi, po zimi mozda i strampe..
    Angie, mi smo imali prije par godina Toyotu Yaris sa 3vrata, al kaj smo sve iz ikee i emmezete dofurali kad smo useljavali u stan.. ljudi su samo gledali na parkingu kak cemo to utrpat i jos mali sogor s nama bio! A u stari audi a4 nam nis nije stalo jer se opce nisu mogla straznja sjedala spustit!
    Mi smo u petak bili u wg-u i bila na onoj rasprodaju u baby centru. Nasla sam medekastu jaknicu 62 za kad prerastemo medo odjelce 56, i kompletic jedan sa plisastim nogalicama, majica i kapica. Trazila sam bas pidjamice, al su mali br vec bili ocito pobrani.. uzela sam jos u nextu set 4 pidjame i jos set 3 kapice. Al sam doma skuzila da su pidjamice zapravo 50, a ja sam htjela 56. Tak da cu drugi put jos i 56 uzet iste te. U Pepcu sam nasla bodice po 18kn al se nisam vracala natrag kupit jer smo bili krepani nakin 2 kruga. U kiku sam uzela kpl 2 bodibenkice kratki rukav za 50kn.
    Ja sam nocas imala manevre zvane zgaravica. Dva put mi se kiswlina u usta digla, onda sam stavila jastuk u sjedeci polozaj i tak sam nekak na bok uspjela zaspat oko pol3. 

annika
    20. Listopad 2019. 09:33

Lucille kad ti krene curkati plodna voda, to ti onako nekontrolirano u kratkom mlazu krene. Nemaš nikakav pritisak na mokrenje već samo čudne. Meni je tako par dana curkalo. Ako sumnjas, odi na hitnu da pogledaju.
    Bravo za kupovinu. Ja kupila još ništa, ali zato dobila svašta nešto pa ću napraviti mjesta i krenuti slagati.
    Mene uhvatila blaga viroza, glava mi se raspada a jučer mi pozlilo u trgovini. Gledam sastav novalaca kojeg pijem pa vidim da nema baš vitamina c a kalcija nikako, pa ću pogledati da to još nekako nadoknadim

[iimg]

DeeDee
    20. Listopad 2019. 10:06

miki0

Juno dobar soping! 👍🏼
    Danas ste slabo aktivne bile, nadam se da ste uzivale na suncu negdje!
    Mi smo imali obiteljsko druzenje i sad lezim, leda me rasturaju.
    Zadnjih par dana ujutro budem super, a navecer ko da me netko pregazio. Krenu me bolit leda dolje nisko, i kao prema guzovima da mi ide ta tupa bol, uglavnom na lijevoj strani, ujutro se probudim i nista me ne boli…
    Jel koja isto ima taj problem?

Ovo kao da mene opisujes..
    Osjetim križa kroz dan ali ništa strasno, kad legnem se pojača i počne spustati u nogu/noge.. Noćas mi bilo uvjerljivo najgore do sad, baš odvratan osjećaj, iz križa u lijevi guz i onda skroz kroz nogu i grč lijevog lista :S
    Nikako ali nikako se namjestiti, tek kad sam stavila ful tvrdi jastuk na pola i pod križa i zaspala nekako polu na leđima polu na desnom boku, na lijevi nema šanse.. I sad isto ujutro, kao da ništa nije bilo

[/url

C1M4
    20. Listopad 2019. 10:13

U bubamari imate posteljine po 200-250kn😊 Znaci plahta, poplun, jastucic i navlake za poplun i jastucic😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.