ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lucille9
    20. Listopad 2019. 07:02

Jutro cure!
    Mene je cijelu noć zatezao trubuh. Unazad 3dana imam dojam da je duplo veći nego prije. Inače nosim nisko a mama mi jučer veli kak mi je visok trbuh. Ovih 2-3dana imam toliko promjena i sad me strah, a noćas su mi gaćice (bolje reći babske gaće) bile cijele mokre. Sada se bojim da nije plodna voda. Još me cijelo spolovilo boli. Razmišljam da odem do hitne ginekološke. Misilm da imam i nadogradnju ali više nemrem razlučiti što je normalno a što ne. A nije mi prva trudnoća.

Angie1205
    20. Listopad 2019. 07:15

Ma posteljina je kaos skupa, ja sam rekla da cu kupit jednu cim naidjem na koju jeftiniju...tnx za info o Kauflandu 😊 a onda radim popis za babinje...svima blizima cu izrecitirat kaj da kupuju, da mi ne donose duplo. 
    Lorija tko god je vidio nase vozilo uzivo se zaljubio 🥰
    Lucille jel ti jos curka kaj ili je stalo? Kolko sam ja upucena plodna kad krene ima prvi taj veliki izljev a onda curka pomalo.

lorija
    20. Listopad 2019. 07:37

Lucille hm, ako si zabrinuta i vidis te neke promjene na sebi koje ti se ne svidjaju, ja bi ti savjetovala da odes. Jesi li provjeravala jutros curi li ista?? Netko je vec pisao probaj se malo zakasljati da vidis hoce li curiti.
    Tvrd trbuh,mokre gacice, a bolova nema??
    I btw koji si tjedan?? 

• njurko
    20. Listopad 2019. 07:57

Ajme Goga super za shopping, vidis kako mic po mic vas dvije to sve rjesavate, a tjedni u potpisu rastu 😍❤
    Meni mama i sestra kupile u etherealu onu 6 u 1 posteljinu, i ogradicu i poplun i navlake i plahticu, a mi smo u ikei kupili jednu posteljinu i plahtice dvije u paketu, pa sad imam dvije za pocetak. Super ste mi dosle sa ponovljenim popisima, jer sam taman sjedila okruzena sa hrpom nerazvrstane robice, sto smo dobili i kupili. Jedino sto na dobivenoj nema negdje brojeva. Sad mi se cini da mi fali broja 50, jer tamo gdje i pise 50 je duzina kao 56.
    I moram vas pitati, dobili smo hrpu pidzamica izvana kao flis a unutra pamuk koliko vidim, al meni taj flis uopce ne izgleda za spavanje, ja da kupujem ja bi cijele pamucne, a opet mi je glupo ic kupovat kad imam punu vrecu tih pidzamica. Kupila sam samo dvije pamucne br 50 kad ono isto mi se cine 56 kad ih sad usporedim s drugima.

• njurko
    20. Listopad 2019. 07:59

Da a gdje mi je pitanje...😅 Dakle pitanje je sto mislite o tim pidzamicama/kombinezonima sto su izvana plišane, jel to ok ili ne baš?

Lavica27
    20. Listopad 2019. 08:10

Goga odlicno za shopping,ja sam ti ista ko ti😁
    Sad si skoro pa spremna skroz🤩
    Iva bas si me nasmijala😁
    Angie odlicno za shopping! I vi skoro spremni. Sad si me sjetila ali kad smo mi sad bili u ikei, uspjeli smo u auto nagurat djecji krevet 90×200, ormar 80×200, onu komodubza igracke, i jos sto gluposti. Ne pitaj kak sam se do doma vozila🙈🙈🙈
    Vezano uz plodnu vodu,bas se pred dan dva javila jedna cura da joj pomalo curi i da je isla na hitnu a kao nije. I da joj je jučer opet curilo al zelenkasta voda i da je opet otisla na hitnu innanuzv skuzili da ima malo vode i na indukciju (bez trudova i bolova). Tako da.. ja savjetujem da odes na hitnu Lucille.

Angie1205
    20. Listopad 2019. 08:18

Lavice u peugeot 207 sam ugurala kindac, madrac, paket lampiona, vrecu gipsa za muza (za zid naravno 😂), baku, cure i sebe za volan....sve ti je jasno 🤪

20. Listopad 2019. 08:32

Jutro! Meni bitno da se posteljina za bebu moze prati na temp visoj od 60 da unistim bakterije...  vidjela sam u ikea-i u webshopu da imaju kompletica posteljina plus plahtica za nekih 150 kn i to je ok. I svoje posteljine biram tako da se mogu dobro oprati. Za vjencanje smo dobili nekoliko markiranih i dizajnerskih posteljina i ja ni jedne od njih ne koristim. Neki cudan pamuk i boje takve da se bojim prati na visim temp jer na etiketi pise 40. Bitnije mi je ugodno spavati u njima od toga kako izgledaju 🤣 
    Vidjela sam u nekoj reklami iduci tjedan djecje posteljine... cini mi se u Kauflandu ili lidlu 🤔

Gogaa_V
    20. Listopad 2019. 08:34

Jutro cure! Joj Angie super si ti to dofurala do kuće i kompletirala.🤗🌸
    Je lavice skoro sam spremna jos moram kupiti kad sad sve pregledam  pidzamicu koju (kao i to sam izabrala al sad kad gledam meni ne izgledaju  kao pidzamice 😅) uglavnom sam puno sigurnija sad kad imam šta mi treba i po brojevima, muz se jučer  izgubio u kupovini  kao prase u Teheranu, na kraju mi je samo prosljedio karticu, a on cekao vani sa Cocom. 🤭 uglavnom se hvatao za stvari od godinu dana, pa zamislite kako bi izgledalo da je morao po sve sam ili još gore net kupovinom 🤣 zelim nam svima ljep i ugodan dan 🌸 i lucile slazem se sa curama otidji na hitnu neka te testiraju da li je plodna voda. Nadam se da je sve ok.

mrgud_zg
    20. Listopad 2019. 08:36

Jutro curke. Bravo za sve shopinge 🎉🎉 mi planiramo sljedeci vikend do ikee po namjestaj napokon
    Angie jesi to u westgateu bila tam u baby centru di je ona kao rasprodaja? Jel ima kaj uopce da se isplati ic?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani