Bokic svima! :)
Evo da se javimo, malo sam u zaostatku, nekih tridesetak stranica, ali okej ..
Prijavljujemo pregled 31.10.
Popila sam sumamed, radi ureaplasme, sad cekam kraj tjedna da idem na ponovljene briseve.
Mi smo kupili kinderbet, i dvije plahtice, jedan set posteljine- APSOLUTNO PRE SKUPO, 200 kn za prekrivac za poplun i jednu jastucnicu, ali ajde, baka i deda su odlucili za unuku kupiti sto god treba pa sam im dopustila da kupe samo jedan set, oni su htjeli 3... malo mi je to ipak previše...
Željela sam podjeliti sa Vama, prijateljica rodila u srijedu popodne u Merkuru, u petak u podne su ju otpustili iz bolnice! Ekspresno. Porod je super prošao, ona i mali su odlično, i pustili ih doma. Samo tako. ŠOK. to je nepunih 48h u bolnici, ali dobro. Kaže da uživaju domeka. Bitno da su oni super!
Nadam se da svi uživate u vikendu sa svojim najmlijima! :)
Mrgud da, tam smo isli jer je kao veci izbor a ono izlozena 4 krevetica...sve po katalogu gledas jel, pa se kao narucuje. Ovog naseg su imali izlozenog i jednog spakiranog tak da smo ga odmah uzeli.
Cure drage....ja ni sama neznam kak sam dovezla do doma 😂
Mala je bila u sjedalici a veca baki u krilu, mene da je murja copila, na*ebala bi ko niko 🙈
Al stigle smo sigurno i u komadu 🎉🎉
Sad preslagujem ormare i tolko sam ljuta da sam nazvala mm-a i rekla da sljedeci put kad mi neko kaze da mi zene imamo puno garderobe, samo cu ga poslat da slaze njegov dio ormara 🙄
Angie tako i ovaj moj, stalno prica kako ja imam hrpu odjece i kak mu nis ne stane u ormar i sad kad smo se selili, raspakirala sam nam odjecu i frajer lagano zauzme 2 ormara sa svojom robom, dok moja trudnicka i ova "obicna" zauzme samo jednu😂😂
Jutro cure. Kod nas magla do poda bas je blkak vrijeme. Koji dobri shopinzi pali jucer svaka cast 👌 mi imali prijatelje u posjetu ajme e ja zbilja nisam cjepidlaka ali svaki bozji put kazu doc cemo oko 4 dodu oko 6 ili kazu cca 5 smo kod vas dodu malo prije 7. Svaki put! Jucer se muzevi kao dogovorili proc dir biciklima po sumi da da kao eto njih u tri i pol sigurno..cekamo..bilo 10 do 6 kad su stigli. Zive 15km dalje od nas. Imaju curu od 7 godina. Izgovor je pa znas kako je kad treba dijete spremiti...ma sta moj ima 3 i pol ja sam trudna pa ako i zakasnimo 20min puno sam rekla. I rekla sam im jucer da ih cekamo preko 2 sata i bilo je sunce i mogla su djeca na igraliste...odgovor je bio 'ah Sara ne mozemo mi doc na vrijeme tako je uvijek i uvijek ce biti navikni se' ja da se naviknem?! Jesam ja luda pa mi to nije ok ili sta? Vec smo prorijedili druzenja bas zbog tog. I izgovor je uvijek mala, dok ona pojede dok se ona spremi dok ona ovo ono....neznam vise sta mislit..muz kaze da nas ne postuju i da njemu vec puna kapa ..uf. do deset su ostali. Pala sam s nogu pd umora.
Deedee to sto opisujes zvuci mi ko bol isijasa. Trudnoca ga pretisce u ledima i on se aktivira duz noge te grci list. I naravno ne u svim polozajima. Ako bas jako boli topli oblog ce pomoc. Masaza isto
Cima kratkih majica ima valjda preko 100kom!! Aj zamisli sve to slozit pa dva mj poslije opet preslozit...luda sam vise!
Ja u pola svoga ne stanem i samo sam trpala u kutije i idu sa strane da ne uzimaju mjesta u ormaru, a sad sam bome i njegovih stvari spakirala sa strane, jer nema sanse da sve stane 😥
Nego...kako auto? 😂😂
Nismo se dugo vidjeli pa evo da vidite kak to izgleda kad Angie sprema po kuci 😂
Nismo se dugo vidjeli pa evo da vidite kak to izgleda kad Angie sprema po kuci 😂
Bome... Malo me šokiralo 😂😂😂
Nikako mi te tvoje slike ne pašu s popisom svega što odradiš haha, svaka čast 💪
[/url
Sarita da, i ja sam zaključila da je išijas. Malo me masirao dečko sinoć al imam osjećaj da se samo pogoršalo...oblozi na križa pretpostavljam?
[/url
Mamicee, da vam se i ja ponovno pridruzim. Danas smo 25+5. Ali imam jedan problem. Stidna kost na lijevoj strani me uzasno boli. Doktor je rekao da je to sve u redu jer je posljedica prvog poroda. E sad. Unazad koji tjedan me boli lijeva vanjska stidna usna. Da bi sinoc dozivila sok. Skuzim da je duplo veca od druge i da po sebi ima kao otecenu nekakvu venu. Odnosno kao modre kuglice koje kad stisnes uopce nisu kuglice nego mekano tkivo kao vena. Izgleda uzasnooo. Sutra zovem ginekologa ali ima li tko od vas iskustava sa time. Prepala sam se. Ona izgleda kao alien. Uzasss
Sortiraj odgovore
Najstariji