ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sarita15
    20. Listopad 2019. 11:35

DeeDee

Sarita da, i ja sam zaključila da je išijas. Malo me masirao dečko sinoć al imam osjećaj da se samo pogoršalo…oblozi na križa pretpostavljam?

Mozes da i na kriza i duz noge ako ti pase. Isijas bas treba znat tretirat da ga se dodatno ne aktivira...zeznut je malo dosta...topli oblog stavi i pokusaj kad te grci istezat nogu u drugom smijeru

Angie1205
    20. Listopad 2019. 11:35

Deedee ni sama sebi ne pasem kad se pogledam 😂
    Kad se usporedim sada i u prve dvije trudnoce...nemrem vjerovat kak sam sad fletna 🤪

• lucille9
    20. Listopad 2019. 12:14

Pozz!!
    Ipak sam skočila do hitne. Bebač je ok, posteljica ok, uglavnom uloživa sam za cijeli prst do plodovih ovoja no cerviks mi je 3,5cm, održan te nema znakova curenja plodne vode. Rekao je da 2-3dana odmirujem. Navodno bi nalaz loše doživio da mi je prva trudnoća no za drugu je to u biti prihvatljiv nalaz no razlika je što je prije 2tt bilo uloživo za vršak prsta.

• lucille9
    20. Listopad 2019. 12:16

Angie, dobar trbuh! 

Lavica27
    20. Listopad 2019. 12:32

Ajme koja trba Angie🤩
    Mikio meni svi dobacuju kak mi je mali trbuh a tu je negdje ko tvoj a ti ispred mene 6 tjedana🙈
    Lucille koji si ti tjedan? Bez obzira sto je druga trudnoca bas mi nije normalno da si za prst do plodovih ovoja otvorena i to je nalaz koji je napredovao u dva tjedna🤔 Mozda panicarim bezveze al da se jos i javis sutra svom gin? Iskreno ne znam sto bi te spasila 2-3 dana mirovanja...

Angie1205
    20. Listopad 2019. 12:43

Hvala na komplimentima...bas sam si ko mala slonica 😂😂
    Narast cete i vi, najte biti ljubomorne 😬😘

DeeDee
    20. Listopad 2019. 12:44

Ja sam 26+5 i idući tko me pita di mi je trbuh će dobit šamar 😂😂😂
    Počela sam svima govorit: "pustila sam ga doma da mi ne smeta"
    Sve ovisi što obučem, ako sam u trudnickim trapericama se istakne, ako sam u tajicama ili trenerkama, što je češći slučaj, 0 bodova. I dalje sam trudna samo iz profila 😅

[/url

20. Listopad 2019. 12:47

Bas sam ovih dana primjetila da po velicini trbuha se nikako ne moze odrediti na izgled koliko je tko trudan 😀 Neki dan vidim poznanicu i mislim si da je trudna ko ja, a u 34-om je tjednu... druga pak ima veci trbuh od mene a termin 4 tjedna poslije. I svima je prva trudnoca.

DeeDee
    20. Listopad 2019. 12:47

Angie1205

Hvala na komplimentima…bas sam si ko mala slonica 😂😂
    Narast cete i vi, najte biti ljubomorne 😬😘

😂😂😂
    Ja se dok ležim i pokušavam izvući iz kreveta s ovim "nepostojećim" trbuhom osjećam kao prevrnuta kornjača,mogu mislit kako je tebi 😅

[/url

DeeDee
    20. Listopad 2019. 12:49

LoSa točno to, ja sam se na prošlom pregledu smijala u čekaoni s "kolegicama trudnicama", nas 4 bilo, nema saaanse da bi skuzio koliko je koja. Za svaku smo fulale :D

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.