Mikio mm ga je slozio 😬
Ja sam imala “udes” sa vratima ormara pa sam odustala od sarafanja po kuci i sacekala dragog 🤪
Mene probudio pis pis, onda se pasonja zbudio i reko ajmo nas dva kafenisat. Ceka me preslagivanje ormara i naseg i za bebu jer smo pak promjenili spavacu! Skontali smo da u sobi na katu kindac nece bit uz krevet, a dole u sobi moze, kao sto se vidi. I sad sve stvari i sitnice transferirat iz sobe u sobu 🙈
Meni jos fali posteljina, jucer gledam pa mi je bila too much! 600-700kn za posteljinu?! Ma daaaaj, nema sanse! Skupila sam i neke sitnice za sebe za bolnicu, al sad kad budem slagala budem pisala kaj imam i vidjet kaj jos fali.
Jutroo cure da ne gubimo obicaj. Uvijek znam koga cu jutri sresti 😁
Lucille hvala, tko bi rekao da je tako s obzirom na cijenu. onda cu kupiti 2-3 cisto da si ispunim zelju ☺
Iva nisam u Zg ☺ nek si bar ti rucala,ovdje je uvijek guzva,posebno subotom, kao da je besplatno ljudi stoje i jedu 🙊 kakvo je stanje kod vas?
Bravooo cure na kupovini. 😁😁😁 vidim jucer je bilo ' odriši kesu'
Pored kupnje jucer, mene sinoc iznenadise 3 velike vrece odjece do 2 god,od Njemca. I sve hladni oni😂
A i u firmi tko ima malu djecu muza svaki dan netko ispitiva treba li ista. Saznali smo da je to u njih obicaj. Robica se obavezno nasljedjuje a kad nemas kome svom onda dajes drugome. Mislim isti princip kao u nas, nismo bas puno razliciti 😊
Angie moj odabir kolica. 😊 svidjaju mi se.
Jutro cure!
Mene je cijelu noć zatezao trubuh. Unazad 3dana imam dojam da je duplo veći nego prije. Inače nosim nisko a mama mi jučer veli kak mi je visok trbuh. Ovih 2-3dana imam toliko promjena i sad me strah, a noćas su mi gaćice (bolje reći babske gaće) bile cijele mokre. Sada se bojim da nije plodna voda. Još me cijelo spolovilo boli. Razmišljam da odem do hitne ginekološke. Misilm da imam i nadogradnju ali više nemrem razlučiti što je normalno a što ne. A nije mi prva trudnoća.
Ma posteljina je kaos skupa, ja sam rekla da cu kupit jednu cim naidjem na koju jeftiniju...tnx za info o Kauflandu 😊 a onda radim popis za babinje...svima blizima cu izrecitirat kaj da kupuju, da mi ne donose duplo.
Lorija tko god je vidio nase vozilo uzivo se zaljubio 🥰
Lucille jel ti jos curka kaj ili je stalo? Kolko sam ja upucena plodna kad krene ima prvi taj veliki izljev a onda curka pomalo.
Lucille hm, ako si zabrinuta i vidis te neke promjene na sebi koje ti se ne svidjaju, ja bi ti savjetovala da odes. Jesi li provjeravala jutros curi li ista?? Netko je vec pisao probaj se malo zakasljati da vidis hoce li curiti.
Tvrd trbuh,mokre gacice, a bolova nema??
I btw koji si tjedan??
Ajme Goga super za shopping, vidis kako mic po mic vas dvije to sve rjesavate, a tjedni u potpisu rastu 😍❤
Meni mama i sestra kupile u etherealu onu 6 u 1 posteljinu, i ogradicu i poplun i navlake i plahticu, a mi smo u ikei kupili jednu posteljinu i plahtice dvije u paketu, pa sad imam dvije za pocetak. Super ste mi dosle sa ponovljenim popisima, jer sam taman sjedila okruzena sa hrpom nerazvrstane robice, sto smo dobili i kupili. Jedino sto na dobivenoj nema negdje brojeva. Sad mi se cini da mi fali broja 50, jer tamo gdje i pise 50 je duzina kao 56.
I moram vas pitati, dobili smo hrpu pidzamica izvana kao flis a unutra pamuk koliko vidim, al meni taj flis uopce ne izgleda za spavanje, ja da kupujem ja bi cijele pamucne, a opet mi je glupo ic kupovat kad imam punu vrecu tih pidzamica. Kupila sam samo dvije pamucne br 50 kad ono isto mi se cine 56 kad ih sad usporedim s drugima.
Da a gdje mi je pitanje...😅 Dakle pitanje je sto mislite o tim pidzamicama/kombinezonima sto su izvana plišane, jel to ok ili ne baš?
Goga odlicno za shopping,ja sam ti ista ko ti😁
Sad si skoro pa spremna skroz🤩
Iva bas si me nasmijala😁
Angie odlicno za shopping! I vi skoro spremni. Sad si me sjetila ali kad smo mi sad bili u ikei, uspjeli smo u auto nagurat djecji krevet 90×200, ormar 80×200, onu komodubza igracke, i jos sto gluposti. Ne pitaj kak sam se do doma vozila🙈🙈🙈
Vezano uz plodnu vodu,bas se pred dan dva javila jedna cura da joj pomalo curi i da je isla na hitnu a kao nije. I da joj je jučer opet curilo al zelenkasta voda i da je opet otisla na hitnu innanuzv skuzili da ima malo vode i na indukciju (bez trudova i bolova). Tako da.. ja savjetujem da odes na hitnu Lucille.
Lavice u peugeot 207 sam ugurala kindac, madrac, paket lampiona, vrecu gipsa za muza (za zid naravno 😂), baku, cure i sebe za volan....sve ti je jasno 🤪
Sortiraj odgovore
Najstariji